cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
TeşekkürlerS8 Efsane telefon ya Samsung çığır açtı resmen güle güle kullan kardeşim güzel telefon
TeşekkürlerS8 Efsane telefon ya Samsung çığır açtı resmen güle güle kullan kardeşim güzel telefon
Hocam iptal etme imkanın varsa iptal et A8 2016 felan bak en kötüsünden A8 2016da Note 5 işlemcisi ve 3GB LPDDR4 var(yine note 5in 1 gb eksiği) Arka kamera anlamında A7den eksiği yok ön kamerası daha kötü ama perforamns noktasında a7 17den daha iyi Suya dayanıklılık yok birde. Ha şu var 2200e çıkabiliyorsan XZ al direk. A7 2017 fiyatının hakkını vermeyen bir telefon pişman olursun demiyorum fiyatının hakkını vermiyoriPhone 6'mı sırf batarya yüzünden 1750 liraya okutup bugün A7 siparişi verdim. Umarım pişman olmam
hayırlı olsun,ön kamerasında birden fazla kişi çekilince arkadaki kişilerde netleme sorunu oluyor mu2 gün önce A5 2017 modelini aldım. Gayet memnunum. Kamerası ve pili gayet iyi. Şuanlık şikayet ettiğim bir tarafı yok.
Netleme sorunu değildir o arkayı bulanıklaştırıp ön tarafı öne çıkarıyordurhayırlı olsun,ön kamerasında birden fazla kişi çekilince arkadaki kişilerde netleme sorunu oluyor mu
hayırlı olsun,ön kamerasında birden fazla kişi çekilince arkadaki kişilerde netleme sorunu oluyor mu
Ben aldım 2 gün gidiyor oyun felan oynarsna 1 gün şarj dayanıyor Bence pil ömrü konusunda sıkıntısı yok iyi bi telefon 2 saat bırakmadan oyun oynarsan %20 gidiyo 10 saat rahat dayanır oyundaarkadaşlar a5 2017 kullananlar pil konusun da tavsiye vere bilir mi? nasıl pili iyi dayanıyor mu?
Biraz daha biriktirip S7 almak daha mantıklı.sizce 2000 tl ye a7 mi almalıyım yoksa biraz daha biriktirip s7 mi?
Kesinlikle s7. Her türlü çok daha öndesizce 2000 tl ye a7 mi almalıyım yoksa biraz daha biriktirip s7 mi?
Kablosuz sadece amiral gemilerde mevcut. A serilerinde yoka3 2017 aldım. kablosuz otg için çevirici bakıyordum. fakat samsung la görüştüğümde sadece kablolu çeviriciler de otg özelliği etkin oluyormuş. deneme imkanım da olmadı. a3 ü olan varsa bilgi verirse sevinirim. teşekkürler.
Samsung a7 kullanıcı olarak söylüyorum bence daha fazla harcama yapmaya gerek yok istekleri gizli bir şekilde karşılayan bir cihaz a7 ön ve arka kamerası gayet iyi işlemci olarak hızlı bir şekilde çalışmakta şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım s7 ye göre birşey diyemem fakat s7 edge göre daha kullanışlı bir cihazsizce 2000 tl ye a7 mi almalıyım yoksa biraz daha biriktirip s7 mi?
Hangi modelini aldınız?Arkadaşlar bu telefonu aldım ama bazen takılmalar oluyor klavye geç geliyor internet sayfaları takılıyor şarjım da 1 günü kesinlikle çıkartmıyor kesinlikle oyunda oynamıyorum sadece youtube video forum siteleri
Samsung Galaxy a5 2017Hangi modelini aldınız?
Ekran süresi ne kadar alıyorsunuz?Samsung Galaxy a5 2017
Sen sen ol abicim orta segment telefon alma. Git gecmis amiral gemisi al ama orta segment uzak durun.Arkadaşlar bu telefonu aldım ama bazen takılmalar oluyor klavye geç geliyor internet sayfaları takılıyor şarjım da 1 günü kesinlikle çıkartmıyor kesinlikle oyunda oynamıyorum sadece youtube video forum siteleri
Aynen eski amiral daha iyi oluyor.Sen sen ol abicim orta segment telefon alma. Git gecmis amiral gemisi al ama orta segment uzak durun.
Evet flu çıkıyor kameradan görüntüler.Arkadaşlar a5 2017 almak üzereyim ön kameranın 16 megapiksel olması ile düşünüyorum.
Ancak yorumlarda ön kamera sorunu var yazılmış doğru bunlar
Touchwiz arayüzünü geliştirdiler. 7.0 ile alakası yok.A3 2017 kullanıyorum, bir sorum olacak; bildirim paneli, ayarlar kısmı vs. çoğu özellik aynı nougat tarzında fakat 6.0.1 Marshmallow yüklü. Neden böyle nougat gibi gözüküyor bilen var mı?