AdminisTraktör
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5,173
Her zaman daha kotuye giderSon bir sorum 7.0 guncellemesinden sonra duzelme ihtimali varmi
Her zaman daha kotuye giderSon bir sorum 7.0 guncellemesinden sonra duzelme ihtimali varmi
Ayarlar sarj menusu kernel s8 uygulamalari aod tema destegi (note 4 de yok) yani s8 de calisan ozelliklerin %99u calisiyorZormuş Launcher kullanırım daha iyi. ama sarj menüsü falan da değisiyor mu
iyimişAyarlar sarj menusu kernel s8 uygulamalari aod tema destegi (note 4 de yok) yani s8 de calisan ozelliklerin %99u calisiyor
servise yollayınGeçen gun update geldi mini guncelleme yaptim telefon 4 derece daha cok isinmaya basladi ve az once batarya şişti ne yapmam lazim acil arkasi cam oldugu icin catladi azcik
bayi falan yok mu. ona götürün bari size yardımcı olmaya çalışır.Suan kastamonudayim ve burda 1 tane olsun samsung yok 31 inde doncektk
O isida olamaz oyle bisey bi foto atar misinizGeçen gun update geldi mini guncelleme yaptim telefon 4 derece daha cok isinmaya basladi ve az once batarya şişti ne yapmam lazim acil arkasi cam oldugu icin catladi azcik
batarya degistirebiliyosa degistirsin. bataryayı çıkart kardeşim. koy oda ısısı bir yere. insin sıcaklığıO isida olamaz oyle bisey bi foto atar misiniz
70° ye kadar samsunglarda telefon gormez ki ben 90° yi gordumbatarya degistirebiliyosa degistirsin. bataryayı çıkart kardeşim. koy oda ısısı bir yere. insin sıcaklığı
Yok artık, camda çatladıysa hiç durmayın. Hemen servise gönderin. Ama umarım kullanıcı hatası deyip geri göndermezler. Öyle yaparlarsa mutlaka tüketici haklarıa şikâyet edin..Geçen gun update geldi mini guncelleme yaptim telefon 4 derece daha cok isinmaya basladi ve az once batarya şişti ne yapmam lazim acil arkasi cam oldugu icin catladi azcik
Bana biraz arkadas buyutuyor gibime geldi o derecede o pil sismez...Yok artık, camda çatladıysa hiç durmayın. Hemen servise gönderin. Ama umarım kullanıcı hatası deyip geri göndermezler. Öyle yaparlarsa mutlaka tüketici haklarıa şikâyet edin..
Benim bildiğim 60 dereceye yaklaşınca telefon kendini otomatik resetler.Bana biraz arkadas buyutuyor gibime geldi o derecede o pil sismez...
Samsungun genel ozelligidir isinir ama 80° dereceyi gormus biri olarak 40° falan komik degerler zamanla alisirsiniz.
Birazda note4 un sensoru sikintili ama cidden 40° falan sorun deyilBenim bildiğim 60 dereceye yaklaşınca telefon kendini otomatik resetler.
Rom flashlarken tel min 65 derece oluyor bataryanin plastiginden yanik kokusu geliyor ama simdiye kadar sorun olmadi.
Hocam samsunglar isinir bu degerlere alismak zorundasinizŞişmedi daha net bilgiler alabilmek için şişti dedim ama telefona bir anda acilma kapanma durumu oldu bozuldu sandim acilmadi kendiliginden kapanip durdu sonra acildiginda isinma sorunu yok oldu gibi oldu en fazla 36.8 oldu
--- Gönderi Güncellendi ---
Ama buyuk ihtimalle 38 derece olur gibime geliyo
Ben aldığım gün rootlamıştım telefonuİstersen ilk gün döndür. Hiç birşey olmaz
Benimki duos, yurtdışı garantiliBen garantisini bozacak kadar çılgın deilim samsung turkiye garantisi var
Telefon hafızası boş alanı ve sana verdiği ram değeri kaç gb?Kuzenimde a7 2016 var ve o pes oynarken kasma olmuyor bende a7 2017 var ve pes oynarken kasma var eger format atarsam kasmadan oyun oynayabilirmiyim
Eger format atarsam oyun performansi artarmi
Bende eskiden s4 mini vardı. Aldıktan 1 hafta sonra rootlamıştım. Aradan iki seneye yakın geçmişti, garanti süresinin bitimine 2 ay kala telef kapandı hard brick oldu. Biz açamadık pcylede falan. Garantiye verdik, anakart yanmış dediler yeni taktılar sıfır gibi geri geldiBen aldığım gün rootlamıştım telefonu
ArtabilirKuzenimde a7 2016 var ve o pes oynarken kasma olmuyor bende a7 2017 var ve pes oynarken kasma var eger format atarsam kasmadan oyun oynayabilirmiyim
Eger format atarsam oyun performansi artarmi
Boş alan 17.5 gb ram 900 mb cihaz bakimindan temizle dedigimde 1.3 oluyo ramTelefon hafızası boş alanı ve sana verdiği ram değeri kaç gb?
Bende eskiden s4 mini vardı. Aldıktan 1 hafta sonra rootlamıştım. Aradan iki seneye yakın geçmişti, garanti süresinin bitimine 2 ay kala telef kapandı hard brick oldu. Biz açamadık pcylede falan. Garantiye verdik, anakart yanmış dediler yeni taktılar sıfır gibi geri geldi
Tlf açılmadığından rootlu olduğunuda anlamadılar rootlu tel garantiye gitti ve istediğim oldu anlayacağın