S7 edge den ıphone 7 plusa geçilir mi?

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
S7 edge den ıphone 7 plusa geçmeyi düşünüyorum.daha önce ios hiç kullanmadım.yurtdışından ıphone 7 plus almayı düşünüyorum.TR garantili s7 edge ile arasında 300 tl civarında fark var.yani ıphone 7 plusa 300 tl daha fazla vermeye değer mi?geçişte yani kullanımda zorluk yaşarmıyım.?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
S7 edge den ıphone 7 plusa geçmeyi düşünüyorum.daha önce ios hiç kullanmadım.yurtdışından ıphone 7 plus almayı düşünüyorum.TR garantili s7 edge ile arasında 300 tl civarında fark var.yani ıphone 7 plusa 300 tl daha fazla vermeye değer mi?geçişte yani kullanımda zorluk yaşarmıyım.?
Kullanmakta zorluk yaşamazsın ama bir sıkıntısı çıkarsa yurtdışından gelen üründe garantisi Yok onu göze alırım dersen farklı bir deneyim için geçilir. İlk kullanacaksan bunu kesinlikle belirtmek isterim kullandığın hesap adresini ve şifreni unutma faturası da olmazsa telefon elinde kalır.

Reaksiyon puanı
258
Çok rahatlıkla geçilir.Farklı bir deneyim yaşamış olursun ben de kullanıyorum 7 Plus'ı ve benim de ilk İos telefonum ve de memnunum.Eksileceğin tek yön hızlı sarj olur başka da olmaz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dar açılı düşük ışık performansı rezalet kamera
Arka kamerasının düşük ışığı kötü daha kötü
Daha sayılacak çok nokta var öyle hızlı şarjla bitmiyor .
Ha o hızlı şarjda çok önemli çünkü 7 Plus 3.5 saate doluyor

Reaksiyon puanı
258
Kamerası o kadar da kötü değil abartma gayet iyi çekiyor portre modunda güzel.Sarjda ise 3,5 saat diyerek abartıya kaçmışsın 2 saat 45 dakika civarı doluyor.Ayrıca bataryası da yoğun kullanımda 1 1,5 günü rahatlıkla çıkarıyor.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Elinizde canavar varken başka bir canavara geçmeye gerek yok hocam bence geçmeyin

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Kullanmakta zorluk yaşamazsın ama bir sıkıntısı çıkarsa yurtdışından gelen üründe garantisi Yok onu göze alırım dersen farklı bir deneyim için geçilir. İlk kullanacaksan bunu kesinlikle belirtmek isterim kullandığın hesap adresini ve şifreni unutma faturası da olmazsa telefon elinde kalır.
gürcistandan almayı düşünüyorum.uluslararası 1 yıl garantisi var diye biliyorum.ama gürcistan AB üyesi değil.bu kapsam dışı mı oluyor?hesap adresi ve şifre ne oluyor?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
gürcistandan almayı düşünüyorum.uluslararası 1 yıl garantisi var diye biliyorum.ama gürcistan AB üyesi değil.bu kapsam dışı mı oluyor?hesap adresi ve şifre ne oluyor?
Ya kısacası android deki olan gmail hesabı gibi birşey. Yok o eskiden vardı ama şimdi kaldırıldı diye biliyorum bir yıl garanti olayı

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Kamerası o kadar da kötü değil abartma gayet iyi çekiyor portre modunda güzel.Sarjda ise 3,5 saat diyerek abartıya kaçmışsın 2 saat 45 dakika civarı doluyor.Ayrıca bataryası da yoğun kullanımda 1 1,5 günü rahatlıkla çıkarıyor.
Sanki 2 saat 45 dakika çok azmış gibi konuşuyorsun. :D Bende S7 Edge var. Telefon günü çıkarıyor hatta bazı zamanlar 1.5 gün bile gidiyor. Üstelik yaklaşık 1 saat 30 dakika da doluyor.

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Ayrıca biz %0'dan %100'e diyoruz. Sen telefonu %30'da şarja takarsan tabi o kadar sürer yoksa tam 3.5 saat sürüyor 7 Plus'ın şarj olması.
Bakabilirsin

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Bataryanın kısa zamanda ölmesinden iyidir :D
Kısa zamanda ölmez sen rahat olabilirsin. Üstelik S7 Edge' nin sadece batarya üstünlüğü bulunmuyor. Daha kamera, ekran, tasarım gibi birçok özelliği 7 Plus'dan başarılı. Ayrıca burası Android özgürlük denen bir şey var. :D İstersen hızlı şarjı devre dışı bıraka biliyorsun. Senin için rahat olsun. :D Akıllı telefon dediğin nedir ? Çalışır yenisini alırsın. Taksit yaparsın gene alırsın. Ama insan ömrü öyle değil. Geri gelmiyor. :D

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Kısa zamanda ölmez sen rahat olabilirsin. Üstelik S7 Edge' nin sadece batarya üstünlüğü bulunmuyor. Daha kamera, ekran, tasarım gibi birçok özelliği 7 Plus'dan başarılı. Ayrıca burası Android özgürlük denen bir şey var. :D İstersen hızlı şarjı devre dışı bıraka biliyorsun. Senin için rahat olsun. :D Akıllı telefon dediğin nedir ? Çalışır yenisini alırsın. Taksit yaparsın gene alırsın. Ama insan ömrü öyle değil. Geri gelmiyor. :D
Tabi hocam 7 plus'tan daha iyi olduğunu biliyorum içim aşırı şekilde rahat sadece öldürüyor diyince siz içime bir korku girdi :D ama attığınız videoyu izleyince yani o 3 saatlik acı kim yaşabilir ben anlamıyorum :D

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Yani bizim telefonların bataryası ölüyor mu üzüldüm bu haberi duyunca ne kadar şarj edersek oluyor öyle?
Şöyle söyleyeyim; bu kısa zamanda olan bir şey değil. Sanırım sizde S7 Edge kullanıcısısınız. Hızlı şarj güzel bir özellik ama batarya yan etkileri tabi ki bulunuyor. Ama isterseniz bu özelliği ayarlar menüsünden devre dışı bırakabilirsiniz. Dediğim gibi kısa zamanda olan bir şey değil. İnternette doğru şarj nasıldır ? Nelere dikkat edilir diye bir sürü makale ve video bulunuyor. Bunlara uymak bile hızlı şarj kullanıyor olsanız bile bataryanızı korumanızı sağlar.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Şöyle söyleyeyim; bu kısa zamanda olan bir şey değil. Sanırım sizde S7 Edge kullanıcısısınız. Hızlı şarj güzel bir özellik ama batarya yan etkileri tabi ki bulunuyor. Ama isterseniz bu özelliği ayarlar menüsünden devre dışı bırakabilirsiniz. Dediğim gibi kısa zamanda olan bir şey değil. İnternette doğru şarj nasıldır ? Nelere dikkat edilir diye bir sürü makale ve video bulunuyor. Bunlara uymak bile hızlı şarj kullanıyor olsanız bile bataryanızı korumanızı sağlar.
Anladım bu arada evet ben de s7 edge kullanıyorum hocam size özelden yazdığım konuya bakar mısınız?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yahu gren yapıyor dümdüz gren yapıyor daha ötesi var mı bunun?
Ayrıca burda niye 3.5 saatte doluyor ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Hadi hızlı şarj batarya öldürüyor hızlı şarjı kapatsak dahi S7 Edgenin bataryası kaç saatte doluyor ? 2 saat hadi 2 saat 10dk

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Geçilmez inan 7 plusın hiç bi artısı yok ama s7 edge in kamera batarya tasarım ekran gibi avantajları var iphone çok hızlı falan inanma böyle şeylere abimde 7 plus bende s7 edge var arada bi alıp kurcalıyorum 7 plusı ayarlara girerken takılmalar oluyo valla benim gözümde s7 edge arayüz olarak daha hızlı he eğer illa telefonu değiştirecem diyosan git s8 al yada note 8 i bekle benden sana tavsiye:D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Geçilmez inan 7 plusın hiç bi artısı yok ama s7 edge in kamera batarya tasarım ekran gibi avantajları var iphone çok hızlı falan inanma böyle şeylere abimde 7 plus bende s7 edge var arada bi alıp kurcalıyorum 7 plusı ayarlara girerken takılmalar oluyo valla benim gözümde s7 edge arayüz olarak daha hızlı he eğer illa telefonu değiştirecem diyosan git s8 al yada note 8 i bekle benden sana tavsiye:D
Olum deme kasıyor deme vallahi öldürürler. Bak yakarlar