S7 edge den ıphone 7 plusa geçilir mi?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
S7 edge den ıphone 7 plusa geçmeyi düşünüyorum.daha önce ios hiç kullanmadım.yurtdışından ıphone 7 plus almayı düşünüyorum.TR garantili s7 edge ile arasında 300 tl civarında fark var.yani ıphone 7 plusa 300 tl daha fazla vermeye değer mi?geçişte yani kullanımda zorluk yaşarmıyım.?

Dalga mı geçiyorsun hayatının hatasını yapmış olursun İphone 7 plus bütün özellikleri geride ve berbat Samsung galaxy s8 e geçiş yap ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın İris göz tarayıcı çok işine yarayacak telefonu su altında rahatlıkla kullanabilirsin boşuna parana kıyma Samsung galaxy s8 veya s8+ al
--- Gönderi Güncellendi ---
fiyatları aynı olsa ben kimseyi dinlemeden direk 7 plus alırdım.ithalatcı mı alsam bilemedim

her şarj cihazıyla telefon hızlı şarj olur mu?şimdi bende orjinal şarj cihazı dışında casper marka şarj cıhazı var.sadece usb kablosu yok.bunu yedek şarj cihazı olarak kullansam yine telefonum hızlı şarj olur mu yoksa illa orijınal şarj cihazı mı olması gerek?

İphone 7 plus ve bütün serisi Hızlı Şarj olmuyor istediğin makine ile şarj et 2,5 saatten önce şarj olmuyor öyle gününü şarj ederek geçiyorsun ama android telefonlar mesela samsung galaxy s8 1,5 saatte 3000 mAh tam dolum şarj oluyor İos işletim sistemi herşey demek değil bunu anlayın artık kamerada ses konusunda berbat FullHD ekran iyi değil Artık QHD, HDR ekranlar inanılmaz muazzam tamamen mat ekran parlamıyor

Umay16umay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Hala fanlık yapanlar var bakn ben samsung ve iphoneden baska tel kullanmam keyfi ikisi arasında değişirim ama kabul edelim tarafsız olarak samsung ağır oyunlarda ısınır çok ısınır inanın iphonede yok arkadaş ios 1 saat oyunda çok az ısınıyor samsung çok ısınıyor bu ısınma sonucunda kaç samsung telim (s5-s6-s7 kullandım)kendi kendine kafayı yedi!telefonu ağır yoracaksan ios al yok yormayacaksan samsung da uzun yıllar kullanılacak telefon şu an elimde s7 ve 7 plus var kullanmaktayım öyle kullanmadan sallayanlara sitemlerimi iletiyorum!
Alırsın ipad 12 w şarj dolduruyor1.45-2 saatte dert ettiğiniz şeye bak samsungda da batarya hızlı şarjda yavaş yavaş ölür iphone hızlı şarj edersin 12w adaptör ile onda hızlı şarj oluyor o zaman bu kadar dert etmeyin keyfinize yangiai uygunsa onu alın hayat hızlangeçiyor takmayın durumu olan gider samsung iphone hangisini isterse kullanır lütfen tadına bakmadığınız yemeğe yorum sallamayın!

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Valla degisiklik iyidir ya geçmek istiyorsan geç bence bi iphone u da dene.

Umay16umay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Samsung sar (Radyasyon)değeri düşük iphone 2 katı sar var onu da ben diyim.ayrıca samsung cam kasa hata etti cam press kasa batarya değişir veya içi açılırsa servis dandik yapıştırıyor eskisi gibi olmuyor yaşadım iyi servis bulmak gerek ! Dediğim gibi 12w ipad şarjıyla 7 plus 2 saatte dolduruyor (apple sitesinde yazıyor ipad şarjı iphone ile uyumlu)kullanıyorum s7 edge hızlı şarj 1,5 saatte yarım saati dert etmeyin hayat hızlı geçerken sen de hızlı şarj et olsun bitsin samsung çok tel değişiyorsan ikinci elde fiyat çok düşer iphone az düşer ! Ben bu bilgileri her gün arkadaşlara veriyorum ona göre karar verirsin tarafsız yorumlar en iyisi insanoğlu çok iştahlı çoğumuz 1 teli en çok 2 sene kullanır değişir ikinci eli hesaba katmak gerek

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Edge ekrandan geçersen kapkalın çerçeveli bir telefon gelecek ve bence mantıksız olacaktır.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Gecilir gecilmesinede biraz erken olur kanimca.s7 edge gecen senenin telefonu degilmi?ha butceyle ilgili sorunum yok dersen o baska.gecilir.

crixuss78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Cihazda problem cikmadigi surece(ki bu tamamen sans isi) s7 edge ile devam edebilirsin hocam. Bendede vardi 5,5 ay ugrastim samsung servisiyle ve sogudum cihazdan oyuzden i7plusa gectim fakat dedigim gibi tamamen sans isi aksi halde severek kullandigim bi cihazdi 7edge..

Emirhan ÇAVDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S7 edge den ıphone 7 plusa geçmeyi düşünüyorum.daha önce ios hiç kullanmadım.yurtdışından ıphone 7 plus almayı düşünüyorum.TR garantili s7 edge ile arasında 300 tl civarında fark var.yani ıphone 7 plusa 300 tl daha fazla vermeye değer mi?geçişte yani kullanımda zorluk yaşarmıyım.?
İphone'a aşinaysan geçebilirsin ama daha önce hiç iphone kullanmadıysan zorlanabilirsin telefonunda sorun yoksa geçmene gerek yok bence s7 edge fazlasıyla işini görebilecek bi telefon

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
bence değmez.sabaha kadar s7 edge diyorum ben. ama siz ios'u tercih ederseniz eğer değer tabikide. ikiside başarılı cihazlar