- Reaksiyon puanı
- 15,467
S7 edge den ıphone 7 plusa geçmeyi düşünüyorum.daha önce ios hiç kullanmadım.yurtdışından ıphone 7 plus almayı düşünüyorum.TR garantili s7 edge ile arasında 300 tl civarında fark var.yani ıphone 7 plusa 300 tl daha fazla vermeye değer mi?geçişte yani kullanımda zorluk yaşarmıyım.?
Dalga mı geçiyorsun hayatının hatasını yapmış olursun İphone 7 plus bütün özellikleri geride ve berbat Samsung galaxy s8 e geçiş yap ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın İris göz tarayıcı çok işine yarayacak telefonu su altında rahatlıkla kullanabilirsin boşuna parana kıyma Samsung galaxy s8 veya s8+ al
--- Gönderi Güncellendi ---
fiyatları aynı olsa ben kimseyi dinlemeden direk 7 plus alırdım.ithalatcı mı alsam bilemedim
--- Gönderi Güncellendi ---
her şarj cihazıyla telefon hızlı şarj olur mu?şimdi bende orjinal şarj cihazı dışında casper marka şarj cıhazı var.sadece usb kablosu yok.bunu yedek şarj cihazı olarak kullansam yine telefonum hızlı şarj olur mu yoksa illa orijınal şarj cihazı mı olması gerek?
İphone 7 plus ve bütün serisi Hızlı Şarj olmuyor istediğin makine ile şarj et 2,5 saatten önce şarj olmuyor öyle gününü şarj ederek geçiyorsun ama android telefonlar mesela samsung galaxy s8 1,5 saatte 3000 mAh tam dolum şarj oluyor İos işletim sistemi herşey demek değil bunu anlayın artık kamerada ses konusunda berbat FullHD ekran iyi değil Artık QHD, HDR ekranlar inanılmaz muazzam tamamen mat ekran parlamıyor