Hodri meydan teker teker gelsinlerOlum deme kasıyor deme vallahi öldürürler. Bak yakarlar

Hodri meydan teker teker gelsinlerOlum deme kasıyor deme vallahi öldürürler. Bak yakarlar
Geçilmez inan 7 plusın hiç bi artısı yok ama s7 edge in kamera batarya tasarım ekran gibi avantajları var iphone çok hızlı falan inanma böyle şeylere abimde 7 plus bende s7 edge var arada bi alıp kurcalıyorum 7 plusı ayarlara girerken takılmalar oluyo valla benim gözümde s7 edge arayüz olarak daha hızlı he eğer illa telefonu değiştirecem diyosan git s8 al yada note 8 i bekle benden sana tavsiye![]()
Gece gece iyi güldüm![]()
bundan 2 sene sonra S7 Edge hatırlanmayacak bile 7 Plus hala sağlamlığını koruyacak.Örneğin S6 Edge ve 6s Plus
Bak şuanda S6 Edge'nin adını bile duymuyoruz 6s Plus hala iyi hala satılıyor ben bunu diyorum.Ayrıca 2 tel arasında hız testi yap 6s Plus açık ara ezer hatta S7 S8 i bile zorlar.3 büyük güncelleme alabiliyorlar hala daha havasını yitiriyor derseniz doğru
2016 nın en iyi telefonu seçilerek akıllarda kalmayı başardı benceGece gece iyi güldüm![]()
bundan 2 sene sonra S7 Edge hatırlanmayacak bile 7 Plus hala sağlamlığını koruyacak.Örneğin S6 Edge ve 6s Plus
1-2 sene sonra unutulur merak etme ben kötü demiyorum güzel telefon ama güncelleme desteğini yitirecek 2 sene sonra unutulup gidecek.2016 nın en iyi telefonu seçilerek akıllarda kalmayı başardı bence![]()
Dışarda hala s5 fanları var hatırlatırım1-2 sene sonra unutulur merak etme ben kötü demiyorum güzel telefon ama güncelleme desteğini yitirecek 2 sene sonra unutulup gidecek.
Bak şuanda S6 Edge'nin adını bile duymuyoruz 6s Plus hala iyi hala satılıyor ben bunu diyorum.Ayrıca 2 tel arasında hız testi yap 6s Plus açık ara ezer hatta S7 S8 i bile zorlar.
Peki hala güncel mi ilk günkü hızında mı yolda çıksak sorsak alır mısın diye 10 kişi bulamazsın.Dışarda hala s5 fanları var hatırlatırım
S8 diyerek abartmış olabilirimbende gece gece iyi güldüm
Bak şuanda S6 Edge'nin adını bile duymuyoruz 6s Plus hala iyi hala satılıyor ben bunu diyorum.Ayrıca 2 tel arasında hız testi yap 6s Plus açık ara ezer hatta S7 S8 i bile zorlar.
7+ ta ayarlar menüsünde takılma gördüysen helal olsun ne diyim
Öyle düşünürsen iphone 5s te ilk günkü hızında değil hiç ni telefon ilk günkü hızında kalmaz iphone falan hikaye kandırmayalım birbirimiziPeki hala güncel mi ilk günkü hızında mı yolda çıksak sorsak alır mısın diye 10 kişi bulamazsın.
--- Gönderi Güncellendi ---
S8 diyerek abartmış olabilirim![]()
bende şidmi araştırdım.dediğin gibi kaldırılmış.iyiki söyledin.Ya kısacası android deki olan gmail hesabı gibi birşey. Yok o eskiden vardı ama şimdi kaldırıldı diye biliyorum bir yıl garanti olayı
Telefon 3300 ile 3600 arasında satılıyor6s Plus'a çöp dedin ya daha birşey demiyorum![]()
ıphone 7 plus demek istediğimi anladın senS7 Edge Plus ?
Kamerası rezalet evet REZALET.Kamerası o kadar da rezalet değil abartıyorsun.Çıkışından 2 yıl geçmesine rağmen hala ilk günkü hızını koruyor.Hala en iyi performansa sahip telefonlardan bir tanesi bataryası iyi gidiyor.Ve de hala satılıyor) S6 S6 Edge S6 Edge Plus modellerinin ismini duymuyoruz .s .s
İstersen mavi renginini isteyebilirsin servisten. Edge ekran siyahda o kadar gözükmüyormuş Mavi renk bence daha güzel @beyzabetülıphone 7 plus demek istediğimi anladın sen
garantisi yoksa bende almak istemem.anlaşılan yine dönüp dolaşıp s7 edge ye devam gibi gözüküyora.ama kamera içinde bu kadar ücret ödemek bana çok gereksiz geliyor
başka alternatif bulamazsam bu sefer mavi yada siyah alırım.sizce hangisi daha güzel?
servis para iadesi yerine yeni bir telefon verebileceklerinide sordular.yani bunu ben sormuştum.para iadesi talep edip hepsiburada yada n11 den mi alsam?tabi bunu son seçenek olarak görüyorum
Klasikleşmedi mi ?Gözün kapalı geç arkadaşım. Samsung gibi cihazlar 1 yıl içinde çöpe döner. Rehberi açmak sıkıntı, gelen arama sıkıntı. Bazen uygulama açarsın kapanır vs. Doya doya resim, oyun, internet keyfi yaşamak hızlı ve rahat telefon kullanmak için hiç durma hemen al 7 plus ı kullan. Apple parası yetip alamayan burada çamur atar. Salla gitsin
Maşallah para bol herhaldeParan bolsa geç,yoksa bir albenisi yok.Ben note 5 kullanıyordum masanın üstünden kılıflı şekilde yere düştü sert zemin de değildi ekran içten yamuldu bende sinirlendim parçaladım sonra gittim bir tane daha note 5 aldım bir kaç ay kullandım sonra 7 plus aldım gereklimiydi yoo,onun için paran varsa umursamadan alabilirsin akıllı telefonlar yapabileceğin şey aynı yumurta kırsın halı yakasın,yapmıyor.Android'ten sıkılmışsındır kullandığın telefonda sorun vardır orasını bilmem.Şunu unutma 2 bayan düşün biri verici diğeri evlendikten sonra verici (android ve ios) Tercih senin...
Steve jobsun şu sözleri tarihe geçmişti.Birde Samsung ve Apple marka değerine bak. (İnterbrand 100 listesi ışık tutar) Birisi 600 tl ye telefonda satıyor. 3000 tl ye de. Kullandığın telefonun markası Kızılay dağıtmış gibi bir marka olmaz. Samsung Garanti ve servisi sıkıntılı. Note 7 çıkardılar patladı müşterilerini mağdur ettiler. Bu da AR-GE ve Kalite Kontrol departmanlarının nasıl çalıştığı hakkında bilgi verir. Apple da böyle bir sorun olmaz. Cihazda arıza olursa gidersin yapılacaksa yaparlar yoksa yeni cihaz verirler. Garanti süresince 100 tl ye sana ikame cihaz verirler. Samsung a cihaz versen başını çaresine bakman lazım. Her anlamda kalite farkı var.