S7 edge den ıphone 7 plusa geçilir mi?

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Geçilmez inan 7 plusın hiç bi artısı yok ama s7 edge in kamera batarya tasarım ekran gibi avantajları var iphone çok hızlı falan inanma böyle şeylere abimde 7 plus bende s7 edge var arada bi alıp kurcalıyorum 7 plusı ayarlara girerken takılmalar oluyo valla benim gözümde s7 edge arayüz olarak daha hızlı he eğer illa telefonu değiştirecem diyosan git s8 al yada note 8 i bekle benden sana tavsiye:D

7+ ta ayarlar menüsünde takılma gördüysen helal olsun ne diyim

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4302849)

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
258
Gece gece iyi güldüm :D :D bundan 2 sene sonra S7 Edge hatırlanmayacak bile 7 Plus hala sağlamlığını koruyacak.Örneğin S6 Edge ve 6s Plus

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Bak şuanda S6 Edge'nin adını bile duymuyoruz 6s Plus hala iyi hala satılıyor ben bunu diyorum.Ayrıca 2 tel arasında hız testi yap 6s Plus açık ara ezer hatta S7 S8 i bile zorlar.
7+ ta ayarlar menüsünde takılma gördüysen helal olsun ne diyim
Peki hala güncel mi ilk günkü hızında mı yolda çıksak sorsak alır mısın diye 10 kişi bulamazsın.
--- Gönderi Güncellendi ---

S8 diyerek abartmış olabilirim :D
Öyle düşünürsen iphone 5s te ilk günkü hızında değil hiç ni telefon ilk günkü hızında kalmaz iphone falan hikaye kandırmayalım birbirimizi

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Unutulunca ne oluyor ?
6s plusun satmasının tek nedeni arkada elma yoksa 6s Plus o fiyata gayet çöp bir cihaz .
O unutulmanın nedeni (unutulunca ne oluyorsa )
Şuan 2300e Note 5 satılırken yine daha yeni bir model olan XZnin de 2300e satılması
Elmanın çöplerinde bu durum olmuyor çünkü elması var

İlk söylediğimi tekrar söylüyorum 6s Plus çöpünün hala satmasının adının anılmasının tek nedeni elma

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
ios larda şunu keşfettim... ipad 3 ü ios 9.3.5 te kullanıyorum (ipad 3 apple ın yaptığı en kötü ipad) gerçekten yavaş ama bunu hissettirmiyor, nasıl yapıyor bilmiyorum. ciddi şekilde geç açılıyor ama bunu kesinlikle hissettirmiyor. androidde öyle değil mesela, donma takılma olunca direk hissediyorsun

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4302874)

Son düzenleme:

nayino

Asistan
Reaksiyon puanı
46
ya benim anlamadığım madem kamera ve diğer özellikler bakımından samsung amiralleri ıphone nin amirallerinden daha iyiyse neden ıphone daha pahalı ?daha uygun ve daha iyi özelliklerde samsung daha uygunken neden ıphone tercih ediliyor ?sadece adı ıphone olduğu için mi?
Ya kısacası android deki olan gmail hesabı gibi birşey. Yok o eskiden vardı ama şimdi kaldırıldı diye biliyorum bir yıl garanti olayı
bende şidmi araştırdım.dediğin gibi kaldırılmış.iyiki söyledin.

M

Murat Burç

SDN Okuru
6s Plus'a çöp dedin ya daha birşey demiyorum :D
Telefon 3300 ile 3600 arasında satılıyor
Şarjı 3-3.5s aate doluyor.
Kamerası değil o seviyede 2200-2300 liralık telefonlardan kötü , hatta kamerası rezalet
Ekranı 2200-2300 liralık telefonlardan kötü
suya dayanıklılık yok o fiyata satılan cihaz 32 gb
Ön kamera rezaelet dar açılı , düşük ışık performansından söz etmiyorum bile
Daha sayayım mı ?
Evet 6S Plus çöp.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ıphone 7 plus demek istediğimi anladın sen
garantisi yoksa bende almak istemem.anlaşılan yine dönüp dolaşıp s7 edge ye devam gibi gözüküyora.ama kamera içinde bu kadar ücret ödemek bana çok gereksiz geliyor
başka alternatif bulamazsam bu sefer mavi yada siyah alırım.sizce hangisi daha güzel?
servis para iadesi yerine yeni bir telefon verebileceklerinide sordular.yani bunu ben sormuştum.para iadesi talep edip hepsiburada yada n11 den mi alsam?tabi bunu son seçenek olarak görüyorum

Reaksiyon puanı
258
Kamerası o kadar da rezalet değil abartıyorsun.Çıkışından 2 yıl geçmesine rağmen hala ilk günkü hızını koruyor.Hala en iyi performansa sahip telefonlardan bir tanesi bataryası iyi gidiyor.Ve de hala satılıyor :)) S6 S6 Edge S6 Edge Plus modellerinin ismini duymuyoruz .s .s

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kamerası o kadar da rezalet değil abartıyorsun.Çıkışından 2 yıl geçmesine rağmen hala ilk günkü hızını koruyor.Hala en iyi performansa sahip telefonlardan bir tanesi bataryası iyi gidiyor.Ve de hala satılıyor :)) S6 S6 Edge S6 Edge Plus modellerinin ismini duymuyoruz .s .s
Kamerası rezalet evet REZALET.
Hatta benim yorumumu boşver bunu 6Sden LG V20ye geçen bir arkadaş da söylüyor kaldı ki V20 ile 6S aynı fiyattalar ben fiyata bakarım.
Evet 6S Plusun kamerası çöp. İlk gün ki hız falan demişssin yeni 6Slerde ben kaç defa kamerada donma sorunu yaşadım.
Habire bir batarya S7 Edgenin de bataryası gidiyor ee ? Android çoğu amiral gemisinin bataryası iyi gidiyor zaten.
Tekrar söylüyorum 6S plus teknoloji özürlü çöp bir cihaz bunu o fanboy aklına kabul ettiremesende bu böyle. Abarttığım yok tekrar söylüyorum kamerası çöp. Ve tekrar söylüyorum beni boşver bunu 6Sden V20ye geçen bir arkadaş (bu forumda) V20nin 6Sden 10 gömlek üstün olduğunu söylüyor.
Kısacası 3600 fiyata satılan bir cihaz için çöp.
S6 ve S6 Edge niye unutuldu ? Şuan piyasadan çekildiler yani samsung boşu boşuna bataryası kötü olan cihazları millete sokmaya çalışmıyor. Ayrıca o fiyatlarda yine daha yeni ve güçlü cihazlar var. O yüzden kimse yüzüne bakmıyor ama senin gibi telefonlardan zerre analamyan gidip elmasına bakan adamlar gidip elmaya aldanarak 6S'i alıyor niye elması var.
S6 Edge Plusda Note 5 karşısında popülarite olarak ezildiği için satılmıyor.
iPhone 6 gibi bir hilkat garibesinin , 6S ve 6S Plus çöplerinin satmasının tek nedeni arkadaki elma.
ıphone 7 plus demek istediğimi anladın sen
garantisi yoksa bende almak istemem.anlaşılan yine dönüp dolaşıp s7 edge ye devam gibi gözüküyora.ama kamera içinde bu kadar ücret ödemek bana çok gereksiz geliyor
başka alternatif bulamazsam bu sefer mavi yada siyah alırım.sizce hangisi daha güzel?
servis para iadesi yerine yeni bir telefon verebileceklerinide sordular.yani bunu ben sormuştum.para iadesi talep edip hepsiburada yada n11 den mi alsam?tabi bunu son seçenek olarak görüyorum
İstersen mavi renginini isteyebilirsin servisten. Edge ekran siyahda o kadar gözükmüyormuş Mavi renk bence daha güzel @beyzabetül

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
6S Plus S7 , S8 i bile zorlar diyen insan ne diyim ki daha . Ya bu Türkiye deki Apple sevdası ne olacak , Bu CEHALET ! nereye gidiyor , cidden soğuyorum milletten , vallahi yazık ya .

Reaksiyon puanı
258
Yahu ne Apple sevdası olanları söylüyorum ben :D Ben de Apple'den nefret ederdim ta ki geçinceye kadar.O zaman kaliteyi anlıyorsunuz.Çoğu insan derdi bana Apple şöyle iyi böyle iyi amaan derdim ben de.Ama kullandıktan sonra anlıyorsunuz.

wolkie82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Gözün kapalı geç arkadaşım. Samsung gibi cihazlar 1 yıl içinde çöpe döner. Rehberi açmak sıkıntı, gelen arama sıkıntı. Bazen uygulama açarsın kapanır vs. Doya doya resim, oyun, internet keyfi yaşamak hızlı ve rahat telefon kullanmak için hiç durma hemen al 7 plus ı kullan. Apple parası yetip alamayan burada çamur atar. Salla gitsin

M

Murat Burç

SDN Okuru
Gözün kapalı geç arkadaşım. Samsung gibi cihazlar 1 yıl içinde çöpe döner. Rehberi açmak sıkıntı, gelen arama sıkıntı. Bazen uygulama açarsın kapanır vs. Doya doya resim, oyun, internet keyfi yaşamak hızlı ve rahat telefon kullanmak için hiç durma hemen al 7 plus ı kullan. Apple parası yetip alamayan burada çamur atar. Salla gitsin
Klasikleşmedi mi ?
Parası yetmeyen Apple'a sallıyor zaten. S8 kullanıcısı S7 Edge kullanıcısının zatne 7 Plusa yetmiyor. 7 ve 7 Plusdan S8e geçen kişiler var forumda onların parası yetmiyor . Paraları yetmediği için çamur atıyorlar zaten.

UgurCanS.

Exemplary Сasual Dating Verified Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Paran bolsa geç,yoksa bir albenisi yok.Ben note 5 kullanıyordum masanın üstünden kılıflı şekilde yere düştü sert zemin de değildi ekran içten yamuldu bende sinirlendim parçaladım sonra gittim bir tane daha note 5 aldım bir kaç ay kullandım sonra 7 plus aldım gereklimiydi yoo,onun için paran varsa umursamadan alabilirsin akıllı telefonlar yapabileceğin şey aynı yumurta kırsın halı yakasın,yapmıyor.Android'ten sıkılmışsındır kullandığın telefonda sorun vardır orasını bilmem.Şunu unutma 2 bayan düşün biri verici diğeri evlendikten sonra verici (android ve ios) Tercih senin...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Paran bolsa geç,yoksa bir albenisi yok.Ben note 5 kullanıyordum masanın üstünden kılıflı şekilde yere düştü sert zemin de değildi ekran içten yamuldu bende sinirlendim parçaladım sonra gittim bir tane daha note 5 aldım bir kaç ay kullandım sonra 7 plus aldım gereklimiydi yoo,onun için paran varsa umursamadan alabilirsin akıllı telefonlar yapabileceğin şey aynı yumurta kırsın halı yakasın,yapmıyor.Android'ten sıkılmışsındır kullandığın telefonda sorun vardır orasını bilmem.Şunu unutma 2 bayan düşün biri verici diğeri evlendikten sonra verici (android ve ios) Tercih senin...
Maşallah para bol herhalde:D Allah bereket versin.:D:D

wolkie82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Birde Samsung ve Apple marka değerine bak. (İnterbrand 100 listesi ışık tutar) Birisi 600 tl ye telefonda satıyor. 3000 tl ye de. Kullandığın telefonun markası Kızılay dağıtmış gibi bir marka olmaz. Samsung Garanti ve servisi sıkıntılı. Note 7 çıkardılar patladı müşterilerini mağdur ettiler. Bu da AR-GE ve Kalite Kontrol departmanlarının nasıl çalıştığı hakkında bilgi verir. Apple da böyle bir sorun olmaz. Cihazda arıza olursa gidersin yapılacaksa yaparlar yoksa yeni cihaz verirler. Garanti süresince 100 tl ye sana ikame cihaz verirler. Samsung a cihaz versen başını çaresine bakman lazım. Her anlamda kalite farkı var.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Birde Samsung ve Apple marka değerine bak. (İnterbrand 100 listesi ışık tutar) Birisi 600 tl ye telefonda satıyor. 3000 tl ye de. Kullandığın telefonun markası Kızılay dağıtmış gibi bir marka olmaz. Samsung Garanti ve servisi sıkıntılı. Note 7 çıkardılar patladı müşterilerini mağdur ettiler. Bu da AR-GE ve Kalite Kontrol departmanlarının nasıl çalıştığı hakkında bilgi verir. Apple da böyle bir sorun olmaz. Cihazda arıza olursa gidersin yapılacaksa yaparlar yoksa yeni cihaz verirler. Garanti süresince 100 tl ye sana ikame cihaz verirler. Samsung a cihaz versen başını çaresine bakman lazım. Her anlamda kalite farkı var.
Steve jobsun şu sözleri tarihe geçmişti.
''Yanlış tutuyorsunuz''
Note 7 patladı. Tek bir kişi mağdur olmadı hepsinin parası geri verildi hatta aldıkları kılıfların parasıda verildi bazı ülkelerde 128lik micro SD kart dağıtıldı.
6Slerin pilinde sorun çıkmadı mı pil değişim kampayasına girmedi mi ? Herkeste oluyor bir sorun .
Marka değeri zerre umrumda değil. Bİr markanın daha değerli olması diğreinden daha iyi cihaz üreteceği anlamına mı geliyormuş ?
Bir de niye araya laf sokuyorsunuz önce bi ilk sözünüzün yani milletin parasının yetmeyip apple sallamasının cevabını verin sonra bunları konuşun olmuyorsa sesinizi kesin.