bu kadarda iOS düşmanlığı yapma be Murat Burç.Geçilmez
Ne cahili yahu cahil olan sizsinizCahiIIe girme münakaşaya. Ya sinirini zıpIatır tavana, ya da yazık oIur adabına. MevIana
@emirsacu geçsin tabi 1.30 saatte değilde 3.5 saatte şarj doldurmak istiyorsa ben bir şey diyemem buyursun geçsin.bu kadarda iOS düşmanlığı yapma be Murat Burç.
anladık Android'i çok seviyorsun, sevedebilirsinde.
pat diyede alınmaz denmeski be.
adam iOS kullanmak istiyorsa alabilir.
S7 Edge'dende mis gibi geçilebilir.
performansta bir kaybın olmaz, hatta belki fazlası bile olabilir.
bu kadarda kötülemeyin iPhone'ları.
iOS sevmeyebilirsin ama burda diyebilirsin Android seviyorsan s7 edge'de kal, iOS denemek istiyorsan 7 plus'a geç.
biraz bu apple düşmanlığını bıraklmalısın Murat Burç
senin cevaplarını takip ediyorum, kimseye iPhone önermiyorsun.
bilmiyorum Android markaların satış temsilcisi falan mısın?![]()
Yahu bunun android fanboyluğu ile ne alakası var ? Çok basit birşey soruyorum. Her Apple'a çamur atan sizin gözünüzde fakir , Apple'a ulaşamayan insanlar mı ?Ya uğraşmayın adam Android Fanboyune derseniz diyin anlamaz
)
Ben mi söyledim bana niye soruyonYahu bunun android fanboyluğu ile ne alakası var ? Çok basit birşey soruyorum. Her Apple'a çamur atan sizin gözünüzde fakir , Apple'a ulaşamayan insanlar mı ?
Sen gelip benim biriyle neden uğraştığıma bakmadan android fanboyu damgasını yapıştırıp gittin ama.Ben mi söyledim bana niye soruyon)
Öylesin amaSen gelip benim biriyle neden uğraştığıma bakmadan android fanboyu damgasını yapıştırıp gittin ama.
Yahu benim android taraftarlığımın bu durum ile ne alakası var ?Öylesin amasöylenenleri anlamıyorsun direk geçilmez diye yazman yanlış
Galaxy S4 kullanıyordun tahmin edeyim , S4 ' ü kullanıp S7 S8 i yargılayamassın .Gözün kapalı geç arkadaşım. Samsung gibi cihazlar 1 yıl içinde çöpe döner. Rehberi açmak sıkıntı, gelen arama sıkıntı. Bazen uygulama açarsın kapanır vs. Doya doya resim, oyun, internet keyfi yaşamak hızlı ve rahat telefon kullanmak için hiç durma hemen al 7 plus ı kullan. Apple parası yetip alamayan burada çamur atar. Salla gitsin
Merakla bekliyorum hangi samsung telefonu kullandığını o arkadaşınGalaxy S4 kullanıyordun tahmin edeyim , S4 ' ü kullanıp S7 S8 i yargılayamassın .
Rehberin 7 saniye de açılması gibi en gıcık sorunlar çöp S4 de vardı başka bir telefonda değilMerakla bekliyorum hangi samsung telefonu kullandığını o arkadaşın![]()
Bakınız : Huawei Mate 97 plus 5.5 inç ekran daha büyük kasa 2900 mah batarya s7 edge 5.5 inç ekran daha küçük kompakt kasa 3600 mah batarya hangisi daha başarılı 7 plusın kasasına 4000 mah pil sığdırırsın be yazık günah
Şimdi fanboylar gelip apple o kadar büyük pile gerek duymamıştır yoksa niye koymasın diyecekler yav he he bütün firmalar salak gidiyo 3200 3300 mah üstü batarya koyuyo(üst segmentler) bi akıllı apple dimiBakınız : Huawei Mate 9
![]()
Öylesin amasöylenenleri anlamıyorsun direk geçilmez diye yazman yanlış
S6 edge yi iphone 6 ile kiyaslayabilirsiniz. Cunku en son s8 in iki alt modeli. Iphone un 2 alt modeli 6 plus onuda kimsenin artik aldigi ve kullanmak istedigi falan yok!!Bak şuanda S6 Edge'nin adını bile duymuyoruz 6s Plus hala iyi hala satılıyor ben bunu diyorum.Ayrıca 2 tel arasında hız testi yap 6s Plus açık ara ezer hatta S7 S8 i bile zorlar.
S7 edge den ıphone 7 plusa geçmeyi düşünüyorum.daha önce ios hiç kullanmadım.yurtdışından ıphone 7 plus almayı düşünüyorum.TR garantili s7 edge ile arasında 300 tl civarında fark var.yani ıphone 7 plusa 300 tl daha fazla vermeye değer mi?geçişte yani kullanımda zorluk yaşarmıyım.?
Bak hocam S7 Edge kumlanma yapmıyor yalnızBu Mercedes'ten AUDI'ye, CS:GO'dan Overwatch'a, LoL'den DOTA 2'ye, EURO'dan Sterline geçmek gibi. Bazı eksikliklerini görürsün ama bazı artılarınıda görebilirsin. Sistem farkı var. Geçmek istiyorsan kullan dene beğenmezsen yine değiştirsin denemeden olmaz. Sonuçta iPhone 3310 gibi ilkel bir telefon değil. Günümüz şartlarında çoğu işlemi yapıyorsun.
Bence Iphone 7 yerine Samsung S8 al.S7 edge den ıphone 7 plusa geçmeyi düşünüyorum.daha önce ios hiç kullanmadım.yurtdışından ıphone 7 plus almayı düşünüyorum.TR garantili s7 edge ile arasında 300 tl civarında fark var.yani ıphone 7 plusa 300 tl daha fazla vermeye değer mi?geçişte yani kullanımda zorluk yaşarmıyım.?
her şarj cihazıyla telefon hızlı şarj olur mu?şimdi bende orjinal şarj cihazı dışında casper marka şarj cıhazı var.sadece usb kablosu yok.bunu yedek şarj cihazı olarak kullansam yine telefonum hızlı şarj olur mu yoksa illa orijınal şarj cihazı mı olması gerek?Ne cahili yahu cahil olan sizsinizLafınızın arkasında duramıyorsunuz.
Android kullanıcılarının fakir olduğu için Apple'a çamur attığını söylediniz S7 Edge ve S8 kullanıcıları bu durumda ne oluyor dedim hala cevap bekliyorum .
Bi laf söylüyorsanız desteğiniz olsun öbür türlü boş boş konuşup durmayın.
--- Gönderi Güncellendi ---
@emirsacu geçsin tabi 1.30 saatte değilde 3.5 saatte şarj doldurmak istiyorsa ben bir şey diyemem buyursun geçsin.