S7 edge den ıphone 7 plusa geçilir mi?

wolkie82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
CahiIIe girme münakaşaya. Ya sinirini zıpIatır tavana, ya da yazık oIur adabına. MevIana

emirsacu

Asistan
Reaksiyon puanı
16
bu kadarda iOS düşmanlığı yapma be Murat Burç.
anladık Android'i çok seviyorsun, sevedebilirsinde.
pat diyede alınmaz denmeski be.
adam iOS kullanmak istiyorsa alabilir.
S7 Edge'dende mis gibi geçilebilir.
performansta bir kaybın olmaz, hatta belki fazlası bile olabilir.
bu kadarda kötülemeyin iPhone'ları.
iOS sevmeyebilirsin ama burda diyebilirsin Android seviyorsan s7 edge'de kal, iOS denemek istiyorsan 7 plus'a geç.

biraz bu apple düşmanlığını bıraklmalısın Murat Burç
senin cevaplarını takip ediyorum, kimseye iPhone önermiyorsun.
bilmiyorum Android markaların satış temsilcisi falan mısın? :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
CahiIIe girme münakaşaya. Ya sinirini zıpIatır tavana, ya da yazık oIur adabına. MevIana
Ne cahili yahu cahil olan sizsiniz :D:D Lafınızın arkasında duramıyorsunuz.
Android kullanıcılarının fakir olduğu için Apple'a çamur attığını söylediniz S7 Edge ve S8 kullanıcıları bu durumda ne oluyor dedim hala cevap bekliyorum .
Bi laf söylüyorsanız desteğiniz olsun öbür türlü boş boş konuşup durmayın.:D:D
--- Gönderi Güncellendi ---
bu kadarda iOS düşmanlığı yapma be Murat Burç.
anladık Android'i çok seviyorsun, sevedebilirsinde.
pat diyede alınmaz denmeski be.
adam iOS kullanmak istiyorsa alabilir.
S7 Edge'dende mis gibi geçilebilir.
performansta bir kaybın olmaz, hatta belki fazlası bile olabilir.
bu kadarda kötülemeyin iPhone'ları.
iOS sevmeyebilirsin ama burda diyebilirsin Android seviyorsan s7 edge'de kal, iOS denemek istiyorsan 7 plus'a geç.

biraz bu apple düşmanlığını bıraklmalısın Murat Burç
senin cevaplarını takip ediyorum, kimseye iPhone önermiyorsun.
bilmiyorum Android markaların satış temsilcisi falan mısın? :D
@emirsacu geçsin tabi 1.30 saatte değilde 3.5 saatte şarj doldurmak istiyorsa ben bir şey diyemem buyursun geçsin.

wolkie82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Her yazdığımı üstüne alınıp cevap verenler var. Çoluk çocuğu alın pistten lütfen

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yahu bakın tekrar söylüyorum. Millete fakir oldukları için Apple'a çamur atıyorlar demeden önce düşünerek konuşun anladınız mı beni ? Araya laf karıştırmayın.
Anlamakta zorluk çekiyorsanız size daha basit bir şekilde de anlatabilirsem anlatacağım ne dersiniz ?:D:D

atakanozer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İkisi de üst düzey telefon bence geçilmez. Ama paran varsa farklı deneyim yaşamak için geçilebilir.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Gözün kapalı geç arkadaşım. Samsung gibi cihazlar 1 yıl içinde çöpe döner. Rehberi açmak sıkıntı, gelen arama sıkıntı. Bazen uygulama açarsın kapanır vs. Doya doya resim, oyun, internet keyfi yaşamak hızlı ve rahat telefon kullanmak için hiç durma hemen al 7 plus ı kullan. Apple parası yetip alamayan burada çamur atar. Salla gitsin
Galaxy S4 kullanıyordun tahmin edeyim , S4 ' ü kullanıp S7 S8 i yargılayamassın .

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
7 plus 5.5 inç ekran daha büyük kasa 2900 mah batarya s7 edge 5.5 inç ekran daha küçük kompakt kasa 3600 mah batarya hangisi daha başarılı 7 plusın kasasına 4000 mah pil sığdırırsın be yazık günah

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Merakla bekliyorum hangi samsung telefonu kullandığını o arkadaşın :D
Rehberin 7 saniye de açılması gibi en gıcık sorunlar çöp S4 de vardı başka bir telefonda değil :) Adım gibi eminim yani , S3 den çok kasardı S4 .

7 Saniye saydım bu arada ama benim en azından kafam varya kafam 2013 yılında kalmadı bazıları gibi . Ne yazıkki .

M

Murat Burç

SDN Okuru
7 plus 5.5 inç ekran daha büyük kasa 2900 mah batarya s7 edge 5.5 inç ekran daha küçük kompakt kasa 3600 mah batarya hangisi daha başarılı 7 plusın kasasına 4000 mah pil sığdırırsın be yazık günah
Bakınız : Huawei Mate 9
maxresdefault.jpg

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Bakınız : Huawei Mate 9
maxresdefault.jpg
Şimdi fanboylar gelip apple o kadar büyük pile gerek duymamıştır yoksa niye koymasın diyecekler yav he he bütün firmalar salak gidiyo 3200 3300 mah üstü batarya koyuyo(üst segmentler) bi akıllı apple dimi

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
siz ciddimisiniz 1 yıl eskimiş cihaza 4.000 tl vermek kafayı yediniz herhalde

Reaksiyon puanı
5,163
Öylesin ama :D söylenenleri anlamıyorsun direk geçilmez diye yazman yanlış

Bak kardeşim murat burcun androıd fanboylugu konusunda haklısın ancak aynı performansda olan bır cıhazdan dıyerıne bır hıc ugruna gecılmez. Yasını bılemem ancak maddı durumun ne olursa olsun en az 1000tl zararın olucak hıc olmazsa fakir doyurursun.

Eger s7 mı alayım ıphonexmı alayım dıye sorsaydı arkadas hangısımı ıstıyorsan onu al derdım ama yapmayın arkadaslar

Emre Kilic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak şuanda S6 Edge'nin adını bile duymuyoruz 6s Plus hala iyi hala satılıyor ben bunu diyorum.Ayrıca 2 tel arasında hız testi yap 6s Plus açık ara ezer hatta S7 S8 i bile zorlar.
S6 edge yi iphone 6 ile kiyaslayabilirsiniz. Cunku en son s8 in iki alt modeli. Iphone un 2 alt modeli 6 plus onuda kimsenin artik aldigi ve kullanmak istedigi falan yok!!

Son düzenleyen moderatör:

LeoCorte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
S7 edge den ıphone 7 plusa geçmeyi düşünüyorum.daha önce ios hiç kullanmadım.yurtdışından ıphone 7 plus almayı düşünüyorum.TR garantili s7 edge ile arasında 300 tl civarında fark var.yani ıphone 7 plusa 300 tl daha fazla vermeye değer mi?geçişte yani kullanımda zorluk yaşarmıyım.?

Bu Mercedes'ten AUDI'ye, CS:GO'dan Overwatch'a, LoL'den DOTA 2'ye, EURO'dan Sterline geçmek gibi. Bazı eksikliklerini görürsün ama bazı artılarınıda görebilirsin. Sistem farkı var. Geçmek istiyorsan kullan dene beğenmezsen yine değiştirsin denemeden olmaz. Sonuçta iPhone 3310 gibi ilkel bir telefon değil. Günümüz şartlarında çoğu işlemi yapıyorsun.

Bende çok üzülerek Note 7'den 7 Plus'a geçtim ama Android'i aramıyorum kaldı ki Note 7 gibi bir çok özelliği olan bir cihaz olmasına karşın... Aslında tam bir bilgi kirliliği var forumlarda. Android ve ios artı ve eksileri yazılsada insanlarda ona göre tercih yapsa. Mesela iPhone'da öyle ha deyince TV'ye görüntü aktaramıyorsun. PC yine öyle. Kredi kartında para bitmişse mağazayı kullanamıyorsunuz, güncelleme olmuyor. Bu tip bilgileride paylaşmak gerekiyor ki insanlar artıları ve eksikleri net görebilsin.

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu Mercedes'ten AUDI'ye, CS:GO'dan Overwatch'a, LoL'den DOTA 2'ye, EURO'dan Sterline geçmek gibi. Bazı eksikliklerini görürsün ama bazı artılarınıda görebilirsin. Sistem farkı var. Geçmek istiyorsan kullan dene beğenmezsen yine değiştirsin denemeden olmaz. Sonuçta iPhone 3310 gibi ilkel bir telefon değil. Günümüz şartlarında çoğu işlemi yapıyorsun.
Bak hocam S7 Edge kumlanma yapmıyor yalnız :D:D

charlo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesınlıkle gecmem nedenıne gelınce:
1: Always on dısplay (saat, bıldırım, cevapsız cagrı vs.. telefonu acmadan gorebılıyorum)
2: Always on dısplay muzık kontorlu. Telefonu acmadan muzık player kullanma deneyımı
3: Hızlı sarj
4: Kablosuz sarj
5: Oculus Vr deneyımı. ( sadece bu yuzden bıle s7 aldırır)
6: Baramotre, kalp, nabız sensoru arada ıs goruyor.
7: Andorıd cıhazlar (tamamı) ozellestırme yonunden fark atar.
8: Gece cekımlerı daha basarılı.
Neden gecerım:
1: Ios uygulamaları ( Andorıd market berbat)

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75
Bir telefon 3 saatde şarj oluyosa çöptür o ya.. 3400 amperi 1 saatde şarj eden oneplus 3t var en basitinden

t3knoloj1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S7 edge den ıphone 7 plusa geçmeyi düşünüyorum.daha önce ios hiç kullanmadım.yurtdışından ıphone 7 plus almayı düşünüyorum.TR garantili s7 edge ile arasında 300 tl civarında fark var.yani ıphone 7 plusa 300 tl daha fazla vermeye değer mi?geçişte yani kullanımda zorluk yaşarmıyım.?
Bence Iphone 7 yerine Samsung S8 al.

rrrr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4308506)

Son düzenleme:

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
fiyatları aynı olsa ben kimseyi dinlemeden direk 7 plus alırdım.ithalatcı mı alsam bilemedim
Ne cahili yahu cahil olan sizsiniz :D:D Lafınızın arkasında duramıyorsunuz.
Android kullanıcılarının fakir olduğu için Apple'a çamur attığını söylediniz S7 Edge ve S8 kullanıcıları bu durumda ne oluyor dedim hala cevap bekliyorum .
Bi laf söylüyorsanız desteğiniz olsun öbür türlü boş boş konuşup durmayın.:D:D

@emirsacu geçsin tabi 1.30 saatte değilde 3.5 saatte şarj doldurmak istiyorsa ben bir şey diyemem buyursun geçsin.
her şarj cihazıyla telefon hızlı şarj olur mu?şimdi bende orjinal şarj cihazı dışında casper marka şarj cıhazı var.sadece usb kablosu yok.bunu yedek şarj cihazı olarak kullansam yine telefonum hızlı şarj olur mu yoksa illa orijınal şarj cihazı mı olması gerek?