R10.net Davetiye Dağıtımı

Realisty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
Bir Webmaster Olmama Rahmen Halen Davetiye Bulamadım Elinde Davetiye olan Arkadaşlardan rica ediyorum yollarlarsa cok sevinirim ..

Mail : Admin@tanerceker.net

ecivecivokke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekşisözlük yazarlığı arıyorum karşılığında istediğiniz torrent sitesinden davetiye veya r10 davetiyesi verebilirim

halil41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
R10.net ' e üye olmak istiyorum çünkü paylaşımlarından faydalanmak istiyorum...

hdfilmizlex.net 'in Sahibiyim...

msn : halil@hdfilmizlex.net

Davetiye Atarsanız Çok Teşekkür Ederim...

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar r10 davetyesnı böyle bulmanz zor bn bile yakn arkadaşlarma gönrirkn çeknyrm sizin yaptgnz usulsuzlük yüzndn davetye atanda banlanyor

mnadir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar selam, r10.net davetisyesi ihtiyacım var, www.hizlitarifler.com web sitem gönderebilecek olan pm ile mailimi isterse çok sevinirim. şimdidden teşekkürler.

soneresra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla ben sadece film ve dizi indirmek için r10 davetiyesi istiyorum filmimi dizimi indirir pcmi açık bırakır giderim işime isteyen upload yapabilsin diye bi kaç torrent sitesine üye oldum sağolsun burdaki arkadaşlar davetiye yolladı onun dışında üyeliğim bulunmuyor gokhansnr@hotmail.com

kes888

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar bende davetiye alabilirmiyim msjlara arada cvp yazım diyorum üyelik olmadığı için yazamıyorum tabiki.www.popsarkilar.com uguryildirim@popsarkilar.com yollarsanız sevinirim valla.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
valla ben sadece film ve dizi indirmek için r10 davetiyesi istiyorum filmimi dizimi indirir pcmi açık bırakır giderim işime isteyen upload yapabilsin diye bi kaç torrent sitesine üye oldum sağolsun burdaki arkadaşlar davetiye yolladı onun dışında üyeliğim bulunmuyor gokhansnr@hotmail.com
R10 da film dizimi indiriliyor:ohmy:

jrmateja

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar,

r10 için davetiye ihtiyacım var mailime yollarsanız sevinirim designbyozhan@gmail.com
ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

cbble

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;

admin@cbble.net R10.net üyelik davetiyesi gönderebilir misiniz?
web sayfam www.cbble.net; şuan açık kaynak kodlu drupal 7 sistemi kurdum geliştirmekteyim.R10 üzerinden Reklam gelirleriyle ilgili yazılar ile Boşta veya satılmakda olan domainleri de takip etmek istiyorum.

haidar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Sisofamily.com.tr Adminiyim.
haydar@sisofamily.com.tr için davetiye rica ediyorum. Eğer gönderecek arkadaş paslaşmak isterse elimde fazla sayıda arena-tr.com davetiyesi mevcut.

cosmi35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi forumlar r10.net davetiyesi gönderebilecek arkadaş varsa çok sevineceğim.[

[ail: [bircan@deka.com.tr[

x12x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde davetiye var fakat her önüne gelene vermem doğru işler yapacağını inandırabilecek olan pm atsın