R10.net Davetiye Dağıtımı

sekaseka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
seka_1980.30@hotmail.com bana R10 davetiyesi yollr mısınız arkadaşlar.ilginiz için teşekkür ederim.site hakkında bilgi sahibi olamak istiyorum.İyi çalışmalar.teşekkürler.

Polorh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende mümkünse eğer davetiye rica edebilir miyim?saygılar. [polorh[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com]

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
R10'da alım-satım için üyelik gerekli alanlar yüzünden birçok teklifi kaçırıyorum. Elinde davetiye olan varsa paylaşabilir mi?

maximbg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye alabilirmiyim guraykesen7[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

maho78amr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
camoon78[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com referans gönderebilirmisiniz lütfen ?

cobija

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
R10 karşılığında Arena-TR ya da TRteam davetiyesi verilir.

EREN.KYGZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz? : Bir Çok Konu'da Yardım Almak Ve Yardım Vermek İçin.
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz? Bestdepo.net
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz? Bi Tane Yapmayı Düşünüyoruz Facebook'la İlgili
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? 4 Sene Kesin Oldu Daha Fazla'da Olabilir

royiv24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - Webyonik İnternet Hizmetleri kampanya ve yeni gelişmelerin kampanyasını yapmak
B - şuanda yoğunluktan dolayı yöneticilik yapmıyorum daha önceleri turktorrent.biz'de uploader'lık yaptım
C - www.webyonik.com - www.dvzgrup.com - www.royiv24.com
D - 5 yıldan fazla oluyor. referanslar için pm atabilirim

Not: r10 davetiye karşılığında turktorrent davetiyesi verebilirim.

ersingfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fazla davetiyesi olan arkadaşlar banada yollarsa çok sevinirim
Web master olan arkadaşlara büyük bir kaynak bu site

ersingoncu[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

THE_RAMSES

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Elimde
Arena-tr ve torrentleeh davet kodları var
r10 karşılıgı takas yapabilirim

KaptanCe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar r10 davetiyesine ihtiyacım var. Güvenle ilgili bi sorununuz varsa pm atabilirsiniz.

kaptance[MENTION=40479]detay[/MENTION]futbol.com

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ya kimsenin davet gönderdiği yok.

Konu kilit lütfen...

adminser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba lütfen elinde davetiye yollasın

serhan.ozcan[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

teşekkürler

ertem_crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar r10 davetiyesını yaklasık 3 seneden berıdır arıyorum kaç defa form doldurmama ragmen gerı donus alamadım :) eğer bu kadar cok dolandırıcılıktan korkuyorlarsa barı bi tane şırket kurup r10 e ticaret kursunlar bizde oraya uye olalım ayrıca bu r10 davetıysı nasıl bulunur üyelık sartları nelerdır :) yazılımsa yazılım sıteyse site dürüstlükse dürüstlük ya ne bılıyım para istiyorlarsa para ama lutfen bı adet davetiye bulmak ne zor işmiş yaa dile kolay 3 yıl be möl möl bakıyorum hergun gırıp gırıp belkı oraya uye olanlardan bıle daha fazla gırıyorumdur sıteye ıp kayıtlarına baksınlar :)

arkadaşlar parayla satan olcaksada alırım ucretsiz veren oolsada bir tane yaa cok mu zor Allah aşkına eğer yardım edebılecek bırı olursa cok memnun kalırım :) ertem@gazetehaberi.net

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben de birçok defa fiyat teklifi verecekken üyelik isteği dolayısıyla işlem yapamadım. üyelerine böyle bir imkan veriyorsa neden daha fazla insan tarafından teklif snulup kar edilmesini engeller anlamıyorum.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Parayı veren düdüğü çalıyor hocam benden söylemesi. :)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
R10 olayını biraz da biz bu hale getirdik. bulunmaz hint kumaşı sanmaya başladılar kendilerini. bu siteden ben her türlü faydalanabiliyorum. açık üyeliği var. tepki olarak bence burayı kullanabiliriz.

hell_breakerr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuyu açan arkadaş bende r10 davetiyesi var bende çok aramıştım sana tek şartla veririm güzel torretn davetiyeleri (davetiye değil davetiyeleri) verirsen veririm davetiye sana ama güzel davetiyeler olacak

ertem_crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuyu açan arkadaş bende r10 davetiyesi var bende çok aramıştım sana tek şartla veririm güzel torretn davetiyeleri (davetiye değil davetiyeleri) verirsen veririm davetiye sana ama güzel davetiyeler olacak
torrent kullanmıyorum :) hiç kullanmadımda :)

pederhozze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

sana istediğin torrnet site davetiyelerini sağlayabilirim banada bi r10 davetiyesi ayarlaya bilirsen

Tripmaker

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Davet'i bile satanlar var ne hallerdeyiz..