R10.net Davetiye Dağıtımı

cessase

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öğrenci olarak giderlerimi karşılamam için planladığım sitem için bu siteye gerçekten çok ihtiyacım var arkadaşlar lütfen elinde olan gargamelll@windowslive.com adresine davetiye göndersin çok ihtiyacım var gerçekten kendimi de acındırmak istemiyorum ama umarım birisi anlar ve gönderir şimdiden teşekkürler o zaman..

öğrenci olarak giderlerimi karşılamam için planladığım sitem için bu siteye gerçekten çok ihtiyacım var arkadaşlar lütfen elinde olan gargamelll@windowslive.com adresine davetiye göndersin çok ihtiyacım var gerçekten kendimi de acındırmak istemiyorum ama umarım birisi anlar ve gönderir şimdiden teşekkürler o zaman..

emirhan23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben davetiye bulup üye oldum fakat 2-3 haftadır mail e üyelik onayı gelmiyor bi türlü gelmedi bununla iligi yardımcı olabilecek birisi var mı ?

- - - Updated - - -

ben davetiye bulup üye oldum fakat 2-3 haftadır mail e üyelik onayı gelmiyor bi türlü gelmedi bununla iligi yardımcı olabilecek birisi var mı ?

Hocam mail adresin normaal uzantılı yani gmail.com ,mynet.com,hotmail.com gibi olursa kabul etmiyorlar.O yuzden olabilir.Sitenin uzantısı olmak zorunda. .. [MENTION=22069]shiftdelete.net[/MENTION] gibi ;)

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Üyelik için R10 Moderatörüne mesaj atabiliyorsunuz. Mesajda email adresinizi de belirtmeyi unutmayınız. Uygun görürlerse onaylıyorlar.

Furp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?
Bilgi Alışverişinde bulunmak ve ticaret yapmak için.
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz?
www.furkanbey.com
www.semkitap.com
www.cavalierkingcharles.gen.tr
Sitelerinin Yöneticisim.
Ayrıca webmastersitesi.com da bir süre Moderatörlük görevi yaptım.
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?
www.semkitap.com
www.mustafahoca.org
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
Lisede Web Tasarım ve Programlama okudum ve üniversitede de programcılık okuyorum

Davetiyesi olan kişilerden davetiye bekliyorum.
info@furkanbey.com
adresine davetiye gönderebilirsiniz

mucobulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiyen geldi mi?

fyrp bana özel mesaj at görüşelim bi tane davetiyem var sana vermek istiyorum 15 mesajım olmadığı için özel mesaj atamıyorum malesef

mucobulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşa davetiye yollandı.

yigit0can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abimin Mobilya dekarasyon işletmesi var. Ve işletmenin kurumsal web sitesi var. Bende hem tasarımda oynama yaparak kendimi geliştirmek istiyorum. Fakat üyeliğim olmadığı için benim için çok faydalı olan bilgilerden yaralanamıyorum
Şahsi adıma (YİGİTCAN ÇİFTÇİ ) kayıtlı dizifilmburada.net sitesinin sahibiydim. Yeni projelerde yer almak için kapattım.
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?
Şu ana kadar kendi film sitemde paylaşımlar yaptım. Birçok forumda moderatör oldum, halen oluyorumda Birçok forumda Nickim; Madléén., yigit0can dır.

D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
Profesyonel değilim. Fakat sitelerde bulduğum scriptleri editlerim. Entegre etmeye çalışırım.

destek@modisanmutfak.com davetiye atarsanız çok memnun olurum.

serindevlet.com

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ticaret , Bilgi Alışverişi Amaçlı.Profesyonel Olarak Logo - Banner - Arayüz yapıyorum

SerinDevlet.Com 'adında bir sitem var

WWW.SerinDevlet.Com / Site Yöneticiliği
http://wmaraci.com/forum/ucretli-ta...kimlik-tasarimlariniz-uygun-fiyata-27036.html
http://www.webmastersitesi.com/graf...ariniz-uygun-fiyata-yapilir-bool-referans.htm

Burda yaptıgım logo - banner - arayüz tasarımlarına ulaşabilirsiniz.

3 Senedir Aktif olarak Web Tasarım yapıyorum.Bu süreç zarfında bir çok site açtım.Şuan amatör olarak HTML Kodlama Ve Wordpress Tema giydirme yapıyorum.

http://wmaraci.com/forum/ucretli-ta...kimlik-tasarimlariniz-uygun-fiyata-27036.html
http://www.webmastersitesi.com/graf...ariniz-uygun-fiyata-yapilir-bool-referans.htm

Mail adresim : hello@serindevlet.com - gönderirseniz memnun olurum.

mucobulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgi Alışverişinde bulunmak ve ticaret yapmak için.
www.furkanbey.com
www.semkitap.com
Sitelerinin Yöneticisim.
Ayrıca webmastersitesi.com da bir süre Moderatörlük görevi yaptım.
www.semkitap.com
www.mustafahoca.org
Lisede Web Tasarım ve Programlama okudum ve üniversitede de programcılık okuyorum

Davetiyesi olan kişilerden davetiye bekliyorum.
info@furkanbey.com
adresine davetiye gönderebilirsiniz

malesef forum yazdığım arkadaşa gönderdim sizden cevap gelmeyince elime geçerse yollarım size de.

kurt_eren_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum

nasılyapılır.net (xn--naslyaplr-xpbeb.net)

Mail adresim : info@xn--naslyaplr-xpbeb.net - gönderirseniz memnun olurum.

KoNFiCuS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başvuru yaptım bana da yanıt gelmedi bide ben alabilirsem sevinirim.

mucobulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim de mail adresiyle ilgili bir sorun oluştu ve mesaj attım defalarca ama dönen olmadı. üyeliğim aktif ve telefon onaylı olduğu halde hem de. sanırım bu ara kimse mod-mesajlarını okumuyor.
Teşekkürler sonunda açabildim. Malesef modların forumla alakası yok.

nefesims

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nefdestek@nefhack.com adresine davetiye gonderebilecek var mi ? mail cevap bakarim ..