Elimde davetiye var fakat her önüne gelene vermem doğru işler yapacağını inandırabilecek olan pm atsın
hocam pm attım size
Elimde davetiye var fakat her önüne gelene vermem doğru işler yapacağını inandırabilecek olan pm atsın
Soru işaretinden sonrasını invite= olarak değiştirip davetiye kodunu kopyalaması gerek.arkadaşımın davetiyesi var ama aktif edemiyor. davetiye linkine bastığında kullanıcı adı ve şifre ekranı geliyormuş. bilen varsa yardımcı olabilir mi nasıl yapılabilir.
zaten öyle?Soru işaretinden sonrasını invite= olarak değiştirip davetiye kodunu kopyalaması gerek.
benim de mail adresiyle ilgili bir sorun oluştu ve mesaj attım defalarca ama dönen olmadı. üyeliğim aktif ve telefon onaylı olduğu halde hem de. sanırım bu ara kimse mod-mesajlarını okumuyor.Merhaba arkadaşlar ben geçen sene ağustos ayı gibi r10.net hesabımı güvenlik zafiyeti olmaması için banlatmıştım. Ygs - Lys sebebiyle bir süre pc başına geçemeceğim çünkü. Banlanma sebebine kendi isteğiyle diye de yazıyor. Fakat bir ay kadar oldu üyelik isteği yerine banımın açılması için mesaj atıyorum ama hiç ilgi alaka yok. R10.net üyeliği olan biri varsa rica etsem online moderatorlerden birine mesaj atabilir mi banımı açması için kullanıcı adım : mucobulut
Şimdiden çok teşekkür ederim.