R10.net Davetiye Dağıtımı

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
arkadaşımın davetiyesi var ama aktif edemiyor. davetiye linkine bastığında kullanıcı adı ve şifre ekranı geliyormuş. bilen varsa yardımcı olabilir mi nasıl yapılabilir.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaşımın davetiyesi var ama aktif edemiyor. davetiye linkine bastığında kullanıcı adı ve şifre ekranı geliyormuş. bilen varsa yardımcı olabilir mi nasıl yapılabilir.
Soru işaretinden sonrasını invite= olarak değiştirip davetiye kodunu kopyalaması gerek.

kes888

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese merhaba r10 davetiyesi alabilir miyim.
uguryildirim@popsarkilar.com

savaser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
R10 davetiyesi arıyorum.Elinde davetiyesi olanlar pm atarsa bu konuda ayrıntılı bilgi verebilirim.4/5 senedir webmasterlık yapıyorum.

emirhan23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elinde r10 davetiyesi olan varsa alabilir miyim? karşılıksız olmaz derseniz Turktorrent davetiyesi ile takasa girebilirim.

mucobulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben geçen sene ağustos ayı gibi r10.net hesabımı güvenlik zafiyeti olmaması için banlatmıştım. Ygs - Lys sebebiyle bir süre pc başına geçemeceğim çünkü. Banlanma sebebine kendi isteğiyle diye de yazıyor. Fakat bir ay kadar oldu üyelik isteği yerine banımın açılması için mesaj atıyorum ama hiç ilgi alaka yok. R10.net üyeliği olan biri varsa rica etsem online moderatorlerden birine mesaj atabilir mi banımı açması için kullanıcı adım : mucobulut
Şimdiden çok teşekkür ederim.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar ben geçen sene ağustos ayı gibi r10.net hesabımı güvenlik zafiyeti olmaması için banlatmıştım. Ygs - Lys sebebiyle bir süre pc başına geçemeceğim çünkü. Banlanma sebebine kendi isteğiyle diye de yazıyor. Fakat bir ay kadar oldu üyelik isteği yerine banımın açılması için mesaj atıyorum ama hiç ilgi alaka yok. R10.net üyeliği olan biri varsa rica etsem online moderatorlerden birine mesaj atabilir mi banımı açması için kullanıcı adım : mucobulut
Şimdiden çok teşekkür ederim.
benim de mail adresiyle ilgili bir sorun oluştu ve mesaj attım defalarca ama dönen olmadı. üyeliğim aktif ve telefon onaylı olduğu halde hem de. sanırım bu ara kimse mod-mesajlarını okumuyor.

wpuzman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende isterim:) Rica etsem yardımcı olabilirmisiniz?

MORATORYUM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizi üzmek istemem de, ücretsiz alabileni görmedim daha ben. Ben bile kaç para saydım zamanında üye olabilmek için... Ha, pişman olmadım ayrı.

GinKTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Başlıkta da Belirttiğim Gibi r10.net Davetiyesi Lazım.
Çok Güzel Bilgiler Var O Bilgilerden Yararlanmak İstiyorum.
Gönderen, Göndermeye Çabalayan, göndermeyen Herkese Şimdiden Teşekkürler...
gink@hotmail.com.tr

FirewallWorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben davetiye bulup üye oldum fakat 2-3 haftadır mail e üyelik onayı gelmiyor bi türlü gelmedi bununla iligi yardımcı olabilecek birisi var mı ?

- - - Updated - - -

ben davetiye bulup üye oldum fakat 2-3 haftadır mail e üyelik onayı gelmiyor bi türlü gelmedi bununla iligi yardımcı olabilecek birisi var mı ?

GinKTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
R10 Davetiye Yollayabilecek Arkadaş Var Mı? Gerçekten Çok Lazım,
gink@hubturkey.net
Yollayan Olursa Gerçekten Çok Büyük Sevaba Girecek, Umarım Birisi Yollar... Çok Teşekkürler...

- - - Updated - - -

R10 Davetiye Yollayabilecek Arkadaş Var Mı? Gerçekten Çok Lazım,
gink@hubturkey.net
Yollayan Olursa Gerçekten Çok Büyük Sevaba Girecek, Umarım Birisi Yollar... Çok Teşekkürler...