R10.net Davetiye Dağıtımı

DaY_WaLkeR_TR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
R10 davetiyesi karşılığında Torrentleech davetiyesi verebilirim.

İletişim: pm.

areque

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
R10 davetiyesi karşılığında dünyanın en büyük premium account sitesi olan ref5.net davetiyesi verebilirim.

İletişim: pm.

shadow1711

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende r10 davetiyesi alabilir miyim ? pm atarsanırz sevinirim, teşekkürler şimdiden

webkey00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mail adresim : info[MENTION=7713]okur[/MENTION]net.org
Arkadaşlar uzun zamandır r10 a üye olmaya çalışıyorum ama bir türlü davetiye bulamadım. elinde davetiye bulunan varsa gönderirse çok memnun olurum. r10 ailesi ile kendimi daha çabuk geliştirebilirim ve tecrübe kazanabilirim.
Şimdiden teşekkür ederim...

reyunder12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
info[MENTION=41671]org[/MENTION]anizeytin.com
bilgisayar mühendisiyim sahip olduğum bilgilerin r10.net e katkı sağlıyabileceğini düşünüyorum

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
R10 davetiyesini r10'da kendinizi tanıtarak yaparsanız davetiye bulmanız daha kolay. Çünkü neticede buraya gelipte ilk mesajında r10 davetiyesi isteyen biri için kimse kendi hesabını riske atmaz ancak orada kendinizi düzgünce tanıtırsanız gereken davetiye size ulaşır.

maviadamweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba bende istiyorum

admin[MENTION=46454]kopek[/MENTION]burada.org

hayvan bilimcisiyim
yaş 34
balıkesir
Erkek
mail adresine gonderebilrsen memenun olurum

firatocal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba bana da davetiye yollayabilirseniz, gerçekten çok çok memnun olurum... uzun zamandır üye olmak istiyor ama bir türlü bir davetiyeye ulaşamıyordum... ilginiz için şimdiden teşekkür ederim saygılarımla...
firatocal456@hotmail.com

felsefe grubu ve bilgisayar formatörü öğretmeniyim
yaş 39
izmir
Erkek
mail adresine gonderebilrseniz çok memenun olurum

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?

Plus Linuxta WebMaster sorunlarım oluyor.Bilgilenmem gerekiyor.
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz?

pluslinux.org/social.pluslinux.org/forum.pluslinux.org/chat.pluslinux.org/webmail.pluslinux.org
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz? WebMail falan Bulut Programlar Forum
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz?
Yakın zamandır.

Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
Sitelerim refarnaslarımdır
Mailim:enesutku@pluslinux.org

baY_SnaKe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - Webmaster olmak için çabalıyorum ve bu konuda r10.net'in bana büyük yararı olacağını düşünüyorum.
B - Kendime ait deneme amaçlı açtığım PTC sitem var, şuanda hiç bir forum da yöneticilik yapmıyorum (geçmişti kendime ait bir forum ve birçok site de forum yöneticiliği yaptım).
C - PTC sistemi üstünde çalışıyorum. (Çok gerekli değil ise linki vermeyim, hala üstünde çalışıyorum)
D - Profesyonel olarak ilgilendiğim söylenemez ama bunun üstünde çalışıyorum.

Biri beni davet ederse çok memnun olurum.

KadirSenkaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
A - R10.net'e üye olursam webmaster dünyasında kendimi daha fazla geliştirebilirim.
B - KadirSenkaya.com'un sahibi ve editörüyüm. Ayrıca Bilgileniyoruz.com'da da editörlük yapıyorum.
C - 17 yaşındayım, şimdiye kadar önemi bir projem olmadı. Ama ilerisi için güzel fikirlerim var.
D - 1 senedir web tasarım ile ilgileniyorum.

ksenkaya@[URL="http://ksenkaya[MENTION=85892]bilgi[/MENTION]leniyoruz.com"][/URL]bilgileniyoruz.com

Davetiye gönderecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Bir gence yardımınız dokunacak. ]http://ksenkaya[MENTION=85892]bilgi[/MENTION]leniyoruz.com

zafer741

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim r10 Davetiyesine ihticım var.

5TL Ye paypaldan para göndereceğim. sadece bir davetiye istiyorum.

hemen ekleyin: zfr.yrdmci@hotmail.com.tr

---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 17:56 ----------

r10dan davetiye gönderene paypaldan 5TL göndereceğim

ismkdc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?-Domain falan satışı yapıcam ve diğer arkaşdaşlarla bilgi alışverişi yapıcam
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz? -hilehurda.com
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz? -Kendi sitemi yürüyorum
D - Ne kadar süredir, web proje. işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?-Yaklaşık 2 sene kendi halimde uğraşıyorum

buda mail adresim gördecek arkadaşa şimdiden teşekürler destek@hilehurda.com

yated

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar siteye iki defa tam teşekküllü davetiye talebinde bulumdum ancak olumlu yada olumsuz dönen olmadı. bir üniversitede havan sistematiği zerine akademisyen olarak çalışmaktayım. web tasarımı üzerine bilgi birikimi mi ve deneyimi mi artırmak üzere siteye üye olmak istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşla gerekirse özelden de iletişim kurabilirim. gayri resmi adresim; yirttikabicim@hotmail.com yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler

temser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir kaç kez başvurdum ancak takan olmadı;
Site tasarımında yardım almak ve ücretli logo yaptırmak için.
www.BosphorusGames.com
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?
Daha önceden 2 tane forum sitesi kurup yönettim ancak proje istediğimi vermeyince kapattım.
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
Profesyonel olduğumu söyleymem ama 2 yıldan beri meraklıyım ve öğreniyorum.Referansım şimdilik kendi sitem

e-mail adresim:admin@bosphorusgames.com

tazivecer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Link alışverişi, reklam alım satımı, site alım satımı kısaca bir webmasterın ne yapması gerekiyorsa onu yapmak için.
haber oku
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?
bir kaç tane blogspot vardı.şimdi sadece kendi sitemle uğraşıyorum.
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
2 2bucuk yıldır uğraşıyorum

Not: Davetiye gönderecek arkadaşa pr3 siteden bir aylık link vericem.
email: info@haberlerioku.org

ismkdc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş boşuna uğraşma bu işlerde para çalışıyo :S ben kaç siteye yazdım takan yok :S

Spacesyng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bende r10 davetiyesi alabilirmiyim r10 daki üyelerden istedim hepside para istedi paypal adresine benimde paypalım yok o yüzden olmadı siz bana davetiye gönderirseniz çok sevinirim.

Adım : Furkan
Soyad: Biçer
Yaşım : 15
Yaşadığım Yer : İstanbul
Uzmanlık Alanım : Uzman olmasamda VB.Net programlama ile ortaya bişeyler çıkartabiliyorum
R10.Net' e Bazı Bölümlerden Yararlanamıyorum Üyelik İstiyor Davetiyesi Olan Arkadaşlardan Rica Ediyorum.
Msn : spacesyng[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com veya furkan-bicer@hotmail.com

Bir kaç kez başvurdum ancak takan olmadı;
webmastarlık hakkında bilgi almak için.
www.hackturk.net [url]www.hackhell.us sitelerinde spacesyng nickli medaratörüm[/URL]
daha önce webde ortaya koyduğum proje olarak moderatör olduğum sitelerin üyeleri için program yazdım hackturk.net sitesinden görebilirsiniz paylaşımlarımı.
VB.Net programlama diliyle uğraşıyorum öğrenim aşamasındayım fakat ortaya koymuş olduğum ürünlerim var karşılık beklemeksizin hackhell ve hatcturk sitesindeki üye arkadaşlarım için program yazdım hackturk sitesinden bakabilirsiniz.

e-mail adresim:
spacesyng[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com veya furkan-bicer@hotmail.com