R10.net Davetiye Dağıtımı

mahmutyum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz?
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?

A- R10.Net Webmaster Forumunun Bana Büyük Deneyim Katacağına İnanıyorum Bilişimde Kendimi Geliştirmek İçin Yararlı Olacağını Düşünüyorum. Şuana Kadar Öğrendiğim Şeyleride Paylaşmak İstiyorum.

B- paylasimcim.com, gameulti.com,databiltek.com,databiltek.net vs.
C-
MEtin2pwp server kurulumu yapıyorum. Vbulletin,mybb vs. kurulumu. Şu anda hosting bayiliği de aldık. bafranetwork.web.tr
D- Vbulletin ve mybb de 2 yıldır profesyonelim. Web Tasarım 1 senedir. grafik Tasarım 1 Senedir.
Mail Adresi : mahmutyum[MENTION=153096]Data[/MENTION]biltek.net

Umarım gelir teşekkürler.

ramowarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
WebMaster'in çok güzel ve büyük olması
B -
Hangi site veya forumun yöneticisiniz?
daha hiç öyle başvuru almadım
C -
Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?
Knight online PWP ve ogame pvp kuruyorum
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
web tasarımda yeni yeni profesyonel oluyorum

MAİLAdresim:svr_02@hotmail.com

herşey için teşekkürler bekliyorum.

pinkfreud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaliteli bir webmaster forumu çünkü.
www.truebloodtr. com sitesinin sahibiyim.
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı?
HBO yapımı iki dizinin sitesine sahibim. Onun dışında Android üzerine İngilice bir blog açtım geçtiğimiz günlerde. (androidfandotnet)
Yaklaşık 5 yıldır bu sektördeyim. Webmaster olarak uzun bir geçmişim var.

davetiye için mail adresi: contact[at]truebloodtr.com
Teşekkürler.

antieng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

• A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?
  • Çünkü ordanın bana katacağı çok şey olduğunu düşünüyorum.

• B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz?
  • http://www.burakkoc.com

• C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?
  • Bir çok web tasarım işi yaptım anca nerede yayınlandıklarıyla pek ilgilenmedim şuanda bildidiğim http://www.weebs.net (PSD to CSS) var.

• D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
  • Yaklaşık 3 senedir web tasarım ile uğraşıyorum.
davetiye için mail adresi: info[at]burakkoc.com

vayvayva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

• Alışveriş yapmak,destek almaki vermek için.

• www.oyungoz.com

• C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?
  • Şu an için yok.

• D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
  • 1 senedir
davetiye için mail adresi: admin@o[B]yun[/B]goz.com

ByPowti26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ticaret için..
    www.webmastersitesi.com da moderatörüm.

• C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı?
    2 site sahibiyim.logo tasarım yapıyorum.upload ile ilgileniyorum.

Yaklaşık 3 yıldır..

davetiye için mail adresi: admin[MENTION=152000]maxi[/MENTION]genc.net
    Teşekkürler.

Kobra_FighterTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ticaret yapmak için.Bilgilerimi paraya çevirmek için.
REF5.net Moderatör'üm.
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?
Henüz yok.Üye olursam ilkleri yaşayacağım.
4 sene önce başladım web tasarım + kodlama işine 2 senedir profesyonel olarak ilgileniyorum.

Davetiye istediğim link : Kobra_fighterTR@gw-produktion.net.tc

izolasyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ticaret yapmak ve bilgi alışverişi için
tasdekoryalitim.com
Henüz yok.
2 senedir ilgileniyorum.

Davetiye istediğim link : info[MENTION=114147]izolasyon[/MENTION]tr.com

LordSebbo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kendinizi ve sitenizi tanıtan bir e postayı msn@siteisleri.com a mail olarak gönderin.

- Sİtenizin alexa değeri 1milyon un altında olmalı
- Maili @siteadresiniz.com adresinden mail olarak göndermelisiniz. Davetiye de bu maile gelecek.
- Sitenizde warez içerik olmamalı
- Tanıtım mailini baştan savma yazmayınız.

gelen mailler içerisinde beğendiğim olursa çok daha fazla kişiye davetiye gönderebilirim.

tugayucan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ticari,bilgilenme ve bilgilendirme isteklerine güzel bir şekilde cevap verebilen bir web sitesi olduğu için.
thebookmarkmagazine.com ve benboylehayatin.com sitelerinin sahibiyim
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı?
Yakın çevrem için ticari yada kişisel amaçlı web siteleri tasarlıyorum.
Kendimce Uzun bir süredir web tasarıma gönül vermiş kişilerden biriyim sanırım 3-4 yılı aşkın bir süre oluyor buda.Sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum bu konuda yazılım uzmanı statüsünde yeni bitirdiğim bilkur kursundan bir sertifikaya sahibim.Açıkçası profesyonel tanımı benim için üst bir nokta.Şu an için yeni yeni profesyonel olmaya adımlar atıyorum diyebilirim.

eskitertip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar nerdeyse 1 yıl oldu hala davetiye araştırıyorum gönderen olursa küçük bir hediye olarak

33nkn7t.jpg

Hesabını vereceğim. Fazla büyük bir hediye değil ama elimden gelen bu :)

Kendi planlarım olan toplum sorunlarını ele almış olduğum web projelerini hayata geçirmek, yetenekli olduğumu düşündüğüm konu olan çizim & tasarım konusunda paylaşımlar yapabilmek.
ogretbize.com Admin/Kurucu/Proje tasarımcısıyım
Projelerim çok fakat sadece öğretbize'yi hayata geçirebildim ve aslında düşündüğüm tasarımı yapamadığım için şuan askıda sadece forum sistemi kurulu.
Tasarım işleriyle kalemi elime aldığımdan beri uğraşıyorum her zaman bir şeyler üretiyorum. Referans olabilecek türden elimde sadece bazı web sitelerinde kazanmış olduğum web logo tasarımı yarışması gibi konular var. Onları da yazarsam reklam olmaz mı :)

Davetiye istediğim link : frm[MENTION=144903]OgretBize[/MENTION].com

pickitup

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar elinde olan varsa çook makbule geçicektir. Şimdiden teşekkürler
adky@kareyumurta.com

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşalar neredeyse 1 aydır r10.net sitesine üye olmak için uğraşıyorum, hala bir sonuç alamadım. Elinde davetiye olan varsa gönderebilir mi PM den veya r.apaydin@keyney.com adresine

crysis_93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Uzun zamandır r10.comda davetiye almaya ve üye olmaya calıstığım için davetiye alamadım. aranızdan bir kişi bana r10.comda davetiye gönderebilirmi?
mail adresimi vereyim satis[MENTION=126365]ale[/MENTION]sbilisim.com

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:28 ----------

Kendi Firmamı tanıtmam için ve bu forumdan faydalanmak için
www.alesbilisim.com sitesinin adminiyim.
Tabiikide var. sunucu ve hosting işinde en iyi hizmeti verebilmek.
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu ortalama 4 5 yıldır web sunucularıyla geçmişim var.
DAVETİYE ADRESİ; satis[MENTION=126365]ale[/MENTION]sbilisim.com

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ilkaydincercelik[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com bir adet de bana davetıye yollayblrmısnz arkadaslar

psygnosis

Asistan
Reaksiyon puanı
1
istek mailim emre.ozturk[MENTION=59873]arte[/MENTION]chin.com

A -
R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?
Web ve pc program yazılımında yakşalık 1 senedir iç içeyim.. r10'da faydalı olabilecek bir cok şey var bu yüzden üye olmak istiyorum

Herhangi bir sitede yönetici değilim

Var.. ve ilk Projem Mercedes-Benz 125. Yıl yarışması projesi benimdir...

Facebook adresi burası
http://www.facebook.com/mercedesbenztr?sk=app_180099892050060 yarışmayada ordan ulaşabilirsiniz

Bilge adam kursuna 6 eylülde başladım.. 5 gün sonra 1 sene olacak 4 ay artechin productionda staj yaptım projemi orda bitirdim

jackal1988

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
r10 davetiyesi arıyorum bir cok torrent sitesinin elimde uyelikleri mevcut isteyene takas veya baska onerileriniz varsa tekliflere acıgım ilgilenenler varsa pm atabilir

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
2008 yılında üye olmuştum açıktı o zamanlar. şu an silver üyeyim ama hala davetiye hakkım yok. keşke r10 henüz dutlukken birkaç üyelik kapatsaymışım :D

YunusSimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
  • Arkadaşlar, davetiye isterken;

A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz:WebTasarim ile İlgilendiğim için Müşteri Tanıtım.
    B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz? www.trabzonsporfm.com Benim Şaheserim
    C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz? www.trabzonsporfm.com www.private-serverlar.net
    D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü? Aslinda Okadar Professional Dedilim Dediğm gibi ilk olarka www.trabzonsporfm.com yapmaya başladim

mail adresim:
    yunussimsek[MENTION=114724]trabzonspor[/MENTION]fm.com

mustiback

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mustibh[MENTION=65976]hata[/MENTION]yrap.com biri bana yollayabilirse çok memnun oLurum :)