R10.net Davetiye Dağıtımı

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Davetiye isteyen arkadaşlar hotmail, gmail, mynet, windowslive gibi e-posta hizmeti veren mail adresleri vermeyiniz. R10'da bu mailler geçersizdir. Kendi sitenize ait mail adresini vermeniz gerekiyor.

Davetiye yollayacak arkadaşlarda bu yüzden yollayamazlar

msa52

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Davetiye isteyen arkadaşlar hotmail, gmail, mynet, windowslive gibi e-posta hizmeti veren mail adresleri vermeyiniz. R10'da bu mailler geçersizdir. Kendi sitenize ait mail adresini vermeniz gerekiyor.

Davetiye yollayacak arkadaşlarda bu yüzden yollayamazlar

Abicim kaç kez yazdık hala bi davet gelmedi ilgilenmeyecekmi biri artık ?

Mail: info@komedi-tr.com

ibrahimszqn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ibrahimszqn[MENTION=3953]turk[/MENTION]mmo.com

Adresine davetiye yollayan arkadaşa 2.5k facebook sayfasi vericem
acil lazim .

postatarım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="class: tborder vbseo_like_postbit, align: center"]
[TR]
[TD="class: alt1, bgcolor: #F5F5FF"]R10'a üye olmam lazım. Yaz geldi malum iyinet ve ws den ticaret yapmaya çalışsamda bi türlü gerekli kitleyi bulamıyorum. r10 da ise benim yaptığım işi yapana tonla teklif var. R10 davetiyesi olan varsa lütfen wm@sensizolmuyor.org a yollasın

[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

firatocal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slmlr kendimi geliştirmek ve yetkin nitelikteki bir kitleyle bilgi alış verişi yapmak için r10 sitesine üye olmayı istiyordum... konuyla alakalı olan arkadaşlar davetiye yollayabilir mi acaba... ilginiz için şimdiden çok çok teşekkür ederim... sevgi ve saygılarımla fırat öçal firatocal@hayatveinsan.com

MECR4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?
R10'da katkıda bulunmak ve diğer webmasterlarla tanışıp/kaynaşmak için ( iş yapmak gerekirse )
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz?
www.internethizmetleri.org / www.izmirgame.com / www.oyunboard.com
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
4 yıldır web tasarım işi ile uğraşıyorum.. Profesyonelim..

yLmazPro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar r10 davetiyesi isdiyorum elınde olan varsa yollasın rıca ediyurm webmaster egitimi alıyorum benım ıcın iyi bir kaynak sıtesı yardımını beklıyorum yLmazzz.y@hotmail.com tsekkur ederım

backolay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba heryeri dolaştım hiç bir şekilde bulamadım burdada şansımı deneyeceğim artık inşallah mutlu sona shiftdelete

A -
R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz? backlink çalışmaları yapıyorum ve daha kaliteli bir forum gerekiyor.
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz? www.backolay.com www.forumarsivim.com www.ataforum.com
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz? www.backolay.com backlink açlışması
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
yaklaşık 5 yıldır sitemizdeki refarans bölümünden ulaşılabilir.

admin @ backolay.com

şimdiden teşekürler.

karnec_81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar
Ben de R10 davetiyesi istiyorum. Epeydir üyelik için uğraşıyorum ama maalesef bir türlü üye olamadım..
Webmasterim ve 5 web sitem var..

Davetiye gönderen arkadaşa şimdiden teşekkür ederim...

Mail adresim: karnec81@gmail.com

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Bir ara mail free de olsa davetiye atılıyordu. Sistem şu anda değiş timi bilmiyorum. Belki arkadaş o yüzden gmail verdi. bende free maille aldım zamanında bunda ne var ki.

Eskisi gibi değil hocam, artık o verdiğiniz mail adresindeki uzantıya sahip olan siteye bakıyolar daha çok.

samedgkmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?

A- R10.Net Webmaster Forumunun Bana Büyük Deneyim Katacağına İnanıyorum Bilişimde Kendimi Geliştirmek İçin Yararlı Olacağını Düşünüyorum. Şuana Kadar Öğrendiğim Şeyleride Paylaşmak İstiyorum.

B- www .Gofrm. com - www .Go-Yorum. com -FlameKo . Net
C-FlameKo.Net Admin Panelini Geliştirdim Oyun İçi Sunulabilecek İmkanlar Ekledim [Panel Bana Ait Değildir Sadece Editledim Biraz.] Bunun Dışında Oyun İçi Database Tasarladım Şuandada Bircok Müşterim Var.

D- Professionel Olarak İlgilendiğim Söylenemez Sadece Professionel Olmak İçin İlgileniyorum :) Suanda R10.Net Webmaster Forumuna Üye Olma Nedenlerinden Biride Bu.

Mail Adresi : admin@go-yorum.com

Teşekkürler.

kasaba_45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?

A- R10 Webmaster sitesine üye olarak kendimi daha çok geliştireceğimi düşünüyorum
B- www.tek notbilisim.com -www.teknot reklam.com www.telefoncu adem.com siteleri yaptım

C- www.tek notbilisim.com sitesinin tasarımı
D-şuan amatörün kendi geliştirmeyi düşünüyorum

FatihOvat[MENTION=42758]tekno[/MENTION]tbilisim.com

teşekkürler

keremcelik34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevap: İşimin gereği sürekli güncel şeyleri öğrenmek için.

Cevap: bitirimiz.biz de yönetici olarak görev aldım.
Cevap: Benim yaptığım: www.bilgeraydolap.com ve www.armadaturizm.com şirketiminse daha üst düzey siteleri mevcuttur.
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak
ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
Cevap: Yaklaşık 8 senedir bu iş üzerindeyim ve smartis intractive de çalışıyorum.

Davetiye gönderirseniz sevinirim gerçekten çok ihtiyacım var.
Mail adresi: keremcelik34[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar, ücretsiz mail servisleri ile üye olunamıyor konuyu mod arkadaş editlemiş zaten ama hála hotmail,gmail gibi e-mail adresinizi veriyorsunuz. :)

Maxcoder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Cevap: İş için.

Cevap: www.sinavizyon.net
Cevap: www.sinavizyon.net eğitim portalında grafik tasarım ve yazılım geliştirmesi ile uğraştım. Ayrıca eğitim ile ilgili birkaç not/puan hesaplama türü C# dilinde program yazdım. Diğer iş yaptığım siteleri bana ait olmadıkları için buradan paylaşma yetkisini kendimde görmüyorum.
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak
Cevap: Yaklaşık 3 yıldır, profesyonel olarak yazılım geliştirme, 1 yıldır da web tasarımla uğraşıyorum.

Snowmann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevap: Kendimi geliştirmek, ticaret yapmak, deneyimlerimi aktarmak.

Cevap: Yüksek hitli bir formula 1 sitesinin sahibiyim.
Cevap: http://formula1fan.net.tc
Cevap: 5 senedir, önce amatör olarak bu işe başladım. 4 yıllık amatör sitelerimden formula1fan.tr.gg var, ayrıca ilk formula 1 sitem.

Davetiye gönderirseniz sevinirim gerçekten çok ihtiyacım var.
Mail adresi: