R10.net Davetiye Dağıtımı

msa52

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mail adresimi düzelttim bu adresten davet ltfn
Teşekkürler

Letaend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bir adet davetiye alabilir miyim ilgili arkadaşa teşekkürler.

erenberkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bir davet alabilirsem çok sevinicem. evlenicez ev bark kuracaz para lazım beyler hadi yollayın davet :clap: MAILIM !

wchi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10$ paypal karşılığı r10 davetiyesi arıyorum. Elinde olanlar pm atabilirler.

Cyber-Soldier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de alabilir miyim? Gerçekten gerekli bir site ve içeriği zok sağlam. İleriye dönük bir şeyler öğrenmek istiyorum. Davetiye gönderecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.

m.zumrut.08@gmail.com

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
şuraya bak ya sırf davetiye için üye olanlar var. şu davetiye olayının alt sınırını 75-100 mesaj yapalım ya

mevomelo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş ben de aranıza yeni katıldım bana da arena tr davetiyesi yollarsanız çok sevinirim mesaj literatüründen pek anlamıyorum kusura bakmayın üye olmadığım forum kalmadı bi allahın kulu davetiye yollamadı.davetiye yollarsanız pişman etmem sizi.internet hızım 40 mbs 67 mbs arasında değişiyor...lecchtürk ratiom 17 bittürk ise 2...msn adresim mevlut_170343@hotmail.com fazla uzattım galiba teşekkürler cevabınızı bekliyorum

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
davetiye qönderen filan yok ortada :D

gorkembektas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - R10'a web scriptleri için ve programlama ile ilgili olduğum için üye olmak istiyorum.
B - Herhangi bir site yöneticisi değilim. www.gorkembektas.com site adresim.
C - Yaklaşık 2 yıldır web teknolojileriyle 4 yıldırda windows teknolojileriyle ilgileniyorum. Windowsta personel takip sistemi, hastane bilgi takip sistemi modülleri gibi çalışmalarım oldu. Web de de son olarak asp.net ile geliştirdiğim bir haber portalı bulunmakta.

---------- Post added at 17:07 ---------- Previous post was at 16:43 ----------

gorkem@gorkembektas.com

ahmetlutfu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A-r10.net bulunan webmaster birikiminden bir nebze olsun faydalanmak istiyorum.
B-Henüz 1 senedir web teknolojileri ile uğraşıyorum.Yapmış olduğum site www.massaudio.net
C-yöneticisi olduğum site ise e-ogren.net

---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:25 ----------

A-r10.net bulunan webmaster birikiminden bir nebze olsun faydalanmak istiyorum.
B-Henüz 1 senedir web teknolojileri ile uğraşıyorum.Yapmış olduğum site www.massaudio.net
C-yöneticisi olduğum site ise e-ogren.net

davetiye göndermek isteyen arkadaşlar özel mesaj yolu ile ulaşabilir mi acaba ?

sinless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kişilerden davetiye bulmanız imkansız artıkın davetiye verilmiyor çok zor veriliyor o yüzden bulmak çok güç ancak aşağıdaki yolu izleyiniz.

Merhabalar,
Arkadaşlar r10.net e üye olmak artık çok basit , konunun tamamını dikkatlice okuyunuz ve sizde r10.net üyeleri arasında yerinizi alın.

Konu ; http://www.r10.net/davetiye-istekleri-amp-aktivasyon-sorunlari/845004-davetiye-talep-sablonu-davetiye-talep-konusu-acmadan-once-mutlaka-okuyun.html

Arkadaşlar, r10.net webmaster forumuna yeni üyelik alımı dış dünyaya kapalıdır.
Yeni üyelik için r10.net’te size referans olabilecek bir arkadaşınızdan gönderilen davetiye ile üyelik alabilirsiniz. Eğer foruma üye olan bir arkadaşınız yoksa
Davetiye almak için Bu kategoride
aşağıdaki şablona uygun bir biçimde konu açarak size davetiye gönderilebilir. Bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde vermeniz davetiye hakkı kazanma şansınızı arttırır.
Bilgileriniz 3. şahıslarla hiçbirşekilde paylaşılmaz ve saklı tutulur.
R10 platformuna üye olurken “Küfür, hakaret, siyaset, futbol holiganlığı, dolandırıcılık, wa-rez, c-rack, cinsel içerikli materyal” paylaşımı gibi konulara kesinlikle izin verilmeyeceğini bilmeniz gerekmektedir.
Lütfen şu şablona göre davetiye talep konusu açınız :
Ad Soyadı :
Web Siteleriniz :
Email adresiniz: (email adresiniz kendi sitelerinizden birinin uzantısında olmak zorundadır. Örneğin siteniz deneme.com ise mailiniz @deneme.com uzantılı olmalıdır. Davetiye bu mail adresine gönderilir.Ücretsiz mail adresi yazmayınız. Davetiye gönderilmez.)
Uzmanlık Alanınız :(Herhangi bir konuda uzmanlığınız varsa belirtiniz “programlama, tasarım, java, c++ vs..)
Facebook,Twitter,Friendfeed üye profiliniz:(Bunlardan herhangi birisini vermeniz davetiye alma şansınızı yükseltecektir)
Kendiniz ve İnternet Hakkındaki Geçmişiniz:
(Burada kendiniz hakkında ve web ortamında yaptığınız işler hakkında bilgiler verebilirsiniz)
Neden r10′a üye olmak istiyorsunuz:
Davetiye talebi için açtığınız konu en geç 5 gün içerisinde olumlu ya da olumsuz sonuçlanır.
Not ; Üye davetiyelere şuanlık ben baktığım için, bu kategoriye konu açarken , lütfen facebook adresinizin linkini paylaşınız. Sizin için daha yararlı olabilir.
Saygılarımla…
Alıntı

ertem_crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bana çok lazım site alcam backlınk her işim r10'a çıkıyo lütfen deeparanoya@indirfrmtr.com r10'a gönderdim ama cevap gelmedi emin olun bir konuda bi yanlışım söz konusu dahi olmıayacak 1 yıldan beri webmasterlık yapıorum

Letaend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ss çekebilirim 8 mbps destekli 2 mbps'ye kadarda upload yapabilen internete sahibim.
davetiye gönderirseniz sevinirm