R10.net Davetiye Dağıtımı

guide08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı arkadaşlar ya kendilerini çok uyanık sanıyorlar ya da hala uyanamamışlar.
Bu konu başlığının ilk sayfasındaki açıklamaları okumadan neden mesaj yazıp duruyorsunuz.
Ücretsiz e-mail hizmeti veren hotmail, gmail, mynet, yahoo, aol, mail, dcmail vb. yerlerden alınan mail hesapları R10.Net sitesine üyelik başvurusunda G E Ç E R S İ Z D İ R.

Okuduktan sonra mesaj atın be
http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/82252-r10-net-davetiye-dagitimi.html

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Bi allahın kuluda ilk mesajı bi okusun.

novemberpasa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun aleyküm bende r10 davetiye alabilir miyim
Mail adresi : caner@yolumuzsohbet.com

Eğer elinde webmastersitesi' nin davetiye olan varsa oda çok makbule geçer.
Şimdiden teşekkürler .

masumbad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bi davetiye almıştım ama yanlışlıkla daveti reddetme linkine tıkladım sonra tekrar davetiye istedim ama bi cevap gelmedi. Mümkünse bende tekrar bi davetiye alabilir miyim? iletisim@sadenet.com

romantiki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz? - Ticaret yapmak için. Link almak satma, site almak satmak.
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz? - kombiforum.org ve toshibaforum.com forumlarının yöneticisi notebookyedekparca.org sitesinin sahibiyim.
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz? - hizmet24.com benim projemdir ve benim yaptığım bir sistemdir.
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?- 6 yıldır web tasarım ve yazılım işi ile ilgileniyorum. Kombici.com.tr, Toshibashop.com.tr, Toshibacenter.net, Hizmet24.com, restoplatform.com profesyonel sitelerimden bir kaçıdır.

Davetiye gönderirseniz çok sevinirim.

Wolx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba gönderen olursa site linkini pr5 ingilizce siteye footerdan ekleyeceğim 0çıkış ömür boyu kalır.

tallops@hotmail.com ekleyin görüşelim.

blaaablaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slmlar çok acil olarak r10 davetiyeseinze ihtiyacım var. info@anketler.info

Davetiye yolalyan arkadaş davetiye yollayandan sorumludur.R10 'da.Aklınızda kötü şeyler gelmesin sizi sıkıntıya sokacak bir durum yaratmam.

DarkDance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
davetiniz varsa gönderebilirseniz iyi olur.

davutsaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davet geldi sonunda biri sesimi duydu demekki teşekkür ederim davet gönderen arkadaşa

mukuleta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mukuleta@hotmail.com bende istiyorum.Anlayışlı arkadaşlardan biri bana davet gönderebilir mi ?

---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:19 ----------

bana davetiye gönderme şansınız var mı?

---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:22 ----------

bana davetiye gönderme şansınız vaaar mı?