Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazı arkadaşlar ya kendilerini çok uyanık sanıyorlar ya da hala uyanamamışlar.
Bu konu başlığının ilk sayfasındaki açıklamaları okumadan neden mesaj yazıp duruyorsunuz. Ücretsiz e-mail hizmeti veren hotmail, gmail, mynet, yahoo, aol, mail, dcmail vb. yerlerden alınan mail hesapları R10.Net sitesine üyelik başvurusunda G E Ç E R S İ Z D İ R.
Ben bi davetiye almıştım ama yanlışlıkla daveti reddetme linkine tıkladım sonra tekrar davetiye istedim ama bi cevap gelmedi. Mümkünse bende tekrar bi davetiye alabilir miyim? iletisim@sadenet.com
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz? - Ticaret yapmak için. Link almak satma, site almak satmak. B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz? - kombiforum.org ve toshibaforum.com forumlarının yöneticisi notebookyedekparca.org sitesinin sahibiyim. C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz? - hizmet24.com benim projemdir ve benim yaptığım bir sistemdir. D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?- 6 yıldır web tasarım ve yazılım işi ile ilgileniyorum. Kombici.com.tr, Toshibashop.com.tr, Toshibacenter.net, Hizmet24.com, restoplatform.com profesyonel sitelerimden bir kaçıdır.