Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mail adresim : info[MENTION=7713]okur[/MENTION]net.org
Arkadaşlar uzun zamandır r10 a üye olmaya çalışıyorum ama bir türlü davetiye bulamadım. elinde davetiye bulunan varsa gönderirse çok memnun olurum. r10 ailesi ile kendimi daha çabuk geliştirebilirim ve tecrübe kazanabilirim.
Şimdiden teşekkür ederim...
R10 davetiyesini r10'da kendinizi tanıtarak yaparsanız davetiye bulmanız daha kolay. Çünkü neticede buraya gelipte ilk mesajında r10 davetiyesi isteyen biri için kimse kendi hesabını riske atmaz ancak orada kendinizi düzgünce tanıtırsanız gereken davetiye size ulaşır.
merhaba bana da davetiye yollayabilirseniz, gerçekten çok çok memnun olurum... uzun zamandır üye olmak istiyor ama bir türlü bir davetiyeye ulaşamıyordum... ilginiz için şimdiden teşekkür ederim saygılarımla... firatocal456@hotmail.com
felsefe grubu ve bilgisayar formatörü öğretmeniyim
yaş 39
izmir
Erkek
mail adresine gonderebilrseniz çok memenun olurum
Plus Linuxta WebMaster sorunlarım oluyor.Bilgilenmem gerekiyor. B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz?
pluslinux.org/social.pluslinux.org/forum.pluslinux.org/chat.pluslinux.org/webmail.pluslinux.org C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz? WebMail falan Bulut Programlar Forum D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz?
Yakın zamandır.
Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
Sitelerim refarnaslarımdır
Mailim:enesutku@pluslinux.org
A:R10'da domain ve site satımı yapıcağım
B:www.hilehurda.com , www.kralforum.biz yeni sitelerim
Crojem yok
D:Yaklaşık 2-1 sene gibi bir süredir ilgileniyorum bu işlerle tam olarak profesyonel olduğum bir alan yok domain alıp satıyorum
A - Webmaster olmak için çabalıyorum ve bu konuda r10.net'in bana büyük yararı olacağını düşünüyorum. B - Kendime ait deneme amaçlı açtığım PTC sitem var, şuanda hiç bir forum da yöneticilik yapmıyorum (geçmişti kendime ait bir forum ve birçok site de forum yöneticiliği yaptım). C - PTC sistemi üstünde çalışıyorum. (Çok gerekli değil ise linki vermeyim, hala üstünde çalışıyorum) D - Profesyonel olarak ilgilendiğim söylenemez ama bunun üstünde çalışıyorum.
A - R10.net'e üye olursam webmaster dünyasında kendimi daha fazla geliştirebilirim.
B - KadirSenkaya.com'un sahibi ve editörüyüm. Ayrıca Bilgileniyoruz.com'da da editörlük yapıyorum.
C - 17 yaşındayım, şimdiye kadar önemi bir projem olmadı. Ama ilerisi için güzel fikirlerim var.
D - 1 senedir web tasarım ile ilgileniyorum.
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?-Domain falan satışı yapıcam ve diğer arkaşdaşlarla bilgi alışverişi yapıcam
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz? -hilehurda.com
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz? -Kendi sitemi yürüyorum
D - Ne kadar süredir, web proje. işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?-Yaklaşık 2 sene kendi halimde uğraşıyorum
arkadaşlar siteye iki defa tam teşekküllü davetiye talebinde bulumdum ancak olumlu yada olumsuz dönen olmadı. bir üniversitede havan sistematiği zerine akademisyen olarak çalışmaktayım. web tasarımı üzerine bilgi birikimi mi ve deneyimi mi artırmak üzere siteye üye olmak istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşla gerekirse özelden de iletişim kurabilirim. gayri resmi adresim; yirttikabicim@hotmail.com yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler
Bir kaç kez başvurdum ancak takan olmadı;
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?
Site tasarımında yardım almak ve ücretli logo yaptırmak için.
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz? www.BosphorusGames.com
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?
Daha önceden 2 tane forum sitesi kurup yönettim ancak proje istediğimi vermeyince kapattım.
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
Profesyonel olduğumu söyleymem ama 2 yıldan beri meraklıyım ve öğreniyorum.Referansım şimdilik kendi sitem
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?
Link alışverişi, reklam alım satımı, site alım satımı kısaca bir webmasterın ne yapması gerekiyorsa onu yapmak için.
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz? haber oku
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?
bir kaç tane blogspot vardı.şimdi sadece kendi sitemle uğraşıyorum.
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
2 2bucuk yıldır uğraşıyorum
Not: Davetiye gönderecek arkadaşa pr3 siteden bir aylık link vericem.
email: info@haberlerioku.org
Merhaba bende r10 davetiyesi alabilirmiyim r10 daki üyelerden istedim hepside para istedi paypal adresine benimde paypalım yok o yüzden olmadı siz bana davetiye gönderirseniz çok sevinirim.
Adım : Furkan
Soyad: Biçer
Yaşım : 15
Yaşadığım Yer : İstanbul
Uzmanlık Alanım : Uzman olmasamda VB.Net programlama ile ortaya bişeyler çıkartabiliyorum
R10.Net' e Bazı Bölümlerden Yararlanamıyorum Üyelik İstiyor Davetiyesi Olan Arkadaşlardan Rica Ediyorum. Msn : spacesyng[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com veya furkan-bicer@hotmail.com
Bir kaç kez başvurdum ancak takan olmadı; A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz? webmastarlık hakkında bilgi almak için.
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz? www.hackturk.net [url]www.hackhell.us sitelerinde spacesyng nickli medaratörüm[/URL] C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?
daha önce webde ortaya koyduğum proje olarak moderatör olduğum sitelerin üyeleri için program yazdım hackturk.net sitesinden görebilirsiniz paylaşımlarımı. D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
VB.Net programlama diliyle uğraşıyorum öğrenim aşamasındayım fakat ortaya koymuş olduğum ürünlerim var karşılık beklemeksizin hackhell ve hatcturk sitesindeki üye arkadaşlarım için program yazdım hackturk sitesinden bakabilirsiniz.