R10.net Davetiye Dağıtımı

yusufaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğru söyledin fakat 2-3 kere açtım konu belkide 4 :D eksiksiz ve kendi domain uzantımla ama geri dönüş yapmadılar bana :( o yüzden bu topicdeyim ..

Dikak edersen Twitter Facebook Friendfeed hesaplarınız varsa davetiye almanız kolaylaşır diye bir ibare var.Ben 3 hesabımıda ilgili konuya ekledim.Davetiye almakta hiç zorlanmadım.1 gün sonra davetiye elimdeydi.Bence bu konuda davetiye talep etmektense r10 daki ilgili konuyu eksiksiz doldurun yeter :)

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dikak edersen Twitter Facebook Friendfeed hesaplarınız varsa davetiye almanız kolaylaşır diye bir ibare var.Ben 3 hesabımıda ilgili konuya ekledim.Davetiye almakta hiç zorlanmadım.1 gün sonra davetiye elimdeydi.Bence bu konuda davetiye talep etmektense r10 daki ilgili konuyu eksiksiz doldurun yeter :)

Ben doldurdum 5 gün içinde olumlu yada olumsuz cevap verilir diye yazmalarına rağmen hiçbir cevap verilmedi

vakvak35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elinde davetiye bulunan varsa bana gönderebilirmi benim olacak davetiyeyide onun istediği birine gönderebilirim. Davetiye gönderecek kişi benim davetiyemi kime göndereceğimi mail ile atsın yeterli. Şimdiden teşekkür ederim. info@ozipekemlak.com

crackerjohn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamunaleykum arkadaşlar

bende bir davetiye alabilirsem sevinirim, kendim yazılımcıyım ve güzel scriptler herzaman aramaktayım, kendimi böylece hep ilerletiyorum, lütfen bir davetiyeyi çok görmeyin. hayırlı günler dilerim.

wildwamqire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - Çünkü Bana yarar Sağlayacak Çok Bilgi var.Bende Gelişip İnsanlarada benden Birşeyler Katmak İsterim
B - www.asptr.net genel sorumluyum kapatılan gelabele.comda yine genel sorumlu idim
C - var www.fl.tc
D - 3-4 yıl oldu refrans www.fl.tc

davetiye atacak pm ile ulaşabilirse sevinirim? mail adresini ordan vereyim

msa52

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abicim kaç ay önce mesaj attık hala cevapta yok davetiye de gelmedi. Davetiye dağıtımı ile ilgilenen yoksa kapatılsın konu !!

Davetiye gönderebilecek olan varsa; info@komedi-tr.com

alitunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aylar önce istekte bulunmuştum. Ama davetiye konusunda geri dönüş olmadı.
Forum sitem, online satışa yönelik domainlerim bulunuyor. Bunları değerlendirmek içinde ilgili sitedeki arkadaşlarla paylaşım yapmak istiyorum. Artık bir geri dönüş olsa çok iyi olacak.

palmaly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar r10.net'e üyeliği olup bana davetiye yollayacak bir gönüllü arkadaş var mı?
e-mail adresim: ahmedovr@gmail.com
... wordpress tabanlı site sahibiyim ama galiba web aleminde kat edilecek cok yolumuz var, dolayısıyla webmasterlere yönelik olan r10.net üyeliğinden faydalanmak istiyorum.
Herkese kolay gelsin..

wildwamqire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - Çünkü Bana yarar Sağlayacak Çok Bilgi var.Bende Gelişip İnsanlarada benden Birşeyler Katmak İsterim
B - www.asptr.net genel sorumluyum kapatılan gelabele.comda yine genel sorumlu idim
C - var www.fl.tc
D - 3-4 yıl oldu refrans www.fl.tc

davetiye atacak pm ile ulaşabilirse sevinirim? mail adresi:admin@fl.tc

songohan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wordpress tabanlı site sahibiyim bu yolda C#,PHP,ASP.Net gibi programlama dilleri üzerine çalışıyorum ve kendimi bu alanda geliştirmek profösyonel olmak istiyorum elinde davetiyesi olan arkadaşlardan davetiye rica ediyorum

info@intercin.net

dinamikdivx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar r10.net'e üyeliği olup bana davetiye yollayacak bir gönüllü arkadaş var mı?
email: webmaster@dinamikdivx.com
script yazıp satıyorum bunun için oraya ilan vermem gerekiyor.

kendal56

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde hem hiç kullanmadığım 3 nick ve davetiye var. güvenebilecek arkadaşlara gönderebilirim.