Platonik aşığım ve geceleri onu düşünmekten uyuyamıyorum,rüyamda onu görüyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Resko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Resko

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
Bu neredeyse her sekizinci sınıf erkek çocuğunun başına geliyor. Çevremde sekizinci sınıf olanları hep uyarırım karşı cinse olan ilgi konusunda. Ortaokulun son senesinde ergenliğin cinsel duyguları yaşadığın kısmına geliyorsun, karşı cinsin sergilediği hareketler sana flört gibi gelmesin. Sınavına çalış, bir liseye gittikten sonra emin ol karşı cinsle ilgilenebileceğin çok zamanın olacak. Sınav senesinde yapmayın böyle şeyler, özellikle üniversite sınavının öncesindeyseniz geleceğini düşündüğü kız için mahveden insanlar tanıyorum.
Evt ama olmuyor
Keşke benle o olsak o zaman kafam rahatlardı bee :(

Green12nm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
61
Sınavına 15 gün kalmış sen neyin peşindesin. Arkadaşların dediği gibi hoşlantıdır o aşk değil. Sana önerim boşver, gerçekten boşver bu olayları lise, üniversitede düşünmeni öneririm. Gerçekten çok erken...

Resko

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
Senin suçun değil, doğal bir döngüdesin hormonların izin vermiyor. Bence arkadaş olmayı dene aksiyona girme :) Ne yaparsan yap sınavını ihmal etme.
Sınav benim için çok önemli çünkü kötü not alırsam kötü liseye giderim kötü liseye gidersem kötü üniversiteye giderim sonra hayat boş olur
o yüzden elimden geleni yapıcam ama onun la da olmak istyorum orası da başka işte

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Arkadaşlar herkse merhabalar ben sdn'yeniyim ve konu açıp sizlerden yardım almayı düşündüm.
7 yıldır platonik aşığım bir kıza kızla baya bi göz teması kuruyoruz özellikle de okulda. şuan 8.sınıfa gidiyoruz 7.sınıfta ben ona sık sık bakmaya başladım sonra o da 7.sınıfın sonlarında bana bakmaya başladı 8.sınıfta ikimiz birbirimize baktık hala da bakıyoruz ama kızın sevgilisi vardı en son hatırladığım kadarı ile sevgilisi ile de 4-5 kere yada 9 kere fln ayrılıp çıkmış şuan bi arkadaşımdan duyduğuma göre kız sevgilisinden ayrılacakmış. size her şeyi anlatsam pass geçersiniz konumu o yüzden elimden geldiğince kısa tutmaya çalıştım
arkadaşlar ben platonik olduğum için konuşmam zor biraz bide balık burçluyum. kızla aslında konuşurum ama ben çok pc oynadığım için gözlerim mahvoldu ve göz kapaklarım düştü göz kapağı egzersizi yaptım bu sefer alın çizgilerim çıktı fln sonra alt göz kapaklarım iyice sarktı işte aslında bu yüzden onunla konuşmak biraz zor bana göre. gidip konuşsam ve durumu ona anlatsam sonrada bi doktora görünüp Allah'ın izni ile kurtulsam sorunlarımdan kız beni kabul edermi ?
Yardımcı olun arkadaşlar lütfen bu konuda acayip bi gerginim unutim diyorum olmuyor aklimdan çıkıyor ama gönlümden çıkmıyor
lütfen en kısa sürede cevap yazıp bana yardımcı olun
şimdiden herkese teşekkürler
saygılarımla...
Git konuş ilerde çok pişman olursun içinde kalmasın

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Hislerini açıkça ifade etmeni öneririm, en azından ilgili olduğunu açıkla ona karşı.

Resko

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
Hislerini açıkça ifade etmeni öneririm, en azından ilgili olduğunu açıkla ona karşı.
Evt en mantıklısı bu hiç korkmadan üşenmeden çekinmeden lafı laaak diye yapıştırcam
yani konuşcam :D

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
En kötü bağırır kızar, denemeniz daha iyi olur.

Resko

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
Sen çıkacak kız arayışındasın. Aşık olsan başka kıza teklif mi etsem falan demezsin.
Hayır aşığımmmm konuşmadığım için beni seviyormu sevmiyormu onu bilmiyorum eğer çıkçak kız peşinde olsaydım ohoooo
Ben birine aşık oldum aklımdan çıkıyor ama kalbimden cikmiyor

kaan27kk

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
kardeşim burası teknoloji forumu git aşk forumlarına yaz burası teknoloji forumudur

Resko

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
Arkadaşlar kızla konuştum nihayet kız gülerek dediki ben artık o düşüncelerde değilim neden dedim yaşımız küçük daha dedi ilerde mi diosun yani dedim ilerdede olmaz dedi

sizce ? ikna edebilme şansım
kız beni nazikçe reddeti aşk meşk olaylarına artık karışmadığını söyledi ama ben bunu ikna etmeliyim nasıl olcak bu iş son bi kere yardım edin de bitsin bu iş

Reaksiyon puanı
3,029
Cinselliği yeni keşfettiğin bir dönemdesin. Yaşın küçük olduğu için yaş grubundakilerin senin gibi düşünmemesi normal. Bence arkadaş olarak takılın :)

Sadece-Burak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Bak sana birkaç önerim olacak ki benim gibi salaklık yapma başarılı ol 8. sınıfta aşık olma kesinlikle aşk yok ayrıca pc bırak ben bu iki mallığıda yaptım ancak lgs'den sonra anladım o yüzden kesinlikle kendini zorla birşey yap bu ikisini bırak kızı düşünmemeye çalış 9. sınıfta açılırsın flört olup direk açılma 9'da ve derslerine çalış ne olursa olsun lütfen bunları yap çünki ben mal gibi bi kızın peşinden koştum sonra inişli çıkışlı saçma sapan bir ilişkim oldu derslere konsantre olamadım oyunda oynadım daha az oynamaya çalıştım ama batırdım lgs'yi 420 puan aldım o yıla göre 2018'de bi yere yerleşemedim yerleştirmelerde babam asker iyi bir lojmana taşındık yakınındaki iyi bir anadolu lisesine gidiyorum o kızda yok artık hayatımda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar kızla konuştum nihayet kız gülerek dediki ben artık o düşüncelerde değilim neden dedim yaşımız küçük daha dedi ilerde mi diosun yani dedim ilerdede olmaz dedi

sizce ? ikna edebilme şansım
kız beni nazikçe reddeti aşk meşk olaylarına artık karışmadığını söyledi ama ben bunu ikna etmeliyim nasıl olcak bu iş son bi kere yardım edin de bitsin bu iş
Dediklerimi dinle hem o zamana kadar kendine çeki düzen verirsin ve 8. sınıfta çok fazla hem yüz, ses, vs olarak değişeceksin.
Bana benziyorsun ne kadar değer veriyorsun biliyorum ama dediklerimi dinle lütfen.

Reaksiyon puanı
3,029
Bak sana birkaç önerim olacak ki benim gibi salaklık yapma başarılı ol 8. sınıfta aşık olma kesinlikle aşk yok ayrıca pc bırak ben bu iki mallığıda yaptım ancak lgs'den sonra anladım o yüzden kesinlikle kendini zorla birşey yap bu ikisini bırak kızı düşünmemeye çalış 9. sınıfta açılırsın flört olup direk açılma 9'da ve derslerine çalış ne olursa olsun lütfen bunları yap çünki ben mal gibi bi kızın peşinden koştum sonra inişli çıkışlı saçma sapan bir ilişkim oldu derslere konsantre olamadım oyunda oynadım daha az oynamaya çalıştım ama batırdım lgs'yi 420 puan aldım o yıla göre 2018'de bi yere yerleşemedim yerleştirmelerde babam asker iyi bir lojmana taşındık yakınındaki iyi bir anadolu lisesine gidiyorum o kızda yok artık hayatımda.

Dediklerimi dinle hem o zamana kadar kendine çeki düzen verirsin ve 8. sınıfta çok fazla hem yüz, ses, vs olarak değişeceksin.
Ben 8'deyken her hafta bir kıza aşık oluyordum yoksa iyi puan yapardım ?

Sadece-Burak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Zaten aşık olmayanlar iyi puan alıyor bi filitre gibi bu ?

Resko

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
Arkadaşlar hepiniz çok sağolun gerçekten çok yardımcı oluyorsunz sizin ne demek istediğinizi anlıyorum benim demek istediğimde şu;

İkna edebilirsem kızı beraber olabirdik ki ''ben artık bu düşüncelerde değilim ahmet'' demesi kendisinin söyleyebileceği birşey değil büyükleri onun kafasına girmiştir kızda bu yüzden bana öyle demiştir

Ben çok duygusalim sabaha kadar ağlamaktan heryerim ıslanırda belki sanada öyle oluyordur diye dedim ??
Hele 10 yıl önce 8 e giderken duygusallığıma hiç engel olamazdım ??
sevdim sizi sosyal med hesabınız varmıydı arkadş oluruz

Arkadaşlar hepiniz çok sağolun gerçekten çok yardımcı oluyorsunz sizin ne demek istediğinizi anlıyorum benim demek istediğimde şu;

İkna edebilirsem kızı beraber olabirdik ki ''ben artık bu düşüncelerde değilim ahmet'' demesi kendisinin söyleyebileceği birşey değil büyükleri onun kafasına girmiştir kızda bu yüzden bana öyle demiştir

sevdim sizi sosyal med hesabınız varmıydı arkadş oluruz
kulllanıcı adınız ? :)

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,451
Tamam tamam 2 günde bir ağlamaktan sırılsıklam oluyorum ??
Çok ağlama ya. En sonda şey kopup elde kalacak neydi adı unuttum.... gözün heee :D

Arkadaş bende bu yoldan geçtim sayılır ama keşke hiç konuşupta olaya girmeseydin.
Daha görmezden gelip yüzüne bile bakmazsan kendisi sana açılabilirdi.
Oyunu kaybettin. :(

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Çok ağlama ya. En sonda şey kopup elde kalacak neydi adı unuttum.... gözün heee :D

Arkadaş bende bu yoldan geçtim sayılır ama keşke hiç konuşupta olaya girmeseydin.
Daha görmezden gelip yüzüne bile bakmazsan kendisi sana açılabilirdi.
Oyunu kaybettin. :(
Ben hiçbiriyle konuşmadım hiçbiri de benle full+full kaybeden oldum.Aslında kaybetme sanatı diye kitap yazsam tutar mı acaba ? Hani tersten gelişim yazarın anlattıklarını oku ama tersini yap ??
Amann neyseki hiçbiri bu resimdeki abla gibi değildi yoksa çok koyardı ??

Arife F`

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Yaw aşık olmamışsın sen ? öyle aşk mı olur hoşlanmışsın işte, aman bırak bu yaştaki ilişkilere zaman kaybı derim başka birşey demem ?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,451
Ben hiçbiriyle konuşmadım hiçbiri de benle full+full kaybeden oldum.Aslında kaybetme sanatı diye kitap yazsam tutar mı acaba ? Hani tersten gelişim yazarın anlattıklarını oku ama tersini yap ??
Amann neyseki hiçbiri bu resimdeki abla gibi değildi yoksa çok koyardı ??
O resimdeki beni kırbaçlasın ya ? hahahahahhahs
Ya şansımıza bahtımıza ******lar ?