Otobüste Yanıma Oturan Kız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Şu anda uçaktan yazıyorum önüm arkam sağım solum kız dolu hostesi kesiyorum bol bol kız var burda numaralarınızı alta yazın da dağıtayımm sıradan :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şu anda uçaktan yazıyorum önüm arkam sağım solum kız dolu hostesi kesiyorum bol bol kız var burda numaralarınızı alta yazın da dağıtayımm sıradan :D

kızlara aç kalmışız gibi bir halimiz mi var niye bu şekilde bir amaç edindin kendine :)

---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 12:15 ----------

kararsızsolucan :)

süreç çok hızlı ilerliyor, teklif etmeden çıkmaya başlıycaz sanırım:w00t:

Sıkıntı etme son 3 çıktığımla teklif etmeden başladık en sonuncusu Allah bozmasın 1 senedir devam ediyor hiçte şikayet etmedi yani teklifte neymiş :)

---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:28 ----------

Yanında çekinmeden konuşabiliyorsa karşılıklı diyebiliriz :) Allah tamamına erdirsin olmayanlara daOtobüste ,Vapurda hiç farketmez verdirsin :)

geldim;

kız beni yarım saat bekletti. sonra buluştuk. bişeyler yiyelim dedim, o yemedi ben yedim. :) oradan çay içmek için bir cafeye gittik, cafe sarmadı yarım saat sonra başka bir cafeye gittik, 2 saatte orda takıldık.

kızlarla pek ikili münasebetim olmadığından bilmiyorum hepsi böyle mi, ama bu felaket derecede konuşkan:)
iş hayatından arkadaş ortamına kadar ne var ne yoksa artık hepsini biliyorum:)

kısacası sohbet ettik, birbirimizi tanıdık, güldük, çay kahve içtik, hesabı ben ödedim ve ayrıldık :D

---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 12:36 ----------

Belkide aynı kız farklı otobüs farklı şahıslar :)

yok daha neler:scared:

google a yazayım dedim otobüste yanıma oturan kız diye. ikinci sırada çıkan linke bakın

http://www.iphoneyardim.net/sohbet_odasi/33559-otobuste_yanima_oturan_kiz.html

bu nasıl bişey. adam benim yazıyı kopyalamış :hammer:

---------- Post added at 13:31 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

buluşma zamanları sanırım bu sıralar oluyor :D hızlı başlamış bakalım nasıl gelişecek takip ederiz burdan =) hayırlı şeyleri bekletmemek en iyisi :)

SDN Evi :)

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
hahahaha yorumlar on numara yaa çok güldüm! bikaç sayfa okuyabildim :D detaylı inclelicem sonra vaktim yok şimdi :mrgreen:

hayırlı olsun [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] :) ama sen diyosun ki, "aşk adamı değilim", "ne evliliği, pek yakın değil..!" ee ne olacak bu işin sonu acabaa? :D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Pembe dizi gibi oldu burası. Her gün gelip yeni bölümü okuyorum :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
hahahaha yorumlar on numara yaa çok güldüm! bikaç sayfa okuyabildim :D detaylı inclelicem sonra vaktim yok şimdi :mrgreen:

hayırlı olsun @topalsolucan :) ama sen diyosun ki, "aşk adamı değilim", "ne evliliği, pek yakın değil..!" ee ne olacak bu işin sonu acabaa? :D

hahaha, o kadar marjinalim ki... :)

bu hafta da buluşalım, o na göre bir yol çizicem. :P:)

Pembe dizi gibi oldu burası. Her gün gelip yeni bölümü okuyorum :D

zaten dizi çekmeye konu kalmadı, bi yapımcının kulağına gitmesin, kendimi kanal'd de bulurum :D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Kendini Kanal D'de bulursan dizinin adı belli "Benim HDD 500 GB" :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
267342_10150264801189870_9206934869_7324942_3708277_n.jpg

:D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Karikatiürde resmen Türk halkına sapık deniyor....

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Türk halkına sapık mı deniyor ? Ben öyle bir şey çıkaramadım karikatürden ?? Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı dizilerin Türkiye'de ne kadar izlendiğini biliyoruz.Baldız baldan tatlıdır lafını baldız baldan tatlıtuğ yapmışlar adam da direk tutar demiş ki genelde bu Kıvanc'ın filmleri tutuyor :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bugün iş yeri açma belgemle özellikle ortaya bir yere oturdum hem de belgeyi göstere göstere yok arkadaş yok sonra kalktım bi yaşlıya yer verdim ben de :D bi de şansımı hızlı trende denicem bakalım :D

ahmetcankaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu kadar da türk milleti boş muhabbeti sever mi ya sacma sapan bi konuya ne kadar cvp gelmişş ve takipçisi olmuş

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
[MENTION=175459]ahmetcankaya[/MENTION]

Yorumlarımızı saygı çerçevesinde yapalım lütfen, mesajınızı düzeltmenizi öneriyorum.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Arkadaş üste ettiği laf yüzünden değil Rom. 'a yaptığı terbiyesizlik yüzünden şutlandı!

icaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
işin sonu nereye gidiyor kestiremedim :D

cuvaldız

Doçent
Reaksiyon puanı
5
benmde basıma boyle bı olay glemıstı 5-6 ay once otobuste en arkada oturuyorum sagımda kız solumda kız :D sagımdakı ful telle konusuyo solumdakını bılet alırkn gormustum muhabbetı kız acmıstı herhlade benım telı gordu oda samsung kullnıyomus anlarmısn dedı anlarım az dedım mesaj geln mesjın buyukluk boyutnu sordu yptım verdım tabı elıne telı :D mesjda bıde ne goreyım askım yazıo tum hayalerım yıkıldı tabı :D konustuk faln ısmını sordum nerelısn faln unıde arada denk gelıo slm fln arada konusuyoduk bu sene bıtrdı herhalde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...