Şu anda uçaktan yazıyorum önüm arkam sağım solum kız dolu hostesi kesiyorum bol bol kız var burda numaralarınızı alta yazın da dağıtayımm sıradan![]()
kararsızsolucan
süreç çok hızlı ilerliyor, teklif etmeden çıkmaya başlıycaz sanırım:w00t:
geldim;
kız beni yarım saat bekletti. sonra buluştuk. bişeyler yiyelim dedim, o yemedi ben yedim.oradan çay içmek için bir cafeye gittik, cafe sarmadı yarım saat sonra başka bir cafeye gittik, 2 saatte orda takıldık.
kızlarla pek ikili münasebetim olmadığından bilmiyorum hepsi böyle mi, ama bu felaket derecede konuşkan
iş hayatından arkadaş ortamına kadar ne var ne yoksa artık hepsini biliyorum
kısacası sohbet ettik, birbirimizi tanıdık, güldük, çay kahve içtik, hesabı ben ödedim ve ayrıldık![]()
yok daha neler:scared:
google a yazayım dedim otobüste yanıma oturan kız diye. ikinci sırada çıkan linke bakın
http://www.iphoneyardim.net/sohbet_odasi/33559-otobuste_yanima_oturan_kiz.html
bu nasıl bişey. adam benim yazıyı kopyalamış :hammer:
buluşma zamanları sanırım bu sıralar oluyorhızlı başlamış bakalım nasıl gelişecek takip ederiz burdan =) hayırlı şeyleri bekletmemek en iyisi
![]()
hahahaha yorumlar on numara yaa çok güldüm! bikaç sayfa okuyabildimdetaylı inclelicem sonra vaktim yok şimdi :mrgreen:
hayırlı olsun @topalsolucanama sen diyosun ki, "aşk adamı değilim", "ne evliliği, pek yakın değil..!" ee ne olacak bu işin sonu acabaa?
![]()
Pembe dizi gibi oldu burası. Her gün gelip yeni bölümü okuyorum![]()
bu kadar da türk milleti boş muhabbeti sever mi ya sacma sapan bi konuya ne kadar cvp gelmişş ve takipçisi olmuş
Arkadaş üste ettiği laf yüzünden değil Rom. 'a yaptığı terbiyesizlik yüzünden şutlandı!
Masraflar hariç memnunsun yani.Cay kahve devam, masraflar artiyo.![]()
caps yok mu hala?Cay kahve devam, masraflar artiyo.![]()
caps yok mu hala?