• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Otobüste Yanıma Oturan Kız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
46 sayfalık dizinin ilk 30 sayfası baya eğlenceli geçti. Ama sonra sıkmaya başladı bee :D

milletin şansına bak ya
benim yanımada hep ya bir arıza oturuyor yada hep dayının biri oturuyo:D:D
Kim beddua etti l*n bize:DD

ee son durum [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] bilgilendir bizi :D

en son durum, işteyim şimdi, akşam 6 gibi çıkıp eve gidicem:P

en son durumu yazalı aylar oldu arkadaşlar :P:)

Vay arkadaş ne kızmış be.Kız bir oturdu 1 yıl oldu hala kalkmadı yanından :D

Ya arkadaşlar lütfen konuları okurken tarihlerinede bi bakın isterseniz.Bu konu açılalı 1 yıl oldu nerdeyse [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] başka denizlere yelken açtı artık :D

O kızda 1 yıl önce kalktı gitti.Yok artık o kız yok :D Hala son durum nedir diye soruyorsunuz adamın moralini bozuyosunuz burda :d

Son durum o kız başka duraklarda artık :D

oglen ve is saatlerinde otobus gelirse yogunluk olmuyo da is baslama ve bitis saatlerinde tika basa un cuvali tasir gibi yigiyolar milleti .
oyle bi otobuste birak normal hddyi degil ssd bile alsaniz saglam sektor kalmaz :P
sonra o yogunlukra igne atsan yere dusmuyo gorus mesafesi 1 metre bile degil. nasil goruceksen.
sonra tabi oturucak yer de yok oda ayri bi sorun :P
sonra hacilar hocalarla kucak kucaga giderken :P pek romantik olmaz tahminimce :D

Kız Meslek Lisesine servis şoförü olarak işe başvurdum ben de :P

Vay arkadaş ne konuymuş kız evlendi belkide 7 aylık hamile :)

yok len. irtibatımız dostane şekilde mesaj yoluyla devam ediyor. evlenmedi :P :)

olm sen işi uzatmışsın yapacağın şey şu sorcaksın bacı number one??? what number yani öle birşey :)

haddini bil. la lı oğlumlu konuşacak kadar diyaloğumuz mu var seninle? geçtiğin yollardan edindiğin tecrübeni kendine sakla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...