@topalsolucan kızın bu konudan haberi var mı?![]()
Sen bi Taksim'de yanıma gel ben sana ayarlayım.Hayırlısı Olsun.. iyi tut aranı iyi şanslısın bu şans işte... bende öle sanş yok
geldim;
kız beni yarım saat bekletti. sonra buluştuk. bişeyler yiyelim dedim, o yemedi ben yedim.oradan çay içmek için bir cafeye gittik, cafe sarmadı yarım saat sonra başka bir cafeye gittik, 2 saatte orda takıldık.
kızlarla pek ikili münasebetim olmadığından bilmiyorum hepsi böyle mi, ama bu felaket derecede konuşkan
iş hayatından arkadaş ortamına kadar ne var ne yoksa artık hepsini biliyorum
kısacası sohbet ettik, birbirimizi tanıdık, güldük, çay kahve içtik, hesabı ben ödedim ve ayrıldık![]()
Bir kız ilk konusmasında teknolojiden yada teknolojik aletlerden bahsetmişse kesin senden cok hoslanmış.Zira teknomarketlerde kac kadı n goruyorsun
![]()
sen hesabi kiza mi odetmeyi planliodun?geldim;kız beni yarım saat bekletti. sonra buluştuk. bişeyler yiyelim dedim, o yemedi ben yedim.oradan çay içmek için bir cafeye gittik, cafe sarmadı yarım saat sonra başka bir cafeye gittik, 2 saatte orda takıldık.kızlarla pek ikili münasebetim olmadığından bilmiyorum hepsi böyle mi, ama bu felaket derecede konuşkan
iş hayatından arkadaş ortamına kadar ne var ne yoksa artık hepsini biliyorum
kısacası sohbet ettik, birbirimizi tanıdık, güldük, çay kahve içtik, hesabı ben ödedim ve ayrıldık
![]()
Birgün arkadaşla cep telefonundan kafadan numara çeviriyoruz neyse bir kız telefona çıktı telefonu arkadaşa verdim. bu dedi ben sizi gördüm çok tatlı bir bayansınız felan ben yıkılıyorum gülmekten kız buna demiş sen beni nerde gördün demiş kızılayda kızda ama Ben istanbulda oturuyorum çat telefonu kapat
Neyse arkadaş kıza mesaj çekmiş ilerleyen günlerde bizim oğlan tanışmak için istanbula gider ve şuan evliler...![]()
EE yok artık İsmail hesabı heralde erkek ödeyecek yaniii...:laugh:hesap da kitlenmiş hahah![]()
Doğanın kanunu bu : )ne raconu mafyamıyız biz, ödese eline mi yapışır![]()