Otobüste Yanıma Oturan Kız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asder55

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Cem YILMAZ ın espirisi geldi aklıma kızlar kendini güldüren erkeklerden hoşlanırmış diye girmiş piyasaya bakmış erkeklerde hoşlanıyor.Pala bıyıklı amcalar ön koltuklardan ayrılmıyormuş:)))

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hayırlısı Olsun.. iyi tut aranı iyi şanslısın bu şans işte... bende öle sanş yok

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
laaa topal başbakan üç çocuk istiyor :P

Şimdiden uyarıyayım dedim
pis.png

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Gençler maşallah deyin nazar etmeyin adamın ilişki ilk günden pert olmasın :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bu saatte artık mum ışığında denize karşı yemek yersiniz..:D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
1 Saate akrabanın düğününe gideceğim,Yanıma teknoLojik oLarak ne aLsam :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] ilk iş günün nasıl geçti? Çatlatma bu kadar insanı :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Daha gelemedi arkadaş demekki yatıya kaldı kızda..:D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
geldim;

kız beni yarım saat bekletti. sonra buluştuk. bişeyler yiyelim dedim, o yemedi ben yedim. :) oradan çay içmek için bir cafeye gittik, cafe sarmadı yarım saat sonra başka bir cafeye gittik, 2 saatte orda takıldık.

kızlarla pek ikili münasebetim olmadığından bilmiyorum hepsi böyle mi, ama bu felaket derecede konuşkan:)
iş hayatından arkadaş ortamına kadar ne var ne yoksa artık hepsini biliyorum:)

kısacası sohbet ettik, birbirimizi tanıdık, güldük, çay kahve içtik, hesabı ben ödedim ve ayrıldık :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
geldim;

kız beni yarım saat bekletti. sonra buluştuk. bişeyler yiyelim dedim, o yemedi ben yedim. :) oradan çay içmek için bir cafeye gittik, cafe sarmadı yarım saat sonra başka bir cafeye gittik, 2 saatte orda takıldık.

kızlarla pek ikili münasebetim olmadığından bilmiyorum hepsi böyle mi, ama bu felaket derecede konuşkan:)
iş hayatından arkadaş ortamına kadar ne var ne yoksa artık hepsini biliyorum:)

kısacası sohbet ettik, birbirimizi tanıdık, güldük, çay kahve içtik, hesabı ben ödedim ve ayrıldık :D

Hayırlısı olsun abi :D.

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hersey Guzelde kız Burayı okursa topal değil eksik solucan olursun :) Ona dikkat et derim :)

AYrıca:
Bir kız ilk konusmasında teknolojiden yada teknolojik aletlerden bahsetmişse kesin senden cok hoslanmış. :D Zira teknomarketlerde kac kadı n goruyorsun :D:D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
hesap da kitlenmiş hahah :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Foto isteriz..:D

Bu arada kızlar bekletmeyi sever bu gidişlede daha çok beklersin topal...

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
geldim;kız beni yarım saat bekletti. sonra buluştuk. bişeyler yiyelim dedim, o yemedi ben yedim. :) oradan çay içmek için bir cafeye gittik, cafe sarmadı yarım saat sonra başka bir cafeye gittik, 2 saatte orda takıldık.kızlarla pek ikili münasebetim olmadığından bilmiyorum hepsi böyle mi, ama bu felaket derecede konuşkan:)iş hayatından arkadaş ortamına kadar ne var ne yoksa artık hepsini biliyorum:)kısacası sohbet ettik, birbirimizi tanıdık, güldük, çay kahve içtik, hesabı ben ödedim ve ayrıldık :D
sen hesabi kiza mi odetmeyi planliodun? :D ayrica gorduklerimin hepsi cok konusuyor :D kismen evet diyebiliriz ona :D

cipriota

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kız seni beklettiyse ve hesabıda sen ödediysen ters giden bişey yok demektir :yes:

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] kızın abisi filan varsa yakalanma bakam yoksa bundan sonra hadımsolucan olursun baştan söyleyeyim :P

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[MENTION=39204]desperado64[/MENTION] keşke her abi kızkardeşine senin dediğin gibi sahip çıksabilse. ortalık rezalet :P

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
arkadaş incisözlük'teki toplanın panpalar tadında bir başlık oldu :) heyecanla takip etmekteyiz :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
daha ne kadar takip etçeksiniz, artık mahremim sayılır :P :D

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
alır başımızı başka bir hikaye bekleriz. allah mahremini ( eğer varsa kaderinde ) helalin eder inşallah. benim başımdaki derdi ise kimseye vermesin :'(

lordmarsell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birgün arkadaşla cep telefonundan kafadan numara çeviriyoruz neyse bir kız telefona çıktı telefonu arkadaşa verdim. bu dedi ben sizi gördüm çok tatlı bir bayansınız felan ben yıkılıyorum gülmekten kız buna demiş sen beni nerde gördün demiş kızılayda kızda ama Ben istanbulda oturuyorum çat telefonu kapat :D

Neyse arkadaş kıza mesaj çekmiş ilerleyen günlerde bizim oğlan tanışmak için istanbula gider ve şuan evliler...:D

müthiş :))

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
hesap da kitlenmiş hahah :D
EE yok artık İsmail hesabı heralde erkek ödeyecek yaniii...:laugh:

Benim oturduğum masada kız hesap ödeyecek ben o gece intihar ederim bee...:laugh::laugh:
Kadına hesapmı ödettirilirmişş... Racona ters böyle şeyler...:laugh:

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ne raconu mafyamıyız biz, ödese eline mi yapışır :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Dün günlerde pazar olduğu icin sıkıcı bir gündü eşimle evde oturuyorduk eşime dedim hadi kalk bir kabataşa inelim deniz kenarında bişeyler icelim bir de temiz hava alalım ve kalktık taksiye bindik gitik yaklaşık 1 bucuk saat oturduk eve gelmek icin yola koyunduk hemen orada otobüse bindik otobüs oturacak yer yoktu bizde orta kapanın orada ayakda durduk yan tarafımızda iki tane genc kız oturuyordu yaşları 18 -19 bunlar bir birlerine bişeyler anlatım kahkaha atarak gülüyorlardı derken bunlar iyi ce işi bozudu düdüklü tencere gibi öyle ses cıkararak gülüyorlardı ki biri krize girmişti nerdeyse ve arkadaşı bunun kulağına uzantı bişeyler söyledi bu daha da gülmeye başladı gülerken yerinde hopluyordu bir sağa kıvranıyor bir sola 1 hop 2 hop 3 hop derken cart diye bir ses geldi herkes döndü baktı tabi ben ne oldunu hemen anladım(osuruk) ve bunlar birden sesizliğe bürüntü öyle utandılarki otobüsün icindikiler şaşıra kaldı bende gülmemek icin dilimi ısırıyorum onlara bakarken ama kendimi zor tutuyorum kızlar öyle utandıki şöföre seslendiler bizi indir diye durdu indirdi ama rezil oldular bir bayan otobüs icinde pantolonu yırtılacak şekilde osurması ben olsama 6 ay evden cıkmazdım :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...