Otobüste Yanıma Oturan Kız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Biz söz var ya, Ferhat gibi dağı delip su getirmeler eskide kaldı, mutfaktan su getireni bulursan kaçırma evlen :D.

Kıza kalsa, üç vakte kadar düğün olacak :D.

Anladım o zaman hayırlısı olsun. Ama acele etmemek gerekir bu işler çok ciddi meseleler.

Polis arkadaşlarımdan bir tanesi, 6 ayda hem söz hem nişan hem düğün yaptı. Bak çok acele ediyorsun kendinizi en az 3-4 yıl tanıyın, ben böyle çok gördüm sonu hüsran olmasın diye ?

Yok ne olabilir dedi biz birbirimizi çok iyi tanıdık ve sevdik, ve geçen ay evlendi tam 21 günlüklen beni aradı nereden bildin diye üzüntülü bir şekilde ayrılıyoruz dedi şaşırmadım.

Ve şimdi hanımı baba evinde ve sanırım 3 ay içinde boşanma davası açaçaklar birbirlerine, sebebi diye soracaksınız özel sebebini de burada açıklamaz olmaz.

Evlilik denilince asla acele gelmez, çünkü insanlar değişken varlıklar. Herşey evlenince kadar, bal ayı geçtikten sonra sevgi artık yerini bağırışmalara veriyor.

Hayırlı iş, hayırlı eş.

S i m y a c ı

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Eğer okunabiliyorsa buradan, okunmuyorsa da link vericem ordan mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar!

20110922_000137.jpg

http://i1210.photobucket.com/albums/cc406/2galaxy2011/screeen capture/20110922_000137.jpg

MeOMaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu yazını okuyunca bir kez daha burkuldum

5 yıl geçti bugun ayrıldık

Yazının aynısı ama evlenmeden bittiğine sevinsemde kalbimde hayla var ne tuhaf bir şey anlatamam arkadaşlar

Çok iyi düşünün ama yıllar sonra bile herşey bir anda değişebiliyor

Kadınları ne kadar tanısanızda muhakkak bilmediğiniz sizinle paylaşmadıkları çok şey var.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
3 çoçuk işinide unutma solucan...:D

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gerçekten anlatım şeklinden tut giriş gelişme sonuç kısmıda çok hoş hayırlısı ne diyelim SDN i unutma :)

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ayni seyler biz erkekler icin de gecerli.

vay, vay, vay:) hocam bu gidişle holywooda açılırsın sen:) namın başka forumlara taşmış:) sarah ile musayı dizi yapanlar seni niye yapmasın:) en son konuya girdiğimde 2. sayfa vardı. bu arada yengemiz ( pardon yanına oturan kız):) bu muhabbetten haberdar mı....

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Atv'de yeni dizi başlıyor otobüste aşk macerası..:D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
AŞK,otobüs gibidir.
Binmesini ve son durağa geLmeden inmesini biLmeLi İnsan :P

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Olmaz olmaz demeyin burası Türkiye :D

lordmarsell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün günlerde pazar olduğu icin sıkıcı bir gündü eşimle evde oturuyorduk eşime dedim hadi kalk bir kabataşa inelim deniz kenarında bişeyler icelim bir de temiz hava alalım ve kalktık taksiye bindik gitik yaklaşık 1 bucuk saat oturduk eve gelmek icin yola koyunduk hemen orada otobüse bindik otobüs oturacak yer yoktu bizde orta kapanın orada ayakda durduk yan tarafımızda iki tane genc kız oturuyordu yaşları 18 -19 bunlar bir birlerine bişeyler anlatım kahkaha atarak gülüyorlardı derken bunlar iyi ce işi bozudu düdüklü tencere gibi öyle ses cıkararak gülüyorlardı ki biri krize girmişti nerdeyse ve arkadaşı bunun kulağına uzantı bişeyler söyledi bu daha da gülmeye başladı gülerken yerinde hopluyordu bir sağa kıvranıyor bir sola 1 hop 2 hop 3 hop derken cart diye bir ses geldi herkes döndü baktı tabi ben ne oldunu hemen anladım(osuruk) ve bunlar birden sesizliğe bürüntü öyle utandılarki otobüsün icindikiler şaşıra kaldı bende gülmemek icin dilimi ısırıyorum onlara bakarken ama kendimi zor tutuyorum kızlar öyle utandıki şöföre seslendiler bizi indir diye durdu indirdi ama rezil oldular bir bayan otobüs icinde pantolonu yırtılacak şekilde osurması ben olsama 6 ay evden cıkmazdım :):)

Çok vahim Bi durum :))

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] ne oldu son durumlar :D anlat bakalım :D

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
:) Güzel bir tanışma hikayesi. Bizim gibi teknolojisever adamlar için oldukça romantik. Ben de hep tramvayda böyle birşey yaşamak isterim ama karşı taraf senin esas kız kadar atılımcı olmuyorlar.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bu konuya daha sonra yazıcam.

şimdilik sizlerle paylaşacağım birşey yok. anladınız onu :)

Reaksiyon puanı
68
:) Güzel bir tanışma hikayesi. Bizim gibi teknolojisever adamlar için oldukça romantik. Ben de hep tramvayda böyle birşey yaşamak isterim ama karşı taraf senin esas kız kadar atılımcı olmuyorlar.

Hayalini gerçekleştirmek için tek bir şeye ihtiyacın var... HDD :D

hayaldi gerçek oldu :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Hocam tebrikler daha yeni gördüm o kadar kore filminin üstüne iyi gelmiş belki de cesareti onlar verdi he ? :)

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Son dakika : Bilinmeyen bir sebepten ötürü hard disk satışları patladı. Yurdun çeşitli bölgelerindeki teknoloji mağazaları genelde genç ve yer yer otuz yaş üstü erkeklerin oluşturduğu müşteriler tarafından doldu taştı.Tedarikçiler şaşkın. Uzmanlar özellikle taşınabilir disklerin satışındaki bu artışı öngeremediklerini, sebebini araştırdıklarını belirtti. :D

1lk3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son dakika : Bilinmeyen bir sebepten ötürü hard disk satışları patladı. Yurdun çeşitli bölgelerindeki teknoloji mağazaları genelde genç ve yer yer otuz yaş üstü erkeklerin oluşturduğu müşteriler tarafından doldu taştı.Tedarikçiler şaşkın. Uzmanlar özellikle taşınabilir disklerin satışındaki bu artışı öngeremediklerini, sebebini araştırdıklarını belirtti. :D

:):):)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Kız tavlatan hdd diye gittigidiyorda ilan ver efsane ilan olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...