Note 2 Ekran Sorunu

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefonu alalı daha 1 saat oldu kutudan kendim açtım, aradan 35 dk. kullandım telefonun ekranı gitti tamamen sebya renk oldu,şimdi fabrika ayarlarına yükledim nolduğunu anlamadım tekrar olucak diye korkuyorum yardımcı olacak varmı,niye bu ekran gidip kendilinden sebya efekti gibi berbat hale geliyor:helpsmilie:

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
fazla bilgim yok ama bana teknik bir arıza gibi geldi tekrarlara garantiye yollayın derim

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefonu açtım kurulumu yaptım ana ekrana girdim,ayarları felan kurcaladım biraz ama bilmediğim birşey yapmadım,sonra renkler kendiliginden gitti sebya efekti gibi pasparlak berbat bir hal aldı,fabri ayarılarına yükledim şuan düzeldide tekrar aynı şey olacak diye korkuyorum

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bir şey olmaz umarım ama olacağını düşünmüyorum. bir kerelik korkutmak için şaka yapmışlardır :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
tahminimce ayarlarda negatif renkler gibi bşey vardı, onla oynamış olabilirsin. Format atmana gerek yok. ekran ayarlarını karıştır görürsün belki.

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
neredeyse 10 ay olacak note II kullanıyorum. böyle birşey hiç başıma gelmedi.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
tahminimce ayarlarda negatif renkler gibi bşey vardı, onla oynamış olabilirsin. Format atmana gerek yok. ekran ayarlarını karıştır görürsün belki.
o aklima geldi ariyorum suan zatende ayarlarda göremedim

kayhanm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayarlar erişlebirlik negatif renkleri işaretemişsin. o zaman ekran senin dediğin gibi olur. telefon kullanmayı bilimiyorsunuz paranıza yazık kardeşim almayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım o bi problem değil gereksiz bir özellik. Sanırım ayarlardan düzeltebiliyorsun.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ayarlar erişlebirlik negatif renkleri işaretemişsin. o zaman ekran senin dediğin gibi olur. telefon kullanmayı bilimiyorsunuz paranıza yazık kardeşim almayın.
Teşekkürler.biraz sakin olsaniz hocam

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
ilk aldığında çok mu iyi kullanıyordun hocam? Hepimizin hataları tecrübesizlikleri var.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Derin bi oh cektim simdi ben :).

kayhanm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk aldığında çok mu iyi kullanıyordun hocam? Hepimizin hataları tecrübesizlikleri var.
evet almadan öncede iyi kullanıyordum.benim e72 vardı yeni android almış arakadaşlar bana sorardı bu nasıl oluyor diye. 10 senedir smartphone ve bilgisayar kullanıcısıyım. anlıyorum dillerinden.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
evelallah bizde az buçuk anlıyoruz. zamanla olacak şeyler bunlar.

Lord_omen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benım gökkuşağı renk oldu 1 haftalık tel 600 tl çektiler cam değişim fiyatı attım bende bir köşeye s4 aldım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba kolay gelsin:arkadaşalr not 2 kullanıyorumda bugün itibari ile arama yapacagım zaman önüme ekran çıkıyor ve bir sefermi diye sormaktadır bu ekranı nasıl iptal edecegim yardımcı olurmusunuz

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba kolay gelsin:arkadaşalr not 2 kullanıyorumda bugün itibari ile arama yapacagım zaman önüme ekran çıkıyor ve bir sefermi diye sormaktadır bu ekranı nasıl iptal edecegim yardımcı olurmusunuz

Ekrani iptal etmek icin istediginin uzerine basip her zaman a tiklayacaksin. Ama bu o baglantiyi her zaman o program ile acacagin anlamina gelir. Iptal etmek icinde uygulama yoneticisinden o uygulamaya girip on bellegi sil gibi birsey vardi ona tiklayacaksin.