Note 2 ekran sorunu

Lord_omen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha 2 hafta once aldığım sıfır note 2 ekranı bırden değişti rengarenk oldu fabrıka ayarlarına dondurdum belkı yazılımdandır dıye odin ıle başka bir surum yükledim yıne aynı düşürme çarpma birak daha kılcal bir çizik bıle yok samsung servise gosterdımde ekran değiişcek dedıler 700 tl fıyat cıktı daha kullanmadım bıle bu sorun cıktı varmı böyle bır sorunla karşılaşan

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Geçmiş olsun.
Bu sorun benim külüstür masaüstü PC im de olurdu.Ekran rengi aynı yukarıdaki resimde ki gibi olurdu.Onun sorunu da monitörün bağlantı kablosuyla alakalıydı.(bunu görünce aklıma pc'im geldi)

Senin sorununu teknik servisten başkası çözemez.Ama sıfır tel. bu hale gelmesi ve 700 TL fiyat çıkması insanı çileden çıkarır.
Sonrada millet niye cinnet geçiriyor diye tv lerde haber yaparlar.

Lord_omen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler aynen ınsan sinir oluyor cihaz almanyadan media marktan alındı şimdide kargo ile geri göndermek istiyorum fedexx ups ye dolaştım hepside cep telefonu yasak dıye almıyorlar media markdan alınma faturası trye gırdıgınde ödenen ımeı numarı ıle 115 tllık vergı alındısı uzerıne yapıştırdım kargo ucreti ne kadarsa en hızlısından 80 100 tl de gözden çıkardım ama maalesef kargo ıle imkansız gıbı

bilgimail

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burada 3 ihtimal aklıma geliyor. Ya ekranın kendisi bozuk 700TL vermek dışında başka çare yok, ya ekranı anakarta bağlayan genelde sarı olan kablo bozuk ya da anakartta problem var. Ben olsam ekranı telefona bağlayan o kabloyu kurcalardım sağlam olup olmadığına bakardım.Pek yüksek bir ihtimal değil ama denenebilir ancak başka bir telefonda o kabloyu çıkarmıştım geri takması bayağı zordu, yine de ben olsam denerdim. Pembe ekran problemi genelde ekran ile cihaz bağlantısında arıza olunca ortaya çıkar ancak servis ekranda problem var demiş, olabilir orasını bilemeyeceğim. Başka bir ihtimal de belki bir telefon tamircisi problemi başka yerde bulup daha ucuza yapabilir.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Edit: Telefonun içini açıp kurcalamanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Lord_omen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka gösterdıgım cep telefon tamırcısı ıcındekı kablo yerınden çıkmış veya oynamış olabılır dedı açalım bakalım dedı ama 2 haftalık tel arıza daha başkaysa garantisi tamamen iptal olucak onun için razı olmadım serviside görüntüye bakarak ekran dedı kesin demedi artık biriyle gonderıcem yurtdışındakı servısıne

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
başka gösterdıgım cep telefon tamırcısı ıcındekı kablo yerınden çıkmış veya oynamış olabılır dedı açalım bakalım dedı ama 2 haftalık tel arıza daha başkaysa garantisi tamamen iptal olucak onun için razı olmadım serviside görüntüye bakarak ekran dedı kesin demedi artık biriyle gonderıcem yurtdışındakı servısıne
Onlarla hiç uğraşmayın derim ben.servise göndermeye çalışın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı arıza bende oldu ekran yeni değişti ama yşimdide görüntü yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsug note2 telefonum da ekranda 5 cm kadar solukluk bu neden kaynaklı ola bilir