Ahmet Emre Toraman
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 391
İyi akşamlar arkadaşlar. N11 de "ceptelefonu.online" adlı kullanıcıdan Xiaomi Türkiye garantili Mİ9T aldım. Ancak kapağında sadece KVK garanti etiketi vardı. Daha sonra kutuyu açtım. Ancak, içinden Xiaomi Türkiye garanti bandrolü çıkmadı. Sadece, üzerinde "garanti süresi 2 yıldır" yazan türkçe kullanım kılavuzu çıktı ve KVK teknik servisin şubeleri gösteren bir kağıt çıktı. Bunu üzerine Genpa'nın sitesine girerek İBAN sorgulama yaptım ve telefonunuz Genpa kayıt dışıdır yazısı çıktı. Daha sonra KVK'nın sitesine girerek İBAN sorgulama yaptım. Ancak, burada da telefonun 1 yıl garantili olduğunu gösteren bir yazı çıktı. Telefonu aldığım satıcı firmasını aradığım zamanda, telefonun hem KVK hemde Genpa garantili olduğunu söylediler. Satıcı, ayrıca Genpa'nın cihazınızı görebilmesi için telefonunu açıp aktivasyon işlemini yapmam gerektiğini söyledi. Telefonu şu an için henüz çalıştırmadım, sadece kutuyu açtım. Şu durumda bu telefonun Xiaomi Türkiye garantili olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?