AliY
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 36
Mozilla firmasını sürümleri geç çıkartıyor diye eleştiriken bu seferde hepten uçtu. Dün gece, tabi bu bize göre Amerika ile aramısta 7 saat farkı olduğuna göre (saatleri ileri alma işini uyguladılar mı onu bilmiyorum), Amerika'da gündüz saatleri diyebiliriz. Firefox 3.5 RC1 sürümünün Aday sürümlerini sonlandırıp artık resmi olarak duyurulmadan önce sunuculara yerleştirdiği Releases (serbets bırakılan sürümler) sayfasına aktarmıştı. Mozilla sadece bununla kalmamış Mac ve Linux kullanıcılarını kapsayan (bu saatlerde windows sürümlerinide dahil ettiler) Firefox 3.5 RC2 sürümünün iki Aday sürümünüde aynı anda yayınladı. bu sürümde de diğer beta 99 ve RC1 sürümünde olduğu gibi Türkçe dil seçeneği yok
Firefox 3.5 RC2 ikinci aday sürümünü denemek isteyen arkadaşlar için linkleride aktarayım.
Windows (ingilizce) için burayı
Linux (ingilizce) için burayı
Mac (ingilizce) için burayı tıklamanız yeterli
Şuan (Windows için daha yeni yayınladıklar test etmediğim için herangi bir yenilik var mı şuan için bilmiyorum. Akşam daha detaylı incelerim.
Firefox 3.5 RC2 ikinci aday sürümünü denemek isteyen arkadaşlar için linkleride aktarayım.
Windows (ingilizce) için burayı
Linux (ingilizce) için burayı
Mac (ingilizce) için burayı tıklamanız yeterli
Şuan (Windows için daha yeni yayınladıklar test etmediğim için herangi bir yenilik var mı şuan için bilmiyorum. Akşam daha detaylı incelerim.