Mozilla hepten uçtu (Firefox 3.5 Rc2)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
AliY, bence Forum Kurallarını okumalısın Neden Diyorsan: (9. Yazılan mesajdan sonra bir kez daha mesaj yazmak yerine, önceki mesajı düzenleyerek ek yazı yazmak daha uygundur.)

Bu uyarıyı hangi mesajım için yazdığınızıda belirtseydiniz daha memnun olurdum. Eğer Firefox RC2 sürümünün resmi olarak duyurlması mesajı için yazdıysanız dikkat ederseniz hemen yukarısında arkadaşın bir sorusuna bir cevap var. Cevap olmasa bile o haber içeriği konunun altına eklenmeyi haketmiyor. İşin aslı o haber içeriğini ayrı bir başlık altında vermeyi bile düşünmüştüm ama işin fazlada cılkı çıkmasın diye bu konunun devamına aktardım.

Bütün bunlara rağmen sayın Adminlerimiz kurala uymamışsın derse ozaman size hak verip arkadaşın cevabı haricindeki içerikleri silerim.

Ayrıca uyarınız için teşekkür ederim. Konuya her nekadar yorumunuz olmasada. buda güzeldi.
Bu uyarıdan sonra insanda şevk kalır mı bilmiyorum ama bende bayağı bir oranda gitti. bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.

Bu konunun bu uyarıyı hakettiğini düşünmeniz gerçekten güzeldi.

İlave: Gerçekten çok ilginç Bana forum kurallarını oku diyen arkadaşımızın forum kuralları okumaması :)

kural01.jpg

kural02.jpg

Link Ayrıca konu kilitlenmiş olduğu bilgisinide vereyim