Lg G2 Stock Lollipop Rom (Tüm Modeller)

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Otg gormesi icin mount secenegine girin oradan oyg yi isaemretleyin sonra basa gelin instaldan tekrar devam ediniz

muaythai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oncelikle ilginize çok teşekkür ederim... otg yi gördü peki romu otg den atabilir miyim sıkıntı olurmu..

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabiki egerki rom otg deyse otg den alin ve size tavsiyem rom ve bootloader surekli otg de kalsin.. Kuruluk yaparkenden wipe kisminda herseyi isaretleyin sonra otg den instal bolunune once bootloader yukleyin sonra rom yukleyin...

Not . otg de sakin rom ve bootloaderi silmeyin orada heb yedekte olsunki sonra basiniza boyle birsey gelirse otg den kurtarirsiniz cihazi.. Otg de oldugu surece wipelerin hepsini isaretleyin..

muaythai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkür ediyorum... rom u indirdiğim yerde bootloaderi romdan sonra yükleyin diyordu. sizin dediğiniz gibi önce mi yüklemem gerekiyor yoksa..

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet once yukle sonra rom yukle.. Once rom yuklersen sen o kismi fark etneden reboot diyorsun cihaz bootloadere izin vermeden atliyor acikisa geciyor acilmiyot lg ekraninda kaliyor.. Ve sonrada yardim aramak zorunda kaliyorsun. Iste bunu yasamak istemiyorsan once bootloader yukle sonra rom yukle.. Ve lg de kalmaz ozaman

muaythai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediğiniz gib yaptım ama hata verdi. ekranın sol üst köşesinde küçük yazılarla error diye başlayan hata verdi..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hard brick mi oldu yoksa telefonum...

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ozaman yanlış yaptınız ve tekrar twrp ye girerek önce wipelerin hebsini işaretliyorsunuz...

sonra instal kısmına girerek önce bootloaderi yüklüyorsunuz sonrada tekrar instala girerek rom yüklüyorsunuz ilerleyib gidiyorsunuz...

not: benim bu tariflerim skrom ve simle romlar icindir..

cihaz kolay kolay birck olmaz ve bu düşünceleri kafanızdan bi atınız...

bakınız şu anda bende aynı dediğim gibi ve şu an itibariyle yüklüyorum ve cihazım acılıyor..

dediiğim gibi yanlış birşey yapıyorsunuz ve tekrar baştan alınız

muaythai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
''error boot certification verify'' böyle bi hata verdi..
acaba otg ile kurulum yaptıktan sonra tekrardan mounta girip telefon hafızasını mı secmeliydim
neyse sonuçta telefon açılmıyor hard reset de atmıyor artık.. ne yapacam bilmiyorum

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
siz baştan nasıl bir yükleme yaptınız bilmiyorum....

siz öncelikle kurdugunuz romun bana harfi harfine rom un ismini yazarmısınız ? model numarasınıda yazınız lütfen

siz baştan nasıl bir yükleme yaptınız bilmiyorum....

siz öncelikle kurdugunuz romun bana harfi harfine rom un ismini yazarmısınız ? model numarasınıda yazınız lütfen

muaythai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Simple Rom LP 5.0.1 V1.2

KK-20H-D802-BOOT-LOADER

telefonum lg g2 d802

Simple Rom LP 5.0.1 V1.2

KK-20H-D802-BOOT-LOADER

telefonum lg g2 d802

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bunlarda normal ve benim tarifimde normal...

az önce daha şimdi bende yükledim ve sorunsuz oldu benimki...

siz daha önce rom falan yükledinizmi yani acemi birisimisiniz ?

geriye son birşey var ama acemi olmanızı düşünerekden dolayı cesaret edemiyorum tarif etmeye...

muaythai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha önce optimus g3 romunu yükledim birkac kec arkadaşlarıma da yükledim onlarda sıkıntı falan olmadı... ama bundaki ilk hatayı bootloaderi kurmamak oldu.. ondan sonra işin içinden cıkamadım işte.. siz yardım edebilirseniz çok iyi olur başka telefonum yok sabah işe gidecem ayrıca.. bu gece halletmem lazım lütfen...

geriye kalan son şey nedir acaba..
isterseniz özelden görüşebiliriz kısa bi anlatımla sizi de daha fazla rahatsız etmeden halledebilirim belki...
telefon no gonderirseniz arayayım sizi..

cevap bekliyorum lütfen bildiginiz bişey varsa anlatın..

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
daha önce optimus g3 romunu yükledim birkac kec arkadaşlarıma da yükledim onlarda sıkıntı falan olmadı... ama bundaki ilk hatayı bootloaderi kurmamak oldu.. ondan sonra işin içinden cıkamadım işte.. siz yardım edebilirseniz çok iyi olur başka telefonum yok sabah işe gidecem ayrıca.. bu gece halletmem lazım lütfen...

geriye kalan son şey nedir acaba..
isterseniz özelden görüşebiliriz kısa bi anlatımla sizi de daha fazla rahatsız etmeden halledebilirim belki...
telefon no gonderirseniz arayayım sizi..

cevap bekliyorum lütfen bildiginiz bişey varsa anlatın..

## FASTBOOT KURTULMA REHBERI ##

# ADB sürücüsü kurun.
# adb klasörünü C:\ sürücüsüne atın.
# Ses kısma tuşu + USB kablosunu telefona bağlayın.
# Başlat >> Çalıştır >> cmd
# Her adımı sırası ile onaylayarak takip edin.
cd c:\adb
fastboot erase cache
fastboot erase recovery
fastboot erase laf
fastboot flash laf laf.img
fastboot reboot
# Tekrar fastboot ekranı gelecektir.
# USB kabloyu çektikten sonra güç tuşuna telefon tamamen kapanana kadar basılını tutun.
# Ses açma tuşu + USB kablosunu bilgisayara bağladığınızda "Download Mode" karşınıza gelecektir.

buradan indirebilirsiniz...

http://www2.zippyshare.com/v/6257765/file.html

ve ayrıca buradanda inceleyebilirsiniz...

http://uzmanim.net/soru/lg-g2-fastboot-mode-started-udc-start-sorunu/28087

muaythai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevabınız için teşekkürler..
benim telefonda usb ayıklama seçili değildi galiba o yuzden download modda sıkıntı oluyor galiba

mmoncrown_ksk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hataları gidermek için aşağıdaki dosyaları indir.
sırasıyla FIX_PRO2_V1.zip, FIX_PRO2_V2.zip ve Build_Extras.zip yükle. Sorun düzelir.

Diğer dosyalarda modlardır. Yani batarya, 3g, wifi vb. simgeleri değişirmek için güzel oluyor. Ben UI_IOS-2-Full mod.zip tavsiye ederim.

https://mega.co.nz/#F!s1F3xDhb!lYEg38VUki0t71g1UikbEg

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Acil yardıma ihtiyacım var bu rom kullanıyorum bende çok ta iyidir ta ki xda dan buldugum quickwindow fix dosyasını yükleyen kadar.telefon boot animasyonunda kalıyo şimdi asıl konu şu telefon kapalıyken twrp ye nasıl girebilirim lütfen biri yardım etsin şu twrp ye tel kapalıyken nasıl gireceğim

crazy199717

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben skrom v2 yukledim ama artık recovery moda giremiyom hata veriyo nasıl düzeltirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler bu romu yükledikten sonra tel kapalıyken twrp ye girmenin yolunu buldum sadece tele2fon kapalyken güç+ses kısma kombinasyonlarını uygulayın sonra logo gelir gelme ses açma+ses kısma tuşlarına basılı tutun gelen ekranda yes yes diyerek geçin ve sizi twrp ye atıcaktır bende sonra otg ile romu kurdum ben teli böle kurtardım :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş öncelikle bi otg kablosu al sonra bir tanede usb ye custom rom ve bootloader i aktar sonra telefon kapalıyken güç+ses kısma tuşları kombinasyonunu yap logo gelince ses kısma ile ses arttırma tuşlarına aynı anda basılı tut sonra gelen ekranda ses tuşları yardımı ile yes seçip devam et seni twrp ye yönlendircektir ondan sonra telefona advandec wipe yap (internal storage yi işaretleme tabiki) wipe işleminden sonra otg kablosunun bi ucuna rom ve bootloader yüklü olan usb yi tak diğer ucunuda telefona tak ondan sonra install e gir ve yukarda internal storage yazan bi yer var ona tıkla ve geloen ekranda USB-OTG yi seç sonra senin usb içindeki dosyalar gözüken bir ekran çıkçak ilk önce romu kur romu kurduktan sonra sakın reboot yapma ondan sonra yeniden install dan usb-otg bölümüne gir ve bootloader i yükle o da başarılı bir şekilde yüklenirse reboot yapıp telefonunu yeniden kullanmaya başlayabilirsin

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
indirip denedim ama lg g2 boot certification verify hatası veriyo duzeltemedim

Bide recovery e şöle girmeyi dene tel i kapa sonra güç+ses kısma kombinasyonunu yap lg logosu gelir gelmez parmagini tuslardan cekip ses arttirma ile ses kisma tuslarina ayni anda basili tut gelen ekranda ses tuslari ve guc tusu yardimi ile yes diyerek devam et seni recovery e yonlendirmesi gerekir ben telefonu bole kurtardim

sadece romu yüklersen twrp de kalır zaten patch dosyasını da(d802 yi seçmeyi unutma) yüklemen lazım sonra bootloaderi kurup teli resetle

nav bar için resimleri incele hangisinin yüksekliği uyarsa onu kur.
2a2384ef0b53ebabb3a7d8ccde4114bc.jpg

Nav Bar
https://mega.co.nz/#F!kFUnDTJK!lIoqtxbtNpJgqc9RSXmKYA

Bunlar 1.2 demi oluyo sadece ben 1.1 kullaniyorum

sadece romu yüklersen twrp de kalır zaten patch dosyasını da(d802 yi seçmeyi unutma) yüklemen lazım sonra bootloaderi kurup teli resetle

Nav Bar

Nav Bar

v1.2 için bootloadere gerek yok. twrp 2.8.2.0 üzeri bir sürüm kurulu olsun (önerilen 2.8.3.1) wipe yap romu kur patchyi kur tel yeniden başlat. bitti gitti... tabi kurulumdan önce sistem yedeğide alabilirsin geri dönmek istersen.

Kardes ben 1.1 kullaniyorum 1.2 gecmek istiyorum tam olarak nasil geccegimi bana detayli bi sekilde anlatirmisin

crazy199717

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Denedim amalg g2 boot certification verify
Hatası veriyo yine

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sakın simple rom v2 yi kimse kurmasın...

bu romu kuran ben de dahil üc kişinin cihazı pert oldu ve hala cözüm arıyoruz bulamadık...

cihaz kendini fastboota attı neyseki fastboot ile cihazı download mode getirdik ama bu seferde ne flash tool nede pc suite cihazı görmüyor... ve hala bi cözüm bulamadık....