Lg G2 Stock Lollipop Rom (Tüm Modeller)

henryerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam su anda cloudy stock yüklü bende. Bu romu yuklesem ileride lg stock lollipopu yayinladiginda o romu cloudy yapacak muhtemelen. Sormak istediğimcloudynin yapacak oldugu stock lollipop romu direk bu romun ustune full wipe yaparak kurarsam sikinti yaratır mi? Yoksa bu bootloderlari falanda mi kurmam gerek? [MENTION=440712]Alucardtn[/MENTION]

Alucardtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam su anda cloudy stock yüklü bende. Bu romu yuklesem ileride lg stock lollipopu yayinladiginda o romu cloudy yapacak muhtemelen. Sormak istediğimcloudynin yapacak oldugu stock lollipop romu direk bu romun ustune full wipe yaparak kurarsam sikinti yaratır mi? Yoksa bu bootloderlari falanda mi kurmam gerek? [MENTION=440712]Alucardtn[/MENTION]

Cloudyfa ona göre bi ayar verir. Kk bootloader tarzı bir şeycçıkaracağını düşünüyorum. Yükleyebilirsiniz soeun olacağını sanmıyorum.

mmoncrown_ksk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sİMPLE rOMU kurdum yanlız bende şöyle bir sıkıntı var Exchange Mail Kuramıyorum (Kurumsal Mail), Gmail, Hotmail sorun yok bu konuda yardmcı olabileccek varmı acaba..

crazy199717

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
V1.2 kurdum ama tlf acarken uygulamalar yükleniyor diyor her seferinde

seico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.2 sürümünde bulutla ilgili bölüm yok sizde de o şekilde mi?

Alucardtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki nasıl duzeltcem tlf hersefirinde programlar yukleniyo diyo
Ayarlar > Genel > Geliştirici Seçenekleri'ne ( Eğer yoksa Cihaz Hakkında > Yazılım Bilgileri girip Yapı Numarasına birkaç defa tıklayın Geliştirici Seçenekleri açılacaktır.) girdikten sonra Çalışma Sürecini Seç diyin ve Dalvik i seçin yeniden başlatacaktır. Uygulamalar güncelleniyor tarzı bir ekran gelebilir bekleyin. Biraz kullanın öyle sonuçları yazarsınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lollipop ota uzerinden dagitilmaya baslanınca biz root silip lg tools ile geri donerek ota uzerinden guncelleme alabilirmıyız

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
v 1.1 den sonra 1.2 mi cıktı ? lnk varmı acaba ? ve reset olayı cözülmüşmü ?

mmoncrown_ksk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu exchange mail olayı ne olacak lolipopta bilgisi olan varmı?.. Gmail ve hotmailde sıkıntı yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tamam bu romu otg kablosuyla yükledim düzeldi saolun ro çok iyi şu nav bar ı da değiştirdim çok hoş durdu ama nav barın yüksekliği bana çok alçak geldi, onu bir şekilde yükseltemezmiyiz?

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu anda hangi rom yüklü

şu anda gloudyg3 2.2 yüklü ve bu V1.2 romu indirdim ama yüklenmiyor twrp işlem yapıp duruyor yani siyah ekranı gecmiyor ve 5 dk sonra yeniden twrp acıyor geri cloudyg3 2.2 yükledim...

bu arada botloaderi de yüklüyorum yine olmuyor :S

ne yapmam lazım acaba ?

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu anda gloudyg3 2.2 yüklü ve bu V1.2 romu indirdim ama yüklenmiyor twrp işlem yapıp duruyor yani siyah ekranı gecmiyor ve 5 dk sonra yeniden twrp acıyor geri cloudyg3 2.2 yükledim...

bu arada botloaderi de yüklüyorum yine olmuyor :S

ne yapmam lazım acaba ?

sadece romu yüklersen twrp de kalır zaten patch dosyasını da(d802 yi seçmeyi unutma) yüklemen lazım sonra bootloaderi kurup teli resetle

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tamam bu romu otg kablosuyla yükledim düzeldi saolun ro çok iyi şu nav bar ı da değiştirdim çok hoş durdu ama nav barın yüksekliği bana çok alçak geldi, onu bir şekilde yükseltemezmiyiz?

nav bar için resimleri incele hangisinin yüksekliği uyarsa onu kur.
2a2384ef0b53ebabb3a7d8ccde4114bc.jpg

Nav Bar
https://mega.co.nz/#F!kFUnDTJK!lIoqtxbtNpJgqc9RSXmKYA

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu romda cok degisik farkliymis yaa..

Sanki 1.1 daha hizliydi ama sorunluydu reset atma olayi vardi..

Bu 1.2 hizli degil

ve alt danal tuslar seffaf olmuyor

Twitter gibi bazi uygulamalarda rengi siyah oluyor cok gicik bi durum :(

Smart notice yok ve anlik ve yarin neler olacak yazmiyor

Ve bir kac sorun daha var simdilik aklima gelen bunlar.

Alucardtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu exchange mail olayı ne olacak lolipopta bilgisi olan varmı?.. Gmail ve hotmailde sıkıntı yok.
Exchange mail olayı derken. Biraz daha sorununuzu açarsanız yardımcı olabilirim. Gmail 5.0 ile birlikte exchange mail seçeneği geldi yeni hesap ekle dediğinizde görebiliyorsunuz. Eğer ki yoksa http://www.apkmirror.com/apk/google...ge-services-6-5-1669963-android-apk-download/ buradan indirip kurmanız sorununuzu çözecektir.

mmoncrown_ksk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Exchange mail olayı derken. Biraz daha sorununuzu açarsanız yardımcı olabilirim. Gmail 5.0 ile birlikte exchange mail seçeneği geldi yeni hesap ekle dediğinizde görebiliyorsunuz. Eğer ki yoksa http://www.apkmirror.com/apk/google...ge-services-6-5-1669963-android-apk-download/ buradan indirip kurmanız sorununuzu çözecektir.
Walla ne yaptiysam olmadi bu apk yida denedim arkadaslarimda da lg g3 lolipop ve s5 lolipop yuklu sirket exchange mail hata veriyor. Gmail 5.0 da yukledim ayni bakalim belki yeni guncellemeyle duzelir..

Trghoul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alucardtn 4. sayfada android 5.0.1 den 4.4.2 ye dönme işlemi yazını yapacaktım ama orda senin yazdığın 6. bölüm ve sonrasını pek anlayamadım flashtoolu açıyoruz demişsin ben indirdim zip halinde geldi ayrıca bu dosyayı telefonamı yoksa pcyemi atıcaz sonra select.kdz file demişsin onuda anlamadım biraz daha detaylı anlatırsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler