Almanya romu batarya süresi bakımından en iyisi full wipeyyapıp1 2 gun kullanmani tavsiye ederimBu romdan almanya 20h romuna gectim. Batarya suresi ve isinmasi yuzunden bugun asiri isindi telefon kafam atti![]()
Almanya romu batarya süresi bakımından en iyisi full wipeyyapıp1 2 gun kullanmani tavsiye ederimBu romdan almanya 20h romuna gectim. Batarya suresi ve isinmasi yuzunden bugun asiri isindi telefon kafam atti![]()
Hocam su anda cloudy stock yüklü bende. Bu romu yuklesem ileride lg stock lollipopu yayinladiginda o romu cloudy yapacak muhtemelen. Sormak istediğimcloudynin yapacak oldugu stock lollipop romu direk bu romun ustune full wipe yaparak kurarsam sikinti yaratır mi? Yoksa bu bootloderlari falanda mi kurmam gerek? [MENTION=440712]Alucardtn[/MENTION]
Zaten cse flash ile flashladigim icin sistem tamamen sifirlanip kuruluyorAlmanya romu batarya süresi bakımından en iyisi full wipeyyapıp1 2 gun kullanmani tavsiye ederim
Eğer ART yi açtıysanız kapatın ve Dalvik e dönün.V1.2 kurdum ama tlf acarken uygulamalar yükleniyor diyor her seferinde
Android 5 art ile calisio zaten baska birseyle calisamaz.Eğer ART yi açtıysanız kapatın ve Dalvik e dönün.
Ama herseferinde demesi sacmaAndroid 5 art ile calisio zaten baska birseyle calisamaz.
Hala çoğu 5.0 romunda Dalvik bulunmakta.Android 5 art ile calisio zaten baska birseyle calisamaz.
Peki nasıl duzeltcem tlf hersefirinde programlar yukleniyo diyoHala çoğu 5.0 romunda Dalvik bulunmakta.
Ayarlar > Genel > Geliştirici Seçenekleri'ne ( Eğer yoksa Cihaz Hakkında > Yazılım Bilgileri girip Yapı Numarasına birkaç defa tıklayın Geliştirici Seçenekleri açılacaktır.) girdikten sonra Çalışma Sürecini Seç diyin ve Dalvik i seçin yeniden başlatacaktır. Uygulamalar güncelleniyor tarzı bir ekran gelebilir bekleyin. Biraz kullanın öyle sonuçları yazarsınız.Peki nasıl duzeltcem tlf hersefirinde programlar yukleniyo diyo
Hayır baktm yok 😄Hala çoğu 5.0 romunda Dalvik bulunmakta.
Çoğu demiştim zaten aydınlandım. [emoji3]Hayır baktm yok 😄
😄😄😄😄😄Çoğu demiştim zaten aydınlandım. [emoji3]
İlk sayfada linkleri var ve evet düzeltilmiş.v 1.1 den sonra 1.2 mi cıktı ? lnk varmı acaba ? ve reset olayı cözülmüşmü ?
İlk sayfada linkleri var ve evet düzeltilmiş.
Şu anda hangi rom yüklüindiriyorum bakalım normal cloudyg3 kurar gibi kuracagım degilmi.
Şu anda hangi rom yüklü
şu anda gloudyg3 2.2 yüklü ve bu V1.2 romu indirdim ama yüklenmiyor twrp işlem yapıp duruyor yani siyah ekranı gecmiyor ve 5 dk sonra yeniden twrp acıyor geri cloudyg3 2.2 yükledim...
bu arada botloaderi de yüklüyorum yine olmuyor :S
ne yapmam lazım acaba ?
tamam bu romu otg kablosuyla yükledim düzeldi saolun ro çok iyi şu nav bar ı da değiştirdim çok hoş durdu ama nav barın yüksekliği bana çok alçak geldi, onu bir şekilde yükseltemezmiyiz?
Exchange mail olayı derken. Biraz daha sorununuzu açarsanız yardımcı olabilirim. Gmail 5.0 ile birlikte exchange mail seçeneği geldi yeni hesap ekle dediğinizde görebiliyorsunuz. Eğer ki yoksa http://www.apkmirror.com/apk/google...ge-services-6-5-1669963-android-apk-download/ buradan indirip kurmanız sorununuzu çözecektir.arkadaşlar bu exchange mail olayı ne olacak lolipopta bilgisi olan varmı?.. Gmail ve hotmailde sıkıntı yok.
Walla ne yaptiysam olmadi bu apk yida denedim arkadaslarimda da lg g3 lolipop ve s5 lolipop yuklu sirket exchange mail hata veriyor. Gmail 5.0 da yukledim ayni bakalim belki yeni guncellemeyle duzelir..Exchange mail olayı derken. Biraz daha sorununuzu açarsanız yardımcı olabilirim. Gmail 5.0 ile birlikte exchange mail seçeneği geldi yeni hesap ekle dediğinizde görebiliyorsunuz. Eğer ki yoksa http://www.apkmirror.com/apk/google...ge-services-6-5-1669963-android-apk-download/ buradan indirip kurmanız sorununuzu çözecektir.