Lg G2 Stock Lollipop Rom (Tüm Modeller)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Maalesef apk yardimiyla bu roma ben sanal tus yukleyemiyorum apk yukleniyo ama ayarlardaki renk bolumunde sadece siyah ve beyaz kaliyo yani ayarlar apk yi gormuyo bana twrp den flashlayabilecegim bi sanal tus temasi lazim
Ilk sayfalarda arkadas paylasms sanal tusu ben onu kurdum boyuda kucuk kaba gozukmuo tapatalk ta sayfa 2 de gozukuo. [emoji2]

Alucardtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef apk yardimiyla bu roma ben sanal tus yukleyemiyorum apk yukleniyo ama ayarlardaki renk bolumunde sadece siyah ve beyaz kaliyo yani ayarlar apk yi gormuyo bana twrp den flashlayabilecegim bi sanal tus temasi lazim
O zaman xposed yükleyin ve download kısmından "Android L" şeklinde aratın orada mevcut işinizi görecektir.

talipburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xposed cok kullanmadim o yuzden korkuyorum acikcasi ve lolipop icin uyumlu xposed bulamadim

Alucardtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xposed cok kullanmadim o yuzden korkuyorum acikcasi ve lolipop icin uyumlu xposed bulamadim
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Burada var fakat çalışır mı bilemem çalıştığı yazılmış denemek lazım telefona çok hasar verebilecek bir uygulama değil ( uc uygulamaları yüklemedikçe) yine de nandroid backup alınıp denenebilir. Ayrıca lollipop için olduğundan modül kısımda 5.0 softkeyi var mıdır bilemiyorum. Riske atmak istemiyorsanız şimdilik ellemeyin derim.

talipburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Suandan itibaren ne twrp girerim nede xposed yuklerim valla az once twrp girmeye calistim boot error verdi telefon 20 sn acilmadi aklim gitti 😄😄simple v1.1 akar haci

talipburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu hatanin nedenini bilen varmi boot verification failed gibi bisey yaziyo ekranin sol ust kosesinde twrp girmeye calisirken

Trghoul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alucardnt gerçekten çok saol yazın gayet açıklayıcı olmuş

Alucardtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler TWRPyi 2.8.x.x sürümüne nasıl yükselteceğiz? Xda daki konuda en az 2.8.0.0 olması gerekiyor demiş

Alucardtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Romu 1 haftadır kullanıyorum, gayet stabil. Diğerlerinin aldığı restart hatasını almıyorum telefon kendini yeniden başlatmadı kendi kendine hiç. Recovery'e sorunsuz girebiliyorum. CM12 Romundan Wipe yaparak kurdum romu hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bataryası baya götürüyor ben batarya süresinden memnun kaldım. Kamera yazılımı vs iyi zaten. Performanslı ve hızlı. Güç tasarruf modu işlemci gücünü kısarak baya işe yarıyor bunu farkettim.

xrasimx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar an itibariyle lg g2 mi sattım :( lanet olsun ya . bu son güncellemeyi o kadar bekledim. Bu yazıyı görünce kitlendim resmen .. Telefon olarak meizu mx4 32gb aldım. internette baktığımda telefonnla alakalı ne bir rom var ne bir root var afalladım :S

Alucardtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar an itibariyle lg g2 mi sattım :( lanet olsun ya . bu son güncellemeyi o kadar bekledim. Bu yazıyı görünce kitlendim resmen .. Telefon olarak meizu mx4 32gb aldım. internette baktığımda telefonnla alakalı ne bir rom var ne bir root var afalladım :S
Hayırlı olsun. xda da var 3-5 konu, normal olarak yeni telefon ilk bi orasını burasını kurcalasınlar gelir yakında romlar iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum.

teknopat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun Nerden aldın telefondan türkiyede satışı var mı ?

xrasimx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun. xda da var 3-5 konu, normal olarak yeni telefon ilk bi orasını burasını kurcalasınlar gelir yakında romlar iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum.

Hayırlı olsun Nerden aldın telefondan türkiyede satışı var mı ?

evet var digitalmarket getiriyor servisinede o karsılıyor. [MENTION=440712]Alucardtn[/MENTION] ben bulamadım düzgün birseyler yav

crazy199717

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
simple rom v1.2 nasıl indircez baska sitede yokmu bide nasıl kurcaz

All Is Well

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Alucardtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet ilk önce romu flaslıyorsunuz peşine patch i (xda da öyle demiş. Mantıklı olarak [emoji3] )