Lg G2 Stock Lollipop Rom (Tüm Modeller)

mmoncrown_ksk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kamera çekimi nasıl; bu arada twrp yi sanırım bu romdan sonra tekrar kurmak gerekiyor. Siz hala bu romumu kullanıyorsunuz.

mmoncrown_ksk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten videonuzu izledikten sonra yüklemeye karar verdim. Ama buna değermi v 1.2'yi beklemelimiyim (tayvanda tatilmiş tatil sonrası yayınlanacak) bilemedim o yüzden sordum yardımlarınız için teşekkürler. aMATÖR aNLATIM :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
zaten videonuzu izledikten sonra yüklemeye karar verdim. Ama buna değermi v 1.2'yi beklemelimiyim (tayvanda tatilmiş tatil sonrası yayınlanacak) bilemedim o yüzden sordum yardımlarınız için teşekkürler. aMATÖR aNLATIM :)
[emoji1] o size kalms ben bi sorun görmedim sistemde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
advandec wipe yaptım romu yüklemeye çalıştığımda failed diye yükleyemiye telefonum böle kalıd sadece twrp ye girebiliyorum lütfen yardım edin ya :(

tugay475

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Yüklüyecegim bi sıkıntıyla karşılaşırsam burdan yazarım

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Xposed lollipopta daha çalışmıyor.Eğer kullanıyorsanız yüklemeyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Root ve twrp işlemlerini hallettim. Rom iniyor inş sıkıntısız kurabilirim. Bootloaderi rom kuruyor gibi yüklüyoruz değil mi ? Birde bu romdan istediğimiz zaman 4.4.2 ye geri dönüş mümkün değil mi ?

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Twrp kurabilen varmi

eğer romu yüklemediysen öncelikle aşağıda ki linkten twrp yi indirip kur.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jmz.soft.twrpmanager&hl=tr

- - - Mesaj Güncellendi - - -

advandec wipe yaptım romu yüklemeye çalıştığımda failed diye yükleyemiye telefonum böle kalıd sadece twrp ye girebiliyorum lütfen yardım edin ya :(

advanced wipe yi nasıl yaptın internal storageyi silmedin dimi. önce aşağıda ki linkten d802 ye ait twrpyi indirip twrp install bölümünden kur sonra romu tekrar yüklemeye çalış. eğer yüklenmezse elinde farklı bir rom varsa onu kur. lollipop rom için twrp v2.8.x.x in üzerinde olması gerekiyor.

http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-3-1.php

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
eğer romu yüklemediysen öncelikle aşağıda ki linkten twrp yi indirip kur.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jmz.soft.twrpmanager&hl=tr

- - - Mesaj Güncellendi - - -

advanced wipe yi nasıl yaptın internal storageyi silmedin dimi. önce aşağıda ki linkten d802 ye ait twrpyi indirip twrp install bölümünden kur sonra romu tekrar yüklemeye çalış. eğer yüklenmezse elinde farklı bir rom varsa onu kur. lollipop rom için twrp v2.8.x.x in üzerinde olması gerekiyor.

http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-3-1.php
Internal storageyi sildiysen otg kablosuyla isin var ya da stock.

All Is Well

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
KK Bootloaderi romu kurduktan sonra rom kuruyormuş gibi mi kuruyoruz ?

All Is Well

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
romu kurduktan sonra reboot yapmadan install bölümünden rom kurar gibi kk bootloaderi kur.

Teşekkürler sorunsuz bir şekilde g2ye ilk romu kurdum :) Kurulumdan sonra hard reset atmak istiyorum. Tamamen içnde ne varsa silinsin diye. Hard formatı nasıl atabıilirim ? Ses kısma+power ses ama+power tüm yöntemleri denedim işe yaramadı.

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler sorunsuz bir şekilde g2ye ilk romu kurdum :) Kurulumdan sonra hard reset atmak istiyorum. Tamamen içnde ne varsa silinsin diye. Hard formatı nasıl atabıilirim ? Ses kısma+power ses ama+power tüm yöntemleri denedim işe yaramadı.

hard reset orjinal rom yüklüyken atılır diye biliyorum. telefonu temizlemek istiyosan tekrar wipe yapman yeterli internal storageyi seçmeden yap her zaman. resimleri falan elle silersin

Berkant Ayhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ROM'u kurdum, şarj süresi iyi. Ama ara sıra reset atıyor ve çözümüde yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Navbar lolipop navbarı değil.Yüklüyorum şimdi Android L için değişmez şey.

tugay475

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Romu kurdum Güzel sıkıntısız calışıyor

Fakat Twrp yedegime geri dönemedim

Lg animasyonunda(boot) yaklaşık yarım saat kaldı ama telefon acılmadı

Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim

Berkant Ayhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Romu kurdum Güzel sıkıntısız calışıyor

Fakat Twrp yedegime geri dönemedim

Lg animasyonunda(boot) yaklaşık yarım saat kaldı ama telefon acılmadı

Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim
Önce telefonun kendi bootloaderini kurmaliydin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
önceden optimus g3 v1.4 kullanıyodum sonra bu romu kurdum telefon resmen şaha kalktı en küçük kasma bile yok tabi düzeltilmesi gereken birkaç küçük detay var ama onlar çok etkilemiyo performansı kesinlile yüklemenizi öneririm süper

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Smart bulletin ile smart notice gibi özelliller niye yok yoksa bile kendimiz yükleyebiirmiyiz

teknopat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
D802 modelini indirdim ama aroma seçeneklerden hangisini seçecem bir kere kurdum fastboot mode düştü bir daha yanlış kurmayalım