mmoncrown_ksk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
kamera çekimi nasıl; bu arada twrp yi sanırım bu romdan sonra tekrar kurmak gerekiyor. Siz hala bu romumu kullanıyorsunuz.
Evet incelemesini yaptm merak ediyosanz bakabilirsiniz [emoji1]kamera çekimi nasıl; bu arada twrp yi sanırım bu romdan sonra tekrar kurmak gerekiyor. Siz hala bu romumu kullanıyorsunuz.
[emoji1] o size kalms ben bi sorun görmedim sistemde.zaten videonuzu izledikten sonra yüklemeye karar verdim. Ama buna değermi v 1.2'yi beklemelimiyim (tayvanda tatilmiş tatil sonrası yayınlanacak) bilemedim o yüzden sordum yardımlarınız için teşekkürler. aMATÖR aNLATIM![]()
Twrp kurabilen varmi
advandec wipe yaptım romu yüklemeye çalıştığımda failed diye yükleyemiye telefonum böle kalıd sadece twrp ye girebiliyorum lütfen yardım edin ya![]()
Internal storageyi sildiysen otg kablosuyla isin var ya da stock.eğer romu yüklemediysen öncelikle aşağıda ki linkten twrp yi indirip kur.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jmz.soft.twrpmanager&hl=tr
- - - Mesaj Güncellendi - - -
advanced wipe yi nasıl yaptın internal storageyi silmedin dimi. önce aşağıda ki linkten d802 ye ait twrpyi indirip twrp install bölümünden kur sonra romu tekrar yüklemeye çalış. eğer yüklenmezse elinde farklı bir rom varsa onu kur. lollipop rom için twrp v2.8.x.x in üzerinde olması gerekiyor.
http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-3-1.php
KK Bootloaderi romu kurduktan sonra rom kuruyormuş gibi mi kuruyoruz ?
romu kurduktan sonra reboot yapmadan install bölümünden rom kurar gibi kk bootloaderi kur.
Teşekkürler sorunsuz bir şekilde g2ye ilk romu kurdumKurulumdan sonra hard reset atmak istiyorum. Tamamen içnde ne varsa silinsin diye. Hard formatı nasıl atabıilirim ? Ses kısma+power ses ama+power tüm yöntemleri denedim işe yaramadı.
Önce telefonun kendi bootloaderini kurmaliydin.Romu kurdum Güzel sıkıntısız calışıyor
Fakat Twrp yedegime geri dönemedim
Lg animasyonunda(boot) yaklaşık yarım saat kaldı ama telefon acılmadı
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim
Önce telefonun kendi bootloaderini kurmaliydin.
Hocam internetde araştırın TOT yöntemi ile G2ye Stock ROM yükleme diye.Nerden bulucam bootloaderi
D802yi sececeksiniz.D802 modelini indirdim ama aroma seçeneklerden hangisini seçecem bir kere kurdum fastboot mode düştü bir daha yanlış kurmayalım
D802yi sececeksiniz.![]()
ilk defa kurduğumda D802 yi kurdum fastboot mode started yazısında kaldı.Ondan sordum yani
KK bootloaderi kurdunuzmu
1 haftadr kullanyorum bende 3 kez reset attı.3 saattir kullanıyorum tek sorun reset atıyor durup dururken