Wileyfox Swift
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Hocam gm5 kullanıyorum rom çalışıyor ama gm4 ekran lazım yoksa hiçbir gm4 ve wileyfox swift romu kurulmuyor.
Hocam gm5 kullanıyorum rom çalışıyor ama gm4 ekran lazım yoksa hiçbir gm4 ve wileyfox swift romu kurulmuyor.
Hocam çok önemli bir durum olmadığı sürece (konu hakkında yardım isteme, soru vb.) son mesaj üstünden 6 ay süre geçmiş konuları boşu boşuna üste taşımayalım, bu davranış forum kurallarının 31. maddesine aykırıdır. Şimdilik sadece yazılı uyarı olsun, hayırlı akşamlarHocam gm5 kullanıyorum rom çalışıyor ama gm4 ekran lazım yoksa hiçbir gm4 ve wileyfox swift romu kurulmuyor.
Kesinlikle önermiyorum.Rehberiniz çok güzel ağzınıza sağlık ama whatsapp açmıyor ya custom romlar1- Öncelikle cihazınızda TWRP yüklü değilse bu linkteki aşamaları takip ederek TWRP'yi kurun.
2- Bu linkten bootloader dosyasını indirin (.zip dosyası) ve cihazın depolama birimine taşıyın.
3- Bu linkten en üstteki Lineage OS son sürüme ait .zip dosyasını indirin ve cihazın depolama birimine taşıyın.
Ekli dosyayı görüntüle 123086
4- Bu linkten Gapps zip ve md5 dosyasını indirip cihazın depolama birimine taşıyacağız (bu iki dosya cihazınızda aynı yerde olmalı) alttaki fotoğrafı kılavuz alıp aynı seçenekleri seçin fotoğrafa tıklayıp büyütebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 123088
5- TWRP'yi açın yükle butonuna basın ve ilk indirdiğimiz bootloader zip dosyasını seçip yükleyin.
6- Bootloader yüklemesi tamamlandığında TWRP'yi fastboot moduyla yeniden yükleyin ve açın bu sefer ikinci indirdiğimiz LineageOS zip dosyasını seçip yükleyin.
Ekli dosyayı görüntüle 123087
7- Lineage OS yüklemesi bittiyse bu sefer üçüncü indirdiğimiz Gapps zip dosyasını yükleyelim.
8- Her şey tamam, sistemi yeniden başlatın ilk açılış süresi 15 dk'ya kadar çıkabilir endişelenmeyin (Bu esnada telefonu kesinlikle kapatmayın)
Artı Yönleri: Saf Android 10 deneyimi, Yüksek performans, Şarj kullanımı iyi, Tüm kablosuz bağlantılar ve kamera çalışıyor.
Eksi Yönleri: Bence yok, kullananlar yorumlarsa sevinirim.