Lg G2 Stock Lollipop Rom (Tüm Modeller)

henryerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ikisini yüklemen yeterli bootloadere gerek yok önce rom sonra patch bu kadar...

Arkadaşlar bende şu anda cloudy stock yüklü. Bu romu ilk kez kuracam. 1.2 yi kurarken bootloder kurmam gerekiyor mu? 1.1 kurmak için gerekiyordu. Onun için sordum.

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende şu anda cloudy stock yüklü. Bu romu ilk kez kuracam. 1.2 yi kurarken bootloder kurmam gerekiyor mu? 1.1 kurmak için gerekiyordu. Onun için sordum.

v1.2 için bootloadere gerek yok. twrp 2.8.2.0 üzeri bir sürüm kurulu olsun (önerilen 2.8.3.1) wipe yap romu kur patchyi kur tel yeniden başlat. bitti gitti... tabi kurulumdan önce sistem yedeğide alabilirsin geri dönmek istersen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:sneaky2:şu radyo olayını çözen arkadaş varmı.varsa çok dua edicem

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
v1.2 için bootloadere gerek yok. twrp 2.8.2.0 üzeri bir sürüm kurulu olsun (önerilen 2.8.3.1) wipe yap romu kur patchyi kur tel yeniden başlat. bitti gitti... tabi kurulumdan önce sistem yedeğide alabilirsin geri dönmek istersen.
Wipe yaparken hepsini seçiyormuyuz yoksa diğeri gibi internal storage yi hariç bırakıyormuyuz.

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar an itibariyle lg g2 mi sattım :( lanet olsun ya . bu son güncellemeyi o kadar bekledim. Bu yazıyı görünce kitlendim resmen .. Telefon olarak meizu mx4 32gb aldım. internette baktığımda telefonnla alakalı ne bir rom var ne bir root var afalladım :S
Telefonu aldiktan sonra mi baktin bunlara :D meizu iyi telefondur rom root atma temiz temiz kullan cok canin sikilirsa launcher degisirsin

mmoncrown_ksk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşalr günaydın Cloudy g2 2.2 versiyon yüklü telefona Simple rom v1.2 yüklemek istiyorum.. Cihaz G2 802TR rootlu

TWRP 2.8.3.1 yükleyeceğim sonra Rom ve Sonra patch yükleyeceğim değilmi KİTKAT Bootloaderı yüklememe gerek yok patch bu yüzden sanırım.

Birde v1.2 hakkında düşünceleriniz neler değermi bu roma geçmeye. Şimdiden teşekkürler

rainblackk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar acil yardım bu romdan orjinale dönemedim. Lg flash tool ile almanya 20d romunu flashlıyorum fakat telefon yeniden başlarken lg logosu sürekli yeniden oynatılıyor. bunu nasıl çözebilirim.

Alucardtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşalr günaydın Cloudy g2 2.2 versiyon yüklü telefona Simple rom v1.2 yüklemek istiyorum.. Cihaz G2 802TR rootlu

TWRP 2.8.3.1 yükleyeceğim sonra Rom ve Sonra patch yükleyeceğim değilmi KİTKAT Bootloaderı yüklememe gerek yok patch bu yüzden sanırım.

Birde v1.2 hakkında düşünceleriniz neler değermi bu roma geçmeye. Şimdiden teşekkürler

Evet doğru adımlar bunlar bence Cloudy de kal ama sen bilirsin.

Arkadaşlar acil yardım bu romdan orjinale dönemedim. Lg flash tool ile almanya 20d romunu flashlıyorum fakat telefon yeniden başlarken lg logosu sürekli yeniden oynatılıyor. bunu nasıl çözebilirim.

Birkaç sayfa önce nasıl yapılacağını anlattım o adımlara göre yapman lazım. Ayrıca logoda takiliyorsa yeniden firmware yüklemeden sorun çözülmez. Recovery moda girebilirsin fakat stock rom attığın için custom recovery de gitmiş oldu.

rainblackk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birkaç sayfa önce nasıl yapılacağını anlattım o adımlara göre yapman lazım. Ayrıca logoda takiliyorsa yeniden firmware yüklemeden sorun çözülmez. Recovery moda girebilirsin fakat stock rom attığın için custom recovery de gitmiş oldu.[/QUOTE]

Anlatığnız gibi yaptım fakat usb hata ayıklama açık değildi. Bunun bir çözümü yok mudur?

Edit: CSE flash değil normal flash ile yaptığım için olmuyormuş açıldı sonunda teşekkürler.

talipburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardes hard reset atman lazim telefonu kapat guc arti ses kisma tus kombinasyonuyla teli ac lg logosu gelir gelmez elini cek ve hemen ayni tuslara tekrar bas telefon hard reset aticak eger bu tus kombinasyonusla olmazsa guc arti ses kisma logo gelince ses kisma ve ses acma kombinasyonunu dene

crazy199717

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
v1.2 kuran varmı güzelmi rom da sıkıntı varmı v1.1 ne farkı var patch aroma ne işe yarıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben kurdum çift tıklama ekran kapandığnda çalışmıyo ve ekran karnlık ortamda açlmyo ışığın altnda tutmam gerk açmak için ne yapmalıyım acill

S

SDN Okuru

SDN Okuru
STOK
kitkata 1.2 yuklemek için
ilk rom
sonra patch sonra kk bootloader mi yuklemeliyim

crazy199717

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
v.1.2 yulledim freedom actigimda
freedom ısnt available for your device hatası verdi nasil duzeltirim

Alucardtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
v.1.2 yulledim freedom actigimda
freedom ısnt available for your device hatası verdi nasil duzeltirim
Freedom 5.0 da çalışmamakta.

STOK
kitkata 1.2 yuklemek için
ilk rom
sonra patch sonra kk bootloader mi yuklemeliyim

1) İlk önce telefonu rootluyoruz.

2) Twrp yüklüyoruz.

3) Kk bootloader flashlıyoruz.

4) Full wipe

5) Rom ve peşine patchi flashlıyoruz.

gapps yuklemeye gerek varmı ve ana sayfadaki patch linki nedir

Eğer ki google play vs çalışmazsa yüklersiniz. Patch d80x için yüklemeyi kolaylaştıran ve birkaç sorunu düzelten bir patchdir yüklemeniz iyi olur. Tabii rom yüklemiş arkadaşlar daha iyi bilir. Ben sadece xda daki yorumlara ve rehbere göre söylüyorum.

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu romdan almanya 20h romuna gectim. Batarya suresi ve isinmasi yuzunden bugun asiri isindi telefon kafam atti :D