Lg G2 Şebeke Sorunu Çözümü

xrasimx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
LdnDoj.jpg

Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi LG G2'nin büyük sorunu olan şebeke sorunu ile ilgili araştırma yaptım bu araştırma sonucunda bir çalışma yaptım sizinle paylaşmak istedim. 2G'nin olduğu yerlerde şebeke çubuğundaki dalgalanmaları hepimiz biliyoruz en azından bayrama köyüne gidenlerin hepsi biliyor :) 3G'nin olduğu yerlerde bazen sinyal araması 5 dakika gibi sürede sinyalı bulması gibi sorunla karşılaşıyoruz. Bu yeni baseband ile şebekedeki dalgalanmaları en aza indireceğiz. Bazen bu durum sim karttan kaynaklandığını gözlemledim forumdan okuduğum kadarıyla, Orijinal 128K micro sim almanızı öneririm. Bu baseband Stock 4.2.2 Türkiye 10C ve 4.4.2 Almanya 20D romunda denedim. Sizdeki stock rom kitkat ya da jelly bean ise aşağıdaki linklerden ana göre indirin. Diğer romlarda da çalışır ingiltere italya vs.. Eğer çekim kalitesini beğenmezseniz orijinal baseband dosyasınıda aşağıya linkini koyuyorum bir sorunda onu kurabilirsiniz. Öncelik olarak 2G'nin olduğu yerde yaşayan arkadaşlar ve mevcut durumda şebeke sıkıntısı çeken arkadaşlar yükleyip sonucu belirtirlerse memnun olurum.

[GEREKENLER]
1- Stock Rom (Custom Romda denemedim)
2- Baseband'ın yüklenmisi için gereken root.
3- Twrp recovery

[KURULUM]
1- Twrp recovery'i açın.
2- İnstall zip seçeneğinden stock Jely Bean kullananlar Yeni_Baseband_jb.zip, stock KitKat rom kullananlar Yeni_Baseband_kk.zip dosyasını bulup yükleyin.
3- Kurulum 5 saniyeden kısa sürüyor, ardından Sol alt köşeden Wipe Cache/Dalvik yapın.
4- Reboot diyerek cihazı yeniden başlatın.

[İNDİRME LİNKLERİ]
Hazırladığım Baseband Jelly Bean(4.2.2) :
Baseband Jelly Bean
Hazırladığım Baseband KitKat (4.4.2) : Baseband Kitkat

Baseband beğenmezseniz KK Baseband :
Tıkla

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi akşamlar. dediklerinizin aynısını harfiyen yaptım telefon bildirim ışığı yanıyor şuan ekran yok dün akşam yapmıştım kaç defa kapatıp açmama rağmen hala aynı. baktım olmuyo format atmaya çalıştım format kısmına tam gelecek lg logo su yine kayboluyor ve format işlemine geçmiyor. yardımcı olabilirserniz çok iyi olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kim aramış veya CIA programını kaldırın dediler.