Nasıl yani? TWRP'den flashlayınca orjinal ROM'a geri dönüyoruz ve rootu kaldırmak için de flashtool ile orjinal ROM atınca %2 hatasını vermiyor mu? Ben de aynı hatayı alıyorum da eğer %2 hatası vermiyorsa flashlarım orjinal ROM'u TWRP'den.Arkadaşlar sorunumu çözdüm http://forum.xda-developers.com/lg-...-original-eur-80220g-kdz-to-recovery-t2907216 siteden .zipli romu indirip twrp flashlayın sonra orjinal romunuz flash tolldan flashlayınca hata vermiyo.
hocam optimus g3 romundan aynen senin gibi stock roma dönmeye calısıyordum, en sonunda başardım hemde 10 dakika gibi bir sürede ve download modda bile rooted yazmıyor unroot yazıyor yani ilk aldıgımın aynısı oldu telefon. Bende senin gibi full wipe yapmama ragmen %2de takılıp ilerisine gidemiyordum. Yardım istersen yaz banaBelki de ama internal storage dahil wipe yapmama rağmen @Liquido ile stock ROM atmaya çalıştık ve maalesef %2'de takıldı her seferinde. Olmadı mı olmuyor. :hammer:
hocam optimus g3 romundan aynen senin gibi stock roma dönmeye calısıyordum, en sonunda başardım hemde 10 dakika gibi bir sürede ve download modda bile rooted yazmıyor unroot yazıyor yani ilk aldıgımın aynısı oldu telefon. Bende senin gibi full wipe yapmama ragmen %2de takılıp ilerisine gidemiyordum. Yardım istersen yaz bana
Once xda den lg flash tool 2014 indir, telefonu download moda al, telefonu aldiginda kurulu olan stock romu indir, mesela ben aldigimda jelly bean 4.2.2 kuruluydu. İndirdigin kdz dosyasini flash tool klasorunun icine at. Flash toolu ac 3GQCT secme, CDMA sec. Digeride DİAG olsun. Normal flash degil CSE flasha tikla acilan pencereden starta tikla bekle atsin sorun cikmayacak. Ben boyle yaptim ve sorun cikmadi. 4.2.2 jellybean kurulu iken support tooldan guncelleyebilirsin telefonu.Eee, nasıl hallettin peki?
Once xda den lg flash tool 2014 indir, telefonu download moda al, telefonu aldiginda kurulu olan stock romu indir, mesela ben aldigimda jelly bean 4.2.2 kuruluydu. İndirdigin kdz dosyasini flash tool klasorunun icine at. Flash toolu ac 3GQCT secme, CDMA sec. Digeride DİAG olsun. Normal flash degil CSE flasha tikla acilan pencereden starta tikla bekle atsin sorun cikmayacak. Ben boyle yaptim ve sorun cikmadi. 4.2.2 jellybean kurulu iken support tooldan guncelleyebilirsin telefonu.
Birde yukleyecegin kdz dosyasini flash tool klasorune atmayi unutma hocam2 fark var senle benim yaptığımdan. Ben 3GQCT'yi seçmiştim ve ilk gelirken değil de Almanya 20d'yi flashlamayı denemiştim ama bunla alakası yok bence. CDMA ile alakası olabilir, denerim.
kardeş söylediklerinin hepsini yaptım ama cm11 rom unu verdiğin bağlantı açmadığı için indiremedim. elimde 4.2.2 vardı bende telefona onu attım sonra twro recovery mod ta söylediğin işlemleri yaptım yedekleme aldım telefonu sıfırladım sonra instal a tıkladım ama attığım 4.2.2 kdz dosyası orda yoktu bende geri çıktım şimdi telefon lg ekranında takılı kaldı açılmıyor neyapmam lazım.
Telefonda cloudy g3 romu yüklü tekrar stock romu nasıl yükleyebilirim