LG G2 Optimus G3 [V1.4.1 Çıktı]!

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Recovery mod'da dosyaları bulamıyorum usb ile atacağım telefonda yok geçen sefer öyle yapmıştım fakat şimdi dosyaları bulamıyorum... Usb boş görünüyor... Dosyaları Zipli mi atacaktık. indirdim direkt attım usb ye...
Mounttan usb otg yi isaretle

Maniya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sabahtan beri uğraşıyorum seçmiyor... başka Usb'ye yükledim şuan seçti.. İşlemi yapıyorum umarım sorun yaşamam....

Maniya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önemli degil her zaman diger flashtan yuklenmeme sebebide bellegin ntfs olmasi bicimlendirip varsayilanlari yukleyince oluyo banada aynisi olmustu

Yok NTFS diğeri de biçimlendirdim dosyaları atmadan önce... sıkıntı yok ondan yana ama temassızlık oldu sanırım bir gelir bir gidiyordu... Şuan yükledim telefon çalışıyor... Tekrar teşekkür ederim.. İyi akşamlar.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Yok NTFS diğeri de biçimlendirdim dosyaları atmadan önce... sıkıntı yok ondan yana ama temassızlık oldu sanırım bir gelir bir gidiyordu... Şuan yükledim telefon çalışıyor... Tekrar teşekkür ederim.. İyi akşamlar.
Tamam iyi aksamlar

seico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.3.2 de müzik uygulamasının türkçe karakter desteginde sorun var sizdede öyle mi arkadaslar

seico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herhalde dosya eksik inmiş tekrar indirim flasladım normal görünüyo teşekkürler.

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler v1.3.1den v1.3.2ye geçmeye değer mi bi aydınlatın g2daşlarınızı :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Değer, en yeni sürüm her zaman daha iyidir.

seqapo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 1.2 vardı dün gece 1.3.2 kurdum gerçekten harika olmuş özellikle gelen arama saat vb. şeyler quick window kılıfta taşma yapıyordu bu sürümle tam oturmuş, 1.2 ye göre daha hızlı ve akıcı , radyonun arka planı değişmiş beyaz olmuş, smart notice türkçe çalışıyor (dili önce ingilizce sonra türkçe yapmaya gerek yok), exchange hesapları hala türkçe dilde çalışmıyor :) ısınma sorunu ile karşılaşmadım, birde 1.2 de internet bağlantı hatası alıyordum şimdi düzeldi ve daha hızlı geldi bana

genel olarak harika

tevren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar yazdıklarını yaptıp biraz zor oldu ama bir şekilde yaptım twrp kuramamıştım oda tlf factory reset atınca kurabildim. sonra twrp den wipe işlemlerini yaptım fakat bir hata yaptım dosyaları stored kopyalamayı unutmuşum :( ve wipe işlemlerini yaptım bitti telefon açılış logo ekranında kaldı ne yapmalıyım?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
merhabalar yazdıklarını yaptıp biraz zor oldu ama bir şekilde yaptım twrp kuramamıştım oda tlf factory reset atınca kurabildim. sonra twrp den wipe işlemlerini yaptım fakat bir hata yaptım dosyaları stored kopyalamayı unutmuşum :( ve wipe işlemlerini yaptım bitti telefon açılış logo ekranında kaldı ne yapmalıyım?

Burdan stock romu tekrar kurun; http://forum.shiftdelete.net/lg/362407-[rehber]-lg-g2-4-4-2-kitkat-surum-yukleme.html

tevren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o klavuzuda inceledim ama linkler çalışmıyor

bu yazının altındaki linkler resmi sitesi birde

Tavsiye ettiğimiz 32GB ve 16GB LG G2 D802 kullanıcıları için güncel 4.4.2 KitKat sürümü:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
o klavuzuda inceledim ama linkler çalışmıyor

bu yazının altındaki linkler resmi sitesi birde

Tavsiye ettiğimiz 32GB ve 16GB LG G2 D802 kullanıcıları için güncel 4.4.2 KitKat sürümü:

Kaynağına gittim; http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Her link sıkıntılı gözüküyor, yakın zamanda düzeltilir ve indirebilirsiniz yada googlede arayabilirsiniz belki upload edenler vardır.

tevren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
D80210C_00 indiriyor bununla kurtarırsam da olur sanırım değil mi

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
10C Kitkat olmuyor Jelly Bean oluyor, şimdi onu kurarak telefonunuzu açarsınız.

Telefonunuzu aldığınız zaman içinde Türkiye romu vardı dimi? almanya romu vb yoktu? eğer Türkiye romu varsa ve indirdiğiniz 10C romu Türkiye bölümü altından indirmişseniz Güncellemelerin hepsi gelir tek tek indirip kurup kitkat'a geçebilirsiniz.

tevren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evt türkiye rom u vardı kitkata geçtikten sonra V1.3.2 sürümünü yükleyeceğim teşekkürler bir sorun olursa yazarım

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
evt türkiye rom u vardı kitkata geçtikten sonra V1.3.2 sürümünü yükleyeceğim teşekkürler bir sorun olursa yazarım

Siz telefonu açıp içine romu atıp direk optimusa geçiceksiniz? ben sandım ki cihazı kurtarmaya çalışıyorsunuz :) o zaman güncelleme yapmanıza gerek yok zaten hangi ülkenin olursa olsun önemli değil hepsini yükleyebilirsiniz, telefonunuzu açın dosyaları atın wipe yaparken İnternal Storge'yi işaretlemeyin :)

tevren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon açılmıyor ki :D açabilsem zaten onu yapacağım. ben dosyaları atmadan wipe yaptım İnternal storge seçmedim (gerçi içine romu atmamıştım) ve herşeyi sildi şimdi telefon lg logosunda bekliyor. sadece download moda girebiliyorum. factory reset e giremiyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Siz telefonu açıp içine romu atıp direk optimusa geçiceksiniz? ben sandım ki cihazı kurtarmaya çalışıyorsunuz :) o zaman güncelleme yapmanıza gerek yok zaten hangi ülkenin olursa olsun önemli değil hepsini yükleyebilirsiniz, telefonunuzu açın dosyaları atın wipe yaparken İnternal Storge'yi işaretlemeyin :)

mesela telefonu kapatıyorum hiçbir tuşa basmadan otomatik açılıyor ve lg logosunda kalıyor

TWRP menüsüne girebiliyorum. fakat telefon açılmıyor dosyaları nasıl telefona atacağım?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
telefon açılmıyor ki :D açabilsem zaten onu yapacağım. ben dosyaları atmadan wipe yaptım İnternal storge seçmedim (gerçi içine romu atmamıştım) ve herşeyi sildi şimdi telefon lg logosunda bekliyor. sadece download moda girebiliyorum. factory reset e giremiyorum

mesela telefonu kapatıyorum hiçbir tuşa basmadan otomatik açılıyor ve lg logosunda kalıyor

TWRP menüsüne girebiliyorum. fakat telefon açılmıyor dosyaları nasıl telefona atacağım?
Çarşıdan gidip otg kablosu alcan 5 10 tl ye ondan sonra sistemi flash belleğe atcan ondan sonra twrp den mounta gelcen usb otg ye tıklıcan ondan sonra flashın içindeki sistemi görcek ve yükleyeceksin yada üstteki yöntem çalışmazsa bu kesin çalışır :)

tevren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çarşıdan gidip otg kablosu alcan 5 10 tl ye ondan sonra sistemi flash belleğe atcan ondan sonra twrp den mounta gelcen usb otg ye tıklıcan ondan sonra flashın içindeki sistemi görcek ve yükleyeceksin yada üstteki yöntem çalışmazsa bu kesin çalışır :)

eski sürüme döndürdüm telefonu açıldı birazdan yükliyeceğim v1.3.2

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler aslnda en kralı yine stock rom ama kendimizi avutuyoruz işte şöyle herşeyi çalışan stock n5 romu olsa android l güncellemeli başka bişey istemem herhalde :D

brk12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wipe yapmak için autorec den flash dedikten sonra exitın yanındakine mi basıyoruz ?