LG G2 Optimus G3 [V1.4.1 Çıktı]!

agashakur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen fazla değişiklik yok pil ömrü için bir çalışmada yapılmış gördüğüm kadarıyla. v1.3.1'i hiç indirmeye fırsat olmamıştı şimdi 1.3.2yi indiriyorum birazdan kuruluma geçeceğim.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
İndirmek sorun değil. Tüm programları tekrar kurmak ölüm. Birde tel devamlı security error veriyor. Sonra hard reset zar zor atılıyor. Biraz takilayim bunla.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
İndirmek sorun değil. Tüm programları tekrar kurmak ölüm. Birde tel devamlı security error veriyor. Sonra hard reset zar zor atılıyor. Biraz takilayim bunla.
ya bende 1.3.1 i 3 gün olmadı yükleyeli yüklemeyi düşünmüyorum telefona bu kadar üst üste sistem kurmanın zararı vardır bence hardwareyi eskitir diye düşünüyorum bilgisayardaki format gibi doğrumudur ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
LG G2 Optimus G3 V1.3.2 Sürümü konuya eklenmiştir, bazı hatalar vb düzeltilmiş bir kaç ufak tefek ekleme yapılmış deniliyor ben geçme gereği duymadım açıkçası.

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Optimus bu kadar kisa sureli guncelleme veriyorsa bu stabil olmadigina isaretmidir ? Cloudy sakir sakir akiyooo :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Optimus bu kadar kisa sureli guncelleme veriyorsa bu stabil olmadigina isaretmidir ? Cloudy sakir sakir akiyooo :)
hayır :D pek fark yok aralarında zaten buda şakır şakır akıyo sadece stocka göre şarj biraz az gidiyo ve birazcık fazla ısınıyo oda birazcık yoksa hızını aratmıyo

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Banane banane ben anlamam kisa sureli guncelleme veriyomu veriyo ben ona bakarim cloudy sarjida isinmasida akiyooo :)

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eee sende takdir edersinki kiymetli olan herseyi kiymetinden dolayi herkes kullanamaz :)

agashakur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu ram widget'ı vardı hani boşta rami gösteriyor temizleme seçeneği de vardı. Normalde v1.3.0'de vardı ama 1.3.2'de göremedim. Adı neydi acaba onun :confused1: bulup ek şekilde yüklemeye çalışacağım

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.3.2 1.3.1den kat kat hizlandirilmis bir oyunu oynarien kasiyordu 10 dk sonra sindi kasmiyor az ısınıyor biran önce indirmenizi oneriyorum

emre.koc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben cloudy i öneriyorum sizlere optimus ısındı ve pili iyi olmadığı için cloudy i yükledim çok iyi geldi pil ve ısı olarak bide hangi kerneli önerirsiniz cloudy e :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
ben cloudy i öneriyorum sizlere optimus ısındı ve pili iyi olmadığı için cloudy i yükledim çok iyi geldi pil ve ısı olarak bide hangi kerneli önerirsiniz cloudy e :)
ya herkes bişe diyo kafamı karıştırdınız biri optimus daha iyi diyo diğeri cloudy ben napıyım ya şaşırdım :D benim için ısınmaması ve pili önemli zaten hızlarının farklı olcağını hiç sanmıyorum biri beni aydınlatsın gerçekten 2 sini en az 1 hafta kullanan biri bu arada herkes dorimanx kerneli diyor

emre.koc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya herkes bişe diyo kafamı karıştırdınız biri optimus daha iyi diyo diğeri cloudy ben napıyım ya şaşırdım :D benim için ısınmaması ve pili önemli zaten hızlarının farklı olcağını hiç sanmıyorum biri beni aydınlatsın gerçekten 2 sini en az 1 hafta kullanan biri bu arada herkes dorimanx kerneli diyor
cloudy kardeşim ben ikisinide uzun kullandım cidden bunda pil çok iyi geldi ve ısınmadı cloudy den bahsediyorum aslında cloudy nin kerneli de kendine öz ve farklı onu araştıran varmı ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
cloudy kardeşim ben ikisinide uzun kullandım cidden bunda pil çok iyi geldi ve ısınmadı cloudy den bahsediyorum aslında cloudy nin kerneli de kendine öz ve farklı onu araştıran varmı ?
Cloudy denerim belki yenisinin ckmasini beklicem

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
G2 de bu Rom'u kullanan arkadaşlar,

Telefonda herhangi bir kasma, donma vs birşeyler var mı? Memnun musunuz?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
1 gun ckario ama cok kullanmiom
50 parlaklk wifi full acik face twitter whatsap tapatalk filan hep acik
97a4f4546e89eb9cf017c71d901d5a85.jpg

emre.koc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cloudy baya iyi demek :) bende fazla kullanmasam 2 güne yakın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eee nasıl yükleyeceğim yedeği geri bir yöntem yok mu hocam ??? :(

seico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1.3.1 kullanıyorum 1.3.2 yi wipe yapmadan flashlasam olur mu? yüklü uygulamar silinir mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba;

Recovery moda geçemiyorum telefon da açılmıyor hard reset ekranında kalıyor geçemedim bir türlü nasıl yapabilirim? daha önce cwm yüklüydü bi işlem yapmadım direkt olarak onun üzerinden gittim...

Maniya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Recovery mod'da dosyaları bulamıyorum usb ile atacağım telefonda yok geçen sefer öyle yapmıştım fakat şimdi dosyaları bulamıyorum... Usb boş görünüyor... Dosyaları Zipli mi atacaktık. indirdim direkt attım usb ye...