nautilus5187
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
2 gündür bu rom u kullanıyorum bir sıkıntı göremedim, radyo yok galiba sadece gerçi stock romda da aktif etmemiştim olsa ne işe yarıyacak ki 

arkadaşlar ben cihazı mtp ile bağlayınca başarısız hatası alıyorum telefonu mtp olarak bağlayamıyorum bi yardımcı olun (optimus 1.2 yüklü)
Pc suite değil zaten pc telefonu görmiyoMerhaba,
Custom romlarda telefonu bağlayınca sadece bilgisayarımdan cihazı görebilirsiniz içine erişebilirsiniz, lg pc suite gibi programlar telefonu görmez.
daha önceden açmış oldugum konuyu güncelleyip optimus g3 1.2 romunu atmayı vs anlattımda yararınıza olurmu bilmem![]()
http://www.torrent-oyun.com/index.php?topic=262148.0
dipnot herşey @Vikings ile başladıD ondan öğrendim root twrpyi sonrası yag gibi geldi
![]()
uuu begendimm konuya bi bakmıştım bişi yazan varmı diye bi baktım ziyaretçi sayısına şaştım sonra buraya bakim dedim çok saolAnlatım için teşekkürler beratçım
Facede ki sayfada paylaşıyım herkes anlatım istiyordu cidden beni video çekme derdinden kurtardın eline sağlık
Rıca ederim bu arada her zaman
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sayfada paylaştım https://www.facebook.com/LGG2TR/posts/682110038549667
g3 romu var dimi
Evetuuu begendimm konuya bi bakmıştım bişi yazan varmı diye bi baktım ziyaretçi sayısına şaştım sonra buraya bakim dedim çok saolinş senide zahmetten kurtarmış kafasında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olmuşumdur
- - - Mesaj Güncellendi - - -
g3 romu var dimi![]()
bendede böyle
LG yazılımıyla da oluyo da ben sadece sorun bendemi bi sorim demiştimbendede böyletelefona dosya atmak istiyorsan . kabloyu tak pcye resim gönderi seç telefon gözükecek ama resim klasörü sadece sonra sadece pcden usb ucunu çek geri tam tüm dosyalar gözüküyor
ha anladım neyse bilmiş olunsunLG yazılımıyla da oluyo da ben sadece sorun bendemi bi sorim demiştim![]()
Dene dene o da oluyoha anladım neyse bilmiş olunsunbende bunu bulunca yazılım denemedim
![]()
sorun olursa yaparım saolDene dene o da oluyo![]()
Evet güncellemeleri aynen alırsınız sıkıntı olmazBeyler bir soru sorucam biraz farklı ama. Ben bu romu atınca google playde yeni çıkan uygulamalar gözkürmü ve kullandığım uygulama normalde güncellenirken bu romdada güncelleme gelirmi uygulamaya?
Cloudy i nasıl yüklediyseniz aynen öyle yukleyin yedeginizi alip full wipe yapınCloudy 1.2'deyim Optimus 1.2 kurmak için neler yapmam gerek?
Custom romlarda Pc suite çalışmazOptimus 1.1 den 1.2 ye geçtim gayet güzel
pc suite telefonu görmüyor 1.1 de de görmüyordu features altında * Add LG Software Option To PC Connection görünce düzelmiştir diye düşündüm ama gene bağlanmıyor. bu konuda bilgisi olan varmıdır?
beyler yazmıştım ama kimse cevap vermemiş ben v1.1 kullanıyorum ve çalıştığım için rahat rom indirip yükleyemiyorum.V1.1 ile v1.2 ne gibi farklılıklar var stabilitede artış var mı birileri yardımcı olsun lütfen