LG G2 Optimus G3 [V1.4.1 Çıktı]!

nautilus5187

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gündür bu rom u kullanıyorum bir sıkıntı göremedim, radyo yok galiba sadece gerçi stock romda da aktif etmemiştim olsa ne işe yarıyacak ki :)

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler lütfen deneyenler bizide aydınlatsın optimus v1.1 kullanıyo çoğu arkadaş (ben dahil :D) v1.2'yi yüklemeye değer mi stabilite de artma veya farklılıklar var mı ?

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Link kırık bro. Değil demişsin ama tıklayınca hata veriyor.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Link yenilenmiştir ufak bir sorun çıkmış sanırım, klasik mega...

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben cihazı mtp ile bağlayınca başarısız hatası alıyorum telefonu mtp olarak bağlayamıyorum bi yardımcı olun (optimus 1.2 yüklü)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar ben cihazı mtp ile bağlayınca başarısız hatası alıyorum telefonu mtp olarak bağlayamıyorum bi yardımcı olun (optimus 1.2 yüklü)

Merhaba,

Custom romlarda telefonu bağlayınca sadece bilgisayarımdan cihazı görebilirsiniz içine erişebilirsiniz, lg pc suite gibi programlar telefonu görmez.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Görmesi lazım, laptop kullanıyorsanız ilk girişi deneyin diğer girişler uyumsuz olabiliyor.

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
a7uhuzy2.jpg

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
daha önceden açmış oldugum konuyu güncelleyip optimus g3 1.2 romunu atmayı vs anlattımda yararınıza olurmu bilmem :)
http://www.torrent-oyun.com/index.php?topic=262148.0

dipnot herşey @Vikings ile başladı :DD ondan öğrendim root twrpyi sonrası yag gibi geldi :D

Anlatım için teşekkürler beratçım :)

Facede ki sayfada paylaşıyım herkes anlatım istiyordu cidden beni video çekme derdinden kurtardın eline sağlık :)

Rıca ederim bu arada her zaman :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sayfada paylaştım https://www.facebook.com/LGG2TR/posts/682110038549667

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anlatım için teşekkürler beratçım :)

Facede ki sayfada paylaşıyım herkes anlatım istiyordu cidden beni video çekme derdinden kurtardın eline sağlık :)

Rıca ederim bu arada her zaman :)

Sayfada paylaştım https://www.facebook.com/LGG2TR/posts/682110038549667
uuu begendimm konuya bi bakmıştım bişi yazan varmı diye bi baktım ziyaretçi sayısına şaştım sonra buraya bakim dedim çok saol :) inş senide zahmetten kurtarmış kafasında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olmuşumdur :)

g3 romu var dimi :)

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
uuu begendimm konuya bi bakmıştım bişi yazan varmı diye bi baktım ziyaretçi sayısına şaştım sonra buraya bakim dedim çok saol :) inş senide zahmetten kurtarmış kafasında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olmuşumdur :)

g3 romu var dimi :)
Evet

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bendede böyle :) telefona dosya atmak istiyorsan . kabloyu tak pcye resim gönderi seç telefon gözükecek ama resim klasörü sadece sonra sadece pcden usb ucunu çek geri tam tüm dosyalar gözüküyor
LG yazılımıyla da oluyo da ben sadece sorun bendemi bi sorim demiştim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Vikings paylaşımın için çok teşekkür ederim yükledim. Ancak Galeride ve bazı uygulamalarda Durdu, Ne yazık ki Galeri uyarısı alıyorum sizde de aynı uyarı çıkıyor mu? Ya da ben mi yanlış yükledim. Saygılar,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler bir soru sorucam biraz farklı ama. Ben bu romu atınca google playde yeni çıkan uygulamalar gözkürmü ve kullandığım uygulama normalde güncellenirken bu romdada güncelleme gelirmi uygulamaya?

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler bir soru sorucam biraz farklı ama. Ben bu romu atınca google playde yeni çıkan uygulamalar gözkürmü ve kullandığım uygulama normalde güncellenirken bu romdada güncelleme gelirmi uygulamaya?
Evet güncellemeleri aynen alırsınız sıkıntı olmaz

seqapo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Optimus 1.1 den 1.2 ye geçtim gayet güzel
pc suite telefonu görmüyor 1.1 de de görmüyordu features altında * Add LG Software Option To PC Connection görünce düzelmiştir diye düşündüm ama gene bağlanmıyor. bu konuda bilgisi olan varmıdır?

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Optimus 1.1 den 1.2 ye geçtim gayet güzel
pc suite telefonu görmüyor 1.1 de de görmüyordu features altında * Add LG Software Option To PC Connection görünce düzelmiştir diye düşündüm ama gene bağlanmıyor. bu konuda bilgisi olan varmıdır?
Custom romlarda Pc suite çalışmaz

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler yazmıştım ama kimse cevap vermemiş ben v1.1 kullanıyorum ve çalıştığım için rahat rom indirip yükleyemiyorum.V1.1 ile v1.2 ne gibi farklılıklar var stabilitede artış var mı birileri yardımcı olsun lütfen

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
beyler yazmıştım ama kimse cevap vermemiş ben v1.1 kullanıyorum ve çalıştığım için rahat rom indirip yükleyemiyorum.V1.1 ile v1.2 ne gibi farklılıklar var stabilitede artış var mı birileri yardımcı olsun lütfen

Merhaba,

Her türlü V1.1 'e göre daha iyi, yüklemenizi öneririm.