LG G2 Optimus G3 [V1.4.1 Çıktı]!

cengawer42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki bu sorunu nasıl halledecem
recoverye giremiyom
download modda yukleyincede bu uyarıyı alıyorum. yardımcı olursanız sevinirim

bide dediğim gibi dowload moddan rocowery yukleyebilirmiyiz

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
peki bu sorunu nasıl halledecem
recoverye giremiyom
download modda yukleyincede bu uyarıyı alıyorum. yardımcı olursanız sevinirim

bide dediğim gibi dowload moddan rocowery yukleyebilirmiyiz

Download modeden twrp recovery yüklenmez. TWRP Recovery telefonunuz rootlu ise bir program sayesinde yüklenilir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://forum.shiftdelete.net/lg/369254-lg-g2-4-2-2-ye-donmeden-twrp-custom-recovery.html

Bu konudan TWRP recovery yükleyebilirsiniz '' Root olmadan yüklenmez. ''

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkdaşlar bende kurdum her şey çok güzel ancak 2 tane sorunum var

1. WiFi kapalıyken facebook google+ ve internet e girebiliyorum fakat clashofclans hayday oyunları sunucuya bağlanılamadı diye açılmıyor candy crush saga gibi oyunlarda da facebook bağlan çalışmıyor, (WiFi açıkken sorun yok)

2. Microsoft exchange hesabı ekleyemiyorum (pop3 ve Imap sorunsuz) çalışıyor.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba arkdaşlar bende kurdum her şey çok güzel ancak 2 tane sorunum var

1. WiFi kapalıyken facebook google+ ve internet e girebiliyorum fakat clashofclans hayday oyunları sunucuya bağlanılamadı diye açılmıyor candy crush saga gibi oyunlarda da facebook bağlan çalışmıyor, (WiFi açıkken sorun yok)

2. Microsoft exchange hesabı ekleyemiyorum (pop3 ve Imap sorunsuz) çalışıyor.

Full wipe yapıp romu tekrardan kurun, KK Baseband'ı kurmayı unutmayın.

seqapo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba sanırım girş yapmadan yazmışım ismim SDN Okuru diye çıkmış

Baseband rom dan öncemi yoksa sonramı kuruluyor, ben sırayla backup, full wipe, baseband, rom şeklinde kurulum yaptım

Brendee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selam. Abicim ellerinize sağlık. herşey çok iyi. dün gece kurdum bunu, şimdilik iyi gidiyor. Bi sorun görünmüyor ama tek bişi gözüme çarptı G3 kamerasındaki flaşı bi türlü açamadım. bi yolu varmıdır yoksa bu kamerada flaş çalışmıyormu. G2 kamera programını açınca flaş çalışıyor ama g3te ?.... genel bişeymi acaba yada bi yolu varmı ? ..

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba sanırım girş yapmadan yazmışım ismim SDN Okuru diye çıkmış

Baseband rom dan öncemi yoksa sonramı kuruluyor, ben sırayla backup, full wipe, baseband, rom şeklinde kurulum yaptım

Full wipe yapın ilk romu sonra baseband'ı yüklemeyi deneyin.

Selam. Abicim ellerinize sağlık. herşey çok iyi. dün gece kurdum bunu, şimdilik iyi gidiyor. Bi sorun görünmüyor ama tek bişi gözüme çarptı G3 kamerasındaki flaşı bi türlü açamadım. bi yolu varmıdır yoksa bu kamerada flaş çalışmıyormu. G2 kamera programını açınca flaş çalışıyor ama g3te ?.... genel bişeymi acaba yada bi yolu varmı ? ..

Kamerayı açtıktan sonra bir yere odaklanması için dokunursan flash çalışmıyor diyorlar, hiç bir yere dokunmadan flashı açıp deneyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Vikings yardım için teşekkür ederim.

cloudy g3 kurdum aynı sorunlar ondada vardı fakat dili ingilizce yapınca tüm sorunlar düzeldi.
muhtemelen optimus g3 tede dil olayı çözüm getirecektir diye düşünüyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG G2 için CloudyG3 1.1 Romu mu yoksa LG G2 Optimus G3 V1.1 Romu mu daha iyi ? Deneyenler yazabilir mi ? Bir de bu romlar g2 mini için uygun mu ?

cengawer42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadasım sorunu ıyı kotu hallettim. biraz zahmetli oldu ama oldu.
sadece sormak istediğim bir soru var.
bu romda secenekler tusuna basınca neden çift pencere tümünü temizle gibi bir ekran çıkıyor. ana ekranda tıklayınca sistem ayarları falan yazan android seçenekleri neden çıkmıyor. ben mi bulamıyorum. bazı eski programlarım var ve bunlarda seçenekler bu tuşla çıkıyordu. şimdi bu tuş fonksiyonunu nasıl eklerim

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
arkadasım sorunu ıyı kotu hallettim. biraz zahmetli oldu ama oldu.
sadece sormak istediğim bir soru var.
bu romda secenekler tusuna basınca neden çift pencere tümünü temizle gibi bir ekran çıkıyor. ana ekranda tıklayınca sistem ayarları falan yazan android seçenekleri neden çıkmıyor. ben mi bulamıyorum. bazı eski programlarım var ve bunlarda seçenekler bu tuşla çıkıyordu. şimdi bu tuş fonksiyonunu nasıl eklerim
O tuşa uzun bas seçenekler açılıyor bunda biraz sistem farklı o tuşu iki işlem için kullanmış oluyoruz seçenekler tuşuna uzun basacaksın sadece..

Electrowizard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu optimus g3 romda hata varmı 4k video kaydediyomu şarj nasıl ram kaç boş gözüküyo antutuda kaç alıyo yardım edebilecek arkadaşlar var mı

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
bu optimus g3 romda hata varmı 4k video kaydediyomu şarj nasıl ram kaç boş gözüküyo antutuda kaç alıyo yardım edebilecek arkadaşlar var mı
4k video çekebiliyor ben halen v1 kullanıyorum ufak tefek hatalar vardı gördüğüm kadarı ile hatalar giderilmiş v1.1 de. ben benchmark testlerini fazla önemsemiyorum..o konuda bilgim yok.yorumum gayet başarılı ..

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Hata yok yani ben karşılaşmadım, 4K video çekimi yapabiliyorsunuz, Şarjı gayet iyi gidiyor 8.5 saat ekran süresi alan arkadaşlar var, rama takılmayın gayet normal kullanıyor. Custom romların çoğu antutu gibi testlerde olumlu sonuç çıkartmazlar uyumsuz oldukları için ama emin olun Stock romdan çok daha performanslı bir rom.

Electrowizard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Hata yok yani ben karşılaşmadım, 4K video çekimi yapabiliyorsunuz, Şarjı gayet iyi gidiyor 8.5 saat ekran süresi alan arkadaşlar var, rama takılmayın gayet normal kullanıyor. Custom romların çoğu antutu gibi testlerde olumlu sonuç çıkartmazlar uyumsuz oldukları için ama emin olun Stock romdan çok daha performanslı bir rom.

normal kapalıyken kaç gün gidiyor oyun oynanmadığında

S

SDN Okuru

SDN Okuru
wipe yaparken 'failed' hatası alıyorum arkadaşlar.
Çözümü nedir acil cevap verebilirseniz sevinirim.

cengawer42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar kamera programinda ses komutu ile cekim yapmapmayi isaretleyince calismiyor ve kamera surekli hata verir duruma geciyor. Bu sorunu kamera onbellegini sıfırlayarak cozebiliyoruz.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaslar kamera programinda ses komutu ile cekim yapmapmayi isaretleyince calismiyor ve kamera surekli hata verir duruma geciyor. Bu sorunu kamera onbellegini sıfırlayarak cozebiliyoruz.
Rom'u tekrardan kurunuz. Bende stabil sorunsuz çekiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Wipe yaptıktan sonra açılıştaki LG ekranında takıldı telefon?NE yapabilirim düzelmesi için?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
G2 mini icin uygun mu romlar ?

Merhaba,

Rom kurulumu yapılırken telefon modelleri çıkıyor, benim modelim D802 olduğu için onu işaretleyip devam ettim.

Eğer miniye Root ve TWRP yüklenebiliniyorsa aynı yöntemi kullanıp, twrp recoveryden yedek alıp full wipe işlemini yaptıktan sonra rom kurulumuna geçin, rom kurulum esnasında karşınıza modeller gelicek eğer orda telefonunuzun modeli varsa büyük ihtimal destekliyordur eğer yoksa D802'yi deneyin '' olucağını hiç sanmıyorum '' yükleyin ve sorunsuz çalışıyorsa ne mutlu size :) eğer sorun çıkartırsa aldığınız yedeğe geri dönün.

4k videoyu oynata biliyor mu kasma yapıyormu oynatırken

Merhaba,

Hayır yapmıyor.

Gold_Eagle7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Günaydınlar,Wipe yaptıktan sonra telefon LG logosunda takıldı.20 dk kadar beklesem de devam etmedi.(herşeyi doğru yapsam da wipe dan sonra yeniden başlatacağımda root yapılmadığını ,SUpersu'nun kurulacağını yazdı.Sorun bununla alakalı olabilir mi?)
Sorunu nasıl çözebilirim [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] ??

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Günaydınlar,Wipe yaptıktan sonra telefon LG logosunda takıldı.20 dk kadar beklesem de devam etmedi.(herşeyi doğru yapsam da wipe dan sonra yeniden başlatacağımda root yapılmadığını ,SUpersu'nun kurulacağını yazdı.Sorun bununla alakalı olabilir mi?)
Sorunu nasıl çözebilirim @Vikings ??

Merhaba,

Rom kurulum işlemlerinde LG logosunda telefon takılı kalabiliyor, el ile tekrardan başlattığımızda %90 düzeliyor.

Eğer telefon rootlu değilse, forumdaki lg g2 root konularından ioroot25.zip dosyasını indirin ve açtığınızda içinde kk_root.zip dosyası olucaktır onu alıp telefonunuza atın, telefonu twrp recovery moduna alın Install'a girip kk_root.zip klasörünü flashlayın '' yükleyin '' artık rootlanmıştır. Supersu'yu google play storeden indirebilirsiniz, güncellemeyi normal olarak deneyin eğer hata verirse TWRP/CWM olanı seçip deneyin.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Ben yaklaşık 15 gündür optimus g3 kullanıyorum. Ve 6 gündür de v1.1 sürümündeyim. Kamera performansı stockla aynı. 4k video konusunda telefonu ısındırıyor ki bu çok doğal buna rağmen hiç bir aksilik yok. Şarjı bana göre stock'tan az gidiyor. Antutu programlarını telefonuma hiç kurmadım kurmayı da önermiyorum. Sonuç olarak stock'tan bi kademe daha düşük diyebilirz şarj konusunda. Ama sonuçta g3 ün arayüzü ve tüm uygulamalarıyla g3 deneyimi yaşatıyo.

alifuat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Indirmeden baska bi yolu yok mu destekleyip desteklemediginin ? :)