Vermesinler abi o zaman[emoji14]Hoşgeldin bu aradaLG G2'nin, Geekbench 3'te Android 6.0 ile test edildiği sızdırıldı.
Tekli çekirdekte 916
Çoklu çekirdekte 2714 puan almış.
Şaka bir yana pil sorunu düzelse performans umrumda olmaz inşallah çok geç vermezler.Hoşbuldum. O sonuçlardan sonra vazgeçmiş olabilirler zaten.[emoji14]
Şakası bir yana bu testler değişken ve performans belirlemek için en son bakılacak şeyler. Android 6.0, G2'den ne götürür bilmem ama arayüz değişir, bir kaç G4 özelliğine kavuşur, pil ömrü artar diye düşünüyorum. Bir de led bildirim bug'ı düzelir inşaallah.
Tuna abi custom candir siz daha stock bekleyin DHoşbuldum. O sonuçlardan sonra vazgeçmiş olabilirler zaten.[emoji14]
Şakası bir yana bu testler değişken ve performans belirlemek için en son bakılacak şeyler. Android 6.0, G2'den ne götürür bilmem ama arayüz değişir, bir kaç G4 özelliğine kavuşur, pil ömrü artar diye düşünüyorum. Bir de led bildirim bug'ı düzelir inşaallah.
Pil sorunu mu yaşıyorsun?Şaka bir yana pil sorunu düzelse performans umrumda olmaz inşallah çok geç vermezler.
Sende hoşgeldin Hatırlıyorum 2 nizideEfsane geri dondu, neyse
Telefonu o kadar gözden çıkarmadım. Her ne kadar fırlatma testi yapsam da.Tuna abi custom candir siz daha stock bekleyin D
Bende custom Android 6.0.1 crDroid kullanıyorum gayet güzel akıcı insan isterdiki LG arayüzünden bir kaç özellik olsun ama tema desteği var zaten CM olduğu için ayrıca bunda kamera arayüzü stock android değil ve kernel auditor ile ses arttırabiliyorsunuz . Bi ara ses az diye uzak durmuştum bazen zil sesi bile duyulmuyordu şimdi gümbür gümbür .Tuna abi custom candir siz daha stock bekleyin D
Ahah tuna abi en iyisi custom ya customdaki ozgurluk hicbiseyde yok ddTelefonu o kadar gözden çıkarmadım. Her ne kadar fırlatma testi yapsam da.
Bende aicp v11 kullaniyorum 2 3 gune guncelleme gelio ise yarar guncelleme ama yag gibi suanBende custom Android 6.0.1 crDroid kullanıyorum gayet güzel akıcı insan isterdiki LG arayüzünden bir kaç özellik olsun ama tema desteği var zaten CM olduğu için ayrıca bunda kamera arayüzü stock android değil ve kernel auditor ile ses arttırabiliyorsunuz . Bi ara ses az diye uzak durmuştum bazen zil sesi bile duyulmuyordu şimdi gümbür gümbür .
Ya kaç gündür o Romu düşünüyorum bu romu diğer romlardan ayıran güzel yanları var mı ?Bende aicp v11 kullaniyorum 2 3 gune guncelleme gelio ise yarar guncelleme ama yag gibi suan
Abi artık mobil veri ile pil dayanmaz oldu Bu arada o fırlatma testini bende yaptım dokunmatikte sorun var şuan (evet gerçekten fırlattım)Pil sorunu mu yaşıyorsun?
Ben de şu gereksiz teste bakayım dedim 941 tekli 2800 küsur çoklu puan aldı. Çok yormuşum telefonu demekki.
Abi artık mobil veri ile pil dayanmaz oldu Bu arada o fırlatma testini bende yaptım dokunmatikte sorun var şuan (evet gerçekten fırlattım)
Şimdi bir ekran 150 tl civarı gözüm yemiyor o kadar para vermeye
Telefonu 1 yıla yakındır jelatin kılıf kullanmadan kullanıyorum nerelerden düştü neler çekti telefon bir bilsen Kasa dağılmış durumda ama hala direniyor aslan parçası Bunlara rağmen o çok kolay kırılan ekran hala kırılmadı çizikler var ama çatlak yokTelefonu niye fırlatıyorsunuz ki ben anlamadım
Mayıs 6 'da G2'm (yani doğum günümde ) tam 2 senelik olacak .Telefonu 1 yıla yakındır jelatin kılıf kullanmadan kullanıyorum nerelerden düştü neler çekti telefon bir bilsen Kasa dağılmış durumda ama hala direniyor aslan parçası Bunlara rağmen o çok kolay kırılan ekran hala kırılmadı çizikler var ama çatlak yok
Acikcasi ben diger romlarda sikinti yasadim donma falan ama bunda yoktu oyuzden kullaniyorumYa kaç gündür o Romu düşünüyorum bu romu diğer romlardan ayıran güzel yanları var mı ?
Ben telefonda kilif kullanmiyorum sayilir arkaya karbonfiber kaplama yaptim kenara da metal bumper taktim onde de buff var misMayıs 6 'da G2'm (yani doğum günümde ) tam 2 senelik olacak .
Ve V10 almayı düşünüyorum ki G2'yi satmaya niyetli değilim çünkü ROM işlerinde bunu kullanacağım .
V10'un fiyatı 2300 ' e düşse bir G5 ve S7 gelecek Note 5 2400'te V10 düşmedii (teknoloji mağazalarında)
Neyse asıl konuya gelelim 2 senelik oldu telefonum ne çizik ne de başka bir şey var jelatini telefonu aldığım ilk ay taktım sonra hiç takmadım .
Kılıf olarak deri görünümlü ince bir kılıf kullanıyorum .
Telefonu 1 kez düşürdüm 2-3 ay önceydi galiba garantiye verdim ekran sararmıştı her yeri yenilemişler
Crdroid ile hiç sıkıntım yokAcikcasi ben diger romlarda sikinti yasadim donma falan ama bunda yoktu oyuzden kullaniyorum
Ben android surumu onemsemem dogrudur bakmadim zaten kk rom ararken buldum bunu cunku kk hayraniyim biraz lp hic sevmem oyuzden hic dikkatimi cekmedi tam surumu DCrdroid ile hiç sıkıntım yok
Sen daha demin Android 6.0.2'den mi bahsettin ? Çünkü çıkmadı bildiğime göre xda'ya baktım 6.0.1 yazıyor .
Ben de fena fırlattım, ön camı duvara nasıl sürttüyse her tarafı tırnak takılacak derecede çizildi. Duvarda spin atmış olacak ki çizikler yuvarlak çıkmış. cam koruyucu taktım çizikleri hissetmemek için. Diğer fırlatma testinde de arka kapağı çıktı. Hazır çıkmışken içini de temizledim. Pis suya düşürmüştüm de içine biraz pislik dolmuş onları temizledim.Abi artık mobil veri ile pil dayanmaz oldu Bu arada o fırlatma testini bende yaptım dokunmatikte sorun var şuan (evet gerçekten fırlattım)
Şimdi bir ekran 150 tl civarı gözüm yemiyor o kadar para vermeye
Valla en yenisi en iyisiBen android surumu onemsemem dogrudur bakmadim zaten kk rom ararken buldum bunu cunku kk hayraniyim biraz lp hic sevmem oyuzden hic dikkatimi cekmedi tam surumu D
Oyuzden en iyisi stock kk yada custom6 andriod 7de 6 ve 5 gibi olcakmis arayuzValla en yenisi en iyisi
Tabi Android 5.0 , 5.0.1 , 5.0.2 berbattı bunu herkes biliyor G2 stock rom 5.1.1 ya da 6.0 olsa zaten stock rom dan 7 çıkana kadar ayrılmazdım
Benim arka kapak cikmadi ya ugrastim ama gene cikmadi tuna abi taktik verBen de fena fırlattım, ön camı duvara nasıl sürttüyse her tarafı tırnak takılacak derecede çizildi. Duvarda spin atmış olacak ki çizikler yuvarlak çıkmış. cam koruyucu taktım çizikleri hissetmemek için. Diğer fırlatma testinde de arka kapağı çıktı. Hazır çıkmışken içini de temizledim. Pis suya düşürmüştüm de içine biraz pislik dolmuş onları temizledim.
Sende buff var ne de olsa. Ekran üstü yere çarp ( yer laminant parke olsun ), o zaman tırnaklar atıyor. Bende öyle oldu ama ekran kırılırsa karışmam.[emoji14]Benim arka kapak cikmadi ya ugrastim ama gene cikmadi tuna abi taktik ver
Aynen çok küçük değişiklikler var görünüş olarak yine stabilite hız 'a odaklanırlar ya da batarya ömrüne inşallah doze'u o kadar övdüler çok bir şey değil zaten telefonum boştayken şarj yemiyor kiOyuzden en iyisi stock kk yada custom6 andriod 7de 6 ve 5 gibi olcakmis arayuz
Ekran kirilirsa buff garantisi var yollarim yapacaginiz jelatine diye onlar halleder DDDSende buff var ne de olsa. Ekran üstü yere çarp ( yer laminant parke olsun ), o zaman tırnaklar atıyor. Bende öyle oldu ama ekran kırılırsa karışmam.[emoji14]
Asıl yöntem: sim kart yuvasını çıkarıp oradan ucu sivri plastik bir tırnak geçirerek kasayı kastırınca attırırsın tırnakları. Onun için özel bir alet var biliyorsun.
Acikcasi ben stock kullanmiyorum ama g5 temasini cok sevdim stock oyle olursa bikac ay kullanabilirim bu arada cm12 ve ustu kullananlar google playdan lone isimli temayi deneyebilir guzel gorunuyo bitane daha vardi unuttum ama hatirlarsam yazarimAynen çok küçük değişiklikler var görünüş olarak yine stabilite hız 'a odaklanırlar ya da batarya ömrüne inşallah doze'u o kadar övdüler çok bir şey değil zaten telefonum boştayken şarj yemiyor ki
Tek görünüş olarak kamera arayüzü artık adam gibi bir şey olsun istiyorum o kadar zaten gerisi tema ile hallediliyor .
Sen normal yollardan çıkar arka kapağı. Telefon dile gelip senden hak talep edecek neredeyse. Yeter artık telefona işkence ettiğin.Ekran kirilirsa buff garantisi var yollarim yapacaginiz jelatine diye onlar halleder DDD
Edit: yukseklik ne olsun D