UniqueLiFe
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Beyler LG firmware den neden stock rom indiremiyorum, sayfa bulunamadı diye hata veriyor sürekli
Hangisini indiremiyorsun? Bir de reklam engelleyici vs kullanıyor musun?Beyler LG firmware den neden stock rom indiremiyorum, sayfa bulunamadı diye hata veriyor sürekli
Cloudy 3.3 reklam engelleme modülü var,Hangisini indiremiyorsun? Bir de reklam engelleyici vs kullanıyor musun?
D802 ise Germany V30D olanı indir.Cloudy 3.3 reklam engelleme modülü var,
6EE/T-MOBILE(UNITED KINGDOM) v30f versiyonunu indireceğim ama olmuyor hocam
Hocam o bende var da, şimdi zamanında tmobile 20h versiyonunu kullanıyordum , şebeke sıkıntısı yoktu 10 numaraydı, ama şimdi kullandığım romlarda şebeke sıkıntısı var, acaba tmobile 30f versiyonuda 20h versiyonu gibi şebeke performansı verebilecek mi onu merak ettim, onun için indirmeye çalışıyorum , pc den de inmiyor :/D802 ise Germany V30D olanı indir.
Hocam stok romlarda da aynı sıkıntı var, aslında sıkıntı 2g 3g arası geçiş kopukluğu, 20h stok romda bu geçiş sıkıntısı yok mesela, bulunduğum bölgede geçiş sıkıntısı yaşıyorum, onun için deneyeyim dedimŞuan custom kullanıyorum diyosun yalnız. Ben Germany V30B kullanıyorum, şebekede sıkıntım yok.
Bahsettiğin rom'u ben telefondan indirebiliyorum. Senin internetinle alakalı bir sıkıntı olabilir. Bir şey engel oluyor bağlanmana.Hocam stok romlarda da aynı sıkıntı var, aslında sıkıntı 2g 3g arası geçiş kopukluğu, 20h stok romda bu geçiş sıkıntısı yok mesela, bulunduğum bölgede geçiş sıkıntısı yaşıyorum, onun için deneyeyim dedim
Netten kaynaklanıyor Olabilir aslında. Neden tavsiye etmiyorsunuz operatör romları hocamBahsettiğin rom'u ben telefondan indirebiliyorum. Senin internetinle alakalı bir sıkıntı olabilir. Bir şey engel oluyor bağlanmana.
Ayrıca operatör rom'ları da tavsiye etmem. bahsettiğin rom ise t-mobile operatörüne bağlı.
Operatör romları operatörler tarafından hazırlanan uygulamalarla yeniden hazırlanıyor. İçinde daha çok gereksiz gömülü uygulama olabiliyor. Optimizasyonda daha çok sıkıntı olabiliyor. Olmayabilir de ama işi sağlamak almak adına önermiyorum.Netten kaynaklanıyor Olabilir aslında. Neden tavsiye etmiyorsunuz operatör romları hocam
Haklısınız aslında romu 1 2 ay kullanmaya başladıktan sonra sapıtmaya başlamıştıOperatör romları operatörler tarafından hazırlanan uygulamalarla yeniden hazırlanıyor. İçinde daha çok gereksiz gömülü uygulama olabiliyor. Optimizasyonda daha çok sıkıntı olabiliyor. Olmayabilir de ama işi sağlamak almak adına önermiyorum.
Adı üstünde tank gibiler mübarekler28 aydır kullanıyorum. Almanya romlarından şaşmadım. Almanların sanayisi gibi romları da sağlam.
Sıkıldım artık. Stock Germany v30B kullanıyorum. Rootladım ama artık root da kullanmıyorum pek. Reklam da engelleyemiyoruz.Adı üstünde tank gibiler mübarekler
Hangi sürümü kullanıyorsunuz , root falan varmı şu an cihazınızda, xposed falan filan ...
cidden benimde öyle . Bıktım bugün yada yarın stock geçecektim o stok romu indirince ama inmediği için v30c stok roma geçeceğim, sonu gelmiyor rom root işlerinin, sevgili değiştirir gibi rom değiştiriyorum resmen :')Sıkıldım artık. Stock Germany v30B kullanıyorum. Rootladım ama artık root da kullanmıyorum pek. Reklam da engelleyemiyoruz.
Jellybean sürümünde LTE güncellemesi yok , lollipop ile geldi sanırımArkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Telefonun pilinde problem yaşıyordum 2 sene olmuştu alalı. Bende mecidiye deki servise götürdüm telefonu format atarak. Orada pilini değiştirdiler falan, içine telefonun geldiği ilk sürüm olan 4.2 jelly bean atılmasını istedim. Attılarda, problem yok ama telefona önceden gelen LTE güncellemesi bana hala gelmedi. Ne yapmam gerekiyor?
Android 5.0.2 yüklemen gerekiyor. 4.4.2'de var mıydı tam hatırlayamadım.Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Telefonun pilinde problem yaşıyordum 2 sene olmuştu alalı. Bende mecidiye deki servise götürdüm telefonu format atarak. Orada pilini değiştirdiler falan, içine telefonun geldiği ilk sürüm olan 4.2 jelly bean atılmasını istedim. Attılarda, problem yok ama telefona önceden gelen LTE güncellemesi bana hala gelmedi. Ne yapmam gerekiyor?
Ahah ne işkencesi be naptım sanki sadece bi fastboot yapmadım onun dışında tüm hataların tadına baktım o kadar ya hatta recovery bile sildim yanlışıkla ama olsun hala canavarSen normal yollardan çıkar arka kapağı. Telefon dile gelip senden hak talep edecek neredeyse. Yeter artık telefona işkence ettiğin.
4.4.2 tr de lte yoktu güncelleme sadece lpye gitti diye biliyorum bendeAndroid 5.0.2 yüklemen gerekiyor. 4.4.2'de var mıydı tam hatırlayamadım.
Valla bloother i bilmem ama operatör romları harbi iyi değil bi kere yükledim ama bazı hatalar çıktı bende sonra tekrar customa döndüm zaten stock da sorunsuz rom bulamadım hepsinde bi sroun vardı kesin ama kk çok iyiydi lgnin açıkçası sorunolursa tr 20c ye düşünmeden geçerim D neyse sorunuz olursa bana ulaşmaktan kolay bişey yok hadi ben kaçtımNetten kaynaklanıyor Olabilir aslında. Neden tavsiye etmiyorsunuz operatör romları hocam
Ha tuna abi o sorun bende de oluyodu ya bazen server çöktü gibi tepkiler veriyodu biliyorum bunu çok da şey yapmamak lazım 2 3güne düzelir en geç olmadı tuna abi yollar adamın dibi o (bi like atarsın artık tuna abi )Bahsettiğin rom'u ben telefondan indirebiliyorum. Senin internetinle alakalı bir sıkıntı olabilir. Bir şey engel oluyor bağlanmana.
Ayrıca operatör rom'ları da tavsiye etmem. bahsettiğin rom ise t-mobile operatörüne bağlı.
Bende %5-%6 döngüsü var. Zorlasam sınırsız kullanırım gibi. %5'e inince ekranı kapıyorum, %6 oluyor. Açıp kullanıyorum, %5 olunca kapıyorum, tekrar %6 oluyor.İşin garip tarafı benim telefon kapalıyken şarja takıyorum şarjdan çıkarmadan hiçbir şekilde açılmıyo şarfı full olsa bile ama şarjdan çıkarınca 2% olsa bile açılıyo acaba gene naptım telefona D neyse v10a bayılırım zaten ucuzlasın da piyasaya katkım olsun
Unlimited energy yazdım google a senin telefon çıktı wtf DDDBende %5-%6 döngüsü var. Zorlasam sınırsız kullanırım gibi. %5'e inince ekranı kapıyorum, %6 oluyor. Açıp kullanıyorum, %5 olunca kapıyorum, tekrar %6 oluyor.
Abi benimkide öyle cebimde şarj oluyor telefon tüm g2lerde böyle olması lazm arkadaşta da böyleymişBende %5-%6 döngüsü var. Zorlasam sınırsız kullanırım gibi. %5'e inince ekranı kapıyorum, %6 oluyor. Açıp kullanıyorum, %5 olunca kapıyorum, tekrar %6 oluyor.
Benim G2'de niye yok böyle bir özellik garantiye vercemAbi benimkide öyle cebimde şarj oluyor telefon tüm g2lerde böyle olması lazm arkadaşta da böyleymiş
Telefon senden elektrik alamıyor o halde.[emoji14]şaka bir yana %5 ve %15 de oluyor genelde.Benim G2'de niye yok böyle bir özellik garantiye vercem
Neyse şaka bir yana banada nadiren oluyor .