LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
LG G2'nin, Geekbench 3'te Android 6.0 ile test edildiği sızdırıldı.
Tekli çekirdekte 916
Çoklu çekirdekte 2714 puan almış.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
LG G2'nin, Geekbench 3'te Android 6.0 ile test edildiği sızdırıldı.
Tekli çekirdekte 916
Çoklu çekirdekte 2714 puan almış.
Vermesinler abi o zaman[emoji14]Hoşgeldin bu arada :)
MpgBVM.png

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hoşbuldum. O sonuçlardan sonra vazgeçmiş olabilirler zaten.[emoji14]
Şakası bir yana bu testler değişken ve performans belirlemek için en son bakılacak şeyler. Android 6.0, G2'den ne götürür bilmem ama arayüz değişir, bir kaç G4 özelliğine kavuşur, pil ömrü artar diye düşünüyorum. Bir de led bildirim bug'ı düzelir inşaallah. :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Şakası bir yana bu testler değişken ve performans belirlemek için en son bakılacak şeyler. Android 6.0, G2'den ne götürür bilmem ama arayüz değişir, bir kaç G4 özelliğine kavuşur, pil ömrü artar diye düşünüyorum. Bir de led bildirim bug'ı düzelir inşaallah. :)
Şaka bir yana pil sorunu düzelse performans umrumda olmaz inşallah çok geç vermezler.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Tuna abi custom candir siz daha stock bekleyin :DD

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şaka bir yana pil sorunu düzelse performans umrumda olmaz inşallah çok geç vermezler.
Pil sorunu mu yaşıyorsun? :)
Ben de şu gereksiz teste bakayım dedim 941 tekli 2800 küsur çoklu puan aldı. Çok yormuşum telefonu demekki.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Efsane geri dondu, neyse :D
Sende hoşgeldin :) Hatırlıyorum 2 nizide :)

G2'ye büyük ihtimal 6 verilir diye düşünüyorum o kadar zaman geçti şuan yani verirlerse 6 verirler büyük ihtimal .

UX 4.0 ile verecekler zaten inşallah G5'teki arayüzü vermezler tek isteğim bu her şey beyaz .

Her şey beyaz ve iğrenç olunca aklıma LG ilerde tema desteği verir diye geldi biraz alakasız ama o kadar çirkin yapmaz .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Tuna abi custom candir siz daha stock bekleyin :DD
Bende custom Android 6.0.1 crDroid kullanıyorum gayet güzel akıcı insan isterdiki LG arayüzünden bir kaç özellik olsun ama tema desteği var zaten CM olduğu için ayrıca bunda kamera arayüzü stock android değil ve kernel auditor ile ses arttırabiliyorsunuz . Bi ara ses az diye uzak durmuştum bazen zil sesi bile duyulmuyordu şimdi gümbür gümbür .

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bende custom Android 6.0.1 crDroid kullanıyorum gayet güzel akıcı insan isterdiki LG arayüzünden bir kaç özellik olsun ama tema desteği var zaten CM olduğu için ayrıca bunda kamera arayüzü stock android değil ve kernel auditor ile ses arttırabiliyorsunuz . Bi ara ses az diye uzak durmuştum bazen zil sesi bile duyulmuyordu şimdi gümbür gümbür .
Bende aicp v11 kullaniyorum 2 3 gune guncelleme gelio ise yarar guncelleme ama yag gibi suan
Edit: 6.0.2

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Pil sorunu mu yaşıyorsun? :)
Ben de şu gereksiz teste bakayım dedim 941 tekli 2800 küsur çoklu puan aldı. Çok yormuşum telefonu demekki.
Abi artık mobil veri ile pil dayanmaz oldu :) Bu arada o fırlatma testini bende yaptım dokunmatikte sorun var şuan :D (evet gerçekten fırlattım)
Şimdi bir ekran 150 tl civarı gözüm yemiyor o kadar para vermeye :(

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Abi artık mobil veri ile pil dayanmaz oldu :) Bu arada o fırlatma testini bende yaptım dokunmatikte sorun var şuan :D (evet gerçekten fırlattım)

Telefonu niye fırlatıyorsunuz ki ben anlamadım :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Telefonu niye fırlatıyorsunuz ki ben anlamadım :)
Telefonu 1 yıla yakındır jelatin kılıf kullanmadan kullanıyorum nerelerden düştü neler çekti telefon bir bilsen :D Kasa dağılmış durumda ama hala direniyor aslan parçası :) Bunlara rağmen o çok kolay kırılan ekran hala kırılmadı çizikler var ama çatlak yok :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Telefonu 1 yıla yakındır jelatin kılıf kullanmadan kullanıyorum nerelerden düştü neler çekti telefon bir bilsen :D Kasa dağılmış durumda ama hala direniyor aslan parçası :) Bunlara rağmen o çok kolay kırılan ekran hala kırılmadı çizikler var ama çatlak yok :)
Mayıs 6 'da G2'm (yani doğum günümde :P ) tam 2 senelik olacak .
Ve V10 almayı düşünüyorum ki G2'yi satmaya niyetli değilim çünkü ROM işlerinde bunu kullanacağım .
V10'un fiyatı 2300 ' e düşse bir G5 ve S7 gelecek Note 5 2400'te V10 düşmedii (teknoloji mağazalarında)

Neyse asıl konuya gelelim 2 senelik oldu telefonum ne çizik ne de başka bir şey var jelatini telefonu aldığım ilk ay taktım sonra hiç takmadım .

Kılıf olarak deri görünümlü ince bir kılıf kullanıyorum .

Telefonu 1 kez düşürdüm 2-3 ay önceydi galiba garantiye verdim ekran sararmıştı her yeri yenilemişler :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Mayıs 6 'da G2'm (yani doğum günümde :p ) tam 2 senelik olacak .
Ve V10 almayı düşünüyorum ki G2'yi satmaya niyetli değilim çünkü ROM işlerinde bunu kullanacağım .
V10'un fiyatı 2300 ' e düşse bir G5 ve S7 gelecek Note 5 2400'te V10 düşmedii (teknoloji mağazalarında)

Neyse asıl konuya gelelim 2 senelik oldu telefonum ne çizik ne de başka bir şey var jelatini telefonu aldığım ilk ay taktım sonra hiç takmadım .

Kılıf olarak deri görünümlü ince bir kılıf kullanıyorum .

Telefonu 1 kez düşürdüm 2-3 ay önceydi galiba garantiye verdim ekran sararmıştı her yeri yenilemişler :D
Ben telefonda kilif kullanmiyorum sayilir arkaya karbonfiber kaplama yaptim kenara da metal bumper taktim onde de buff var mis :D
Not benimki 2 seneyi geceli baya oldu garanti zaten hic olmadi root yuzunden ama simdi de degisen bisey yok hala rom root falan guzel telefon ya son olarak alt tuslari yok ettim boyle daha guzelmis tam ekran begendim tavsiye ederim all in one gestures kurdum ordan ayarladim alisirsaniz cok guzel bisey :DD

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Acikcasi ben diger romlarda sikinti yasadim donma falan ama bunda yoktu oyuzden kullaniyorum
Crdroid ile hiç sıkıntım yok :)
Sen daha demin Android 6.0.2'den mi bahsettin ? Çünkü çıkmadı bildiğime göre xda'ya baktım 6.0.1 yazıyor .

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Crdroid ile hiç sıkıntım yok :)
Sen daha demin Android 6.0.2'den mi bahsettin ? Çünkü çıkmadı bildiğime göre xda'ya baktım 6.0.1 yazıyor .
Ben android surumu onemsemem dogrudur bakmadim zaten kk rom ararken buldum bunu cunku kk hayraniyim biraz lp hic sevmem oyuzden hic dikkatimi cekmedi tam surumu :DD

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben de fena fırlattım, ön camı duvara nasıl sürttüyse her tarafı tırnak takılacak derecede çizildi. Duvarda spin atmış olacak ki çizikler yuvarlak çıkmış. :) cam koruyucu taktım çizikleri hissetmemek için. Diğer fırlatma testinde de arka kapağı çıktı. Hazır çıkmışken içini de temizledim. Pis suya düşürmüştüm de içine biraz pislik dolmuş onları temizledim.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben android surumu onemsemem dogrudur bakmadim zaten kk rom ararken buldum bunu cunku kk hayraniyim biraz lp hic sevmem oyuzden hic dikkatimi cekmedi tam surumu :DD
Valla en yenisi en iyisi :)
Tabi Android 5.0 , 5.0.1 , 5.0.2 berbattı bunu herkes biliyor G2 stock rom 5.1.1 ya da 6.0 olsa zaten stock rom dan 7 çıkana kadar ayrılmazdım :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Valla en yenisi en iyisi :)
Tabi Android 5.0 , 5.0.1 , 5.0.2 berbattı bunu herkes biliyor G2 stock rom 5.1.1 ya da 6.0 olsa zaten stock rom dan 7 çıkana kadar ayrılmazdım :)
Oyuzden en iyisi stock kk yada custom6 andriod 7de 6 ve 5 gibi olcakmis arayuz

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ben de fena fırlattım, ön camı duvara nasıl sürttüyse her tarafı tırnak takılacak derecede çizildi. Duvarda spin atmış olacak ki çizikler yuvarlak çıkmış. :) cam koruyucu taktım çizikleri hissetmemek için. Diğer fırlatma testinde de arka kapağı çıktı. Hazır çıkmışken içini de temizledim. Pis suya düşürmüştüm de içine biraz pislik dolmuş onları temizledim.
Benim arka kapak cikmadi ya ugrastim ama gene cikmadi tuna abi taktik ver

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benim arka kapak cikmadi ya ugrastim ama gene cikmadi tuna abi taktik ver
Sende buff var ne de olsa. Ekran üstü yere çarp ( yer laminant parke olsun ), o zaman tırnaklar atıyor. Bende öyle oldu ama ekran kırılırsa karışmam.[emoji14]
Asıl yöntem: sim kart yuvasını çıkarıp oradan ucu sivri plastik bir tırnak geçirerek kasayı kastırınca attırırsın tırnakları. Onun için özel bir alet var biliyorsun.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Oyuzden en iyisi stock kk yada custom6 andriod 7de 6 ve 5 gibi olcakmis arayuz
Aynen çok küçük değişiklikler var görünüş olarak yine stabilite hız 'a odaklanırlar ya da batarya ömrüne inşallah doze'u o kadar övdüler çok bir şey değil zaten telefonum boştayken şarj yemiyor ki :D

Tek görünüş olarak kamera arayüzü artık adam gibi bir şey olsun istiyorum o kadar zaten gerisi tema ile hallediliyor .

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sende buff var ne de olsa. Ekran üstü yere çarp ( yer laminant parke olsun ), o zaman tırnaklar atıyor. Bende öyle oldu ama ekran kırılırsa karışmam.[emoji14]
Asıl yöntem: sim kart yuvasını çıkarıp oradan ucu sivri plastik bir tırnak geçirerek kasayı kastırınca attırırsın tırnakları. Onun için özel bir alet var biliyorsun.
Ekran kirilirsa buff garantisi var yollarim yapacaginiz jelatine diye onlar halleder :DDDD
Edit: yukseklik ne olsun :DD

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Aynen çok küçük değişiklikler var görünüş olarak yine stabilite hız 'a odaklanırlar ya da batarya ömrüne inşallah doze'u o kadar övdüler çok bir şey değil zaten telefonum boştayken şarj yemiyor ki :D

Tek görünüş olarak kamera arayüzü artık adam gibi bir şey olsun istiyorum o kadar zaten gerisi tema ile hallediliyor .
Acikcasi ben stock kullanmiyorum ama g5 temasini cok sevdim stock oyle olursa bikac ay kullanabilirim :D bu arada cm12 ve ustu kullananlar google playdan lone isimli temayi deneyebilir guzel gorunuyo bitane daha vardi unuttum ama hatirlarsam yazarim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ekran kirilirsa buff garantisi var yollarim yapacaginiz jelatine diye onlar halleder :DDDD
Edit: yukseklik ne olsun :DD
Sen normal yollardan çıkar arka kapağı. Telefon dile gelip senden hak talep edecek neredeyse. Yeter artık telefona işkence ettiğin. :)