LG G2 Kullanıcıları Kulübü

MaeneMenefaleh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5.0.2 ye guncelledim teli.wifi ve bluetooth acilmiyordu.hard reset ve yazilim hatalarını kurtarma yaptim olmadi.kitkata flashladim .wifi 10 dk kadar normal calisti ama sonra yine acilmadi wifi.tekrar 5.0.2 ye guncelledim .wifi calisiyordu.5 dk sonra wifi yine kapandi acilmiyor bluetooth ta ayni sekilde yardimci olabilecek varsa cok sevinirim.inanilmaz can sıkıcı bir durum.bu arada sorun yazilimsal kesinlikle.

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar merhaba 5.0.2 ye gectigimden beri google playden uygulama indirirken cok yavas indiriyor nasil hizlandirabilirim

S

SDN Okuru21

SDN Okuru
selam g2 mi çıktığı aylarda almıştım bu yaz telefon değiştirmeyi düşünüyorum sizce g2 den g flex 2 ye geçmeye değer mi ?

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Biri yardim edebilirmiii 😪
Malesef bilmiyorum nettede bakındım göremedim ise yarar bişey aklıma birtek hard reset geliyor onuda yapmışsındír zaten. Flashtool ile ya kitkata döneceksin ya da yeniden flashlicaksin lolipopu. Nette anlatım çok kolay da zaten G2 ye orjinal olsun olmasın rom atması.

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Malesef bilmiyorum nettede bakındım göremedim ise yarar bişey aklıma birtek hard reset geliyor onuda yapmışsındír zaten. Flashtool ile ya kitkata döneceksin ya da yeniden flashlicaksin lolipopu. Nette anlatım çok kolay da zaten G2 ye orjinal olsun olmasın rom atması.
Hardreset attim zaten evet...

kadir61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar g2 d802tr telefonumda rehbere.girdigm zamn isim numara gozukmuyor arayan adi yazmiyor 1 2 dakika bekleynce rehbere girebiliyorum sorun neyden kaynaklaniyo olabilir? Hard reset atmama ragmen duzelmedi sorun. kitkat 4.4.2 kullaniyorum. Acaba lollipopa gecmelimiyim bazi arkdslr sorun oldgnu soyluyo lollipopa gecsem pisman olurmuyum neyapmaliyim???

Güncel

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Beyler slimlp kurmak istiyorum ama doğru düzgün konu bulamadım yardımcı olabilecek var mıdır acaba?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler slimlp kurmak istiyorum ama doğru düzgün konu bulamadım yardımcı olabilecek var mıdır acaba?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358

Öncelikle bana yazmışsın unuttum burda görünce aklima geldi.

Ben suan crdroid kullaniom onuda kullanabilirsin.

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=43990

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Öncelikle bana yazmışsın unuttum burda görünce aklima geldi.

Ben suan crdroid kullaniom onuda kullanabilirsin.

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=43990
Bu arada gapps gerekiyor.

Rom kurulus sekli

Full wipe (int storage haric tabiki)
Sistemi kur
Gapps kur
Data (evet datayi wipela)

Not : Gapps verdigim sitede 6.0 seç ayrıca istegine gore nano pico filanda secebilrisin mesela sadece google play filansa pico yok google in herseyi olsun diosan daha yukarsakileri sececeksin.

S

SDN Okuru 1111

SDN Okuru
Arkadaslar kitkat kullaniyorum bi sıkıntım yok 5.02ye guncellemeli miyim sizce

emre4554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Ben Türk sitelerinden(Hepsiburada vs.) LG g2 ekranı satın alacağım. Bana yardım edebilir misiniz? Satın aldığınız veya önerdiğiniz bir kullanıcı var mı? Link atarsanız sevinirim. :)

S

SDN Okuru Deniz

SDN Okuru
Herkese selam
Root geri alma hakkında bilgisi olan var mı?
Supersu kendisi geri aldı ama güncelleme yaptığım zaman kerneller vs bir şey diyor hata verip güncellemeyi yapmıyor?
Nerden yardım alabilirim?

Android Sürümü: 5.0.2
Kernel Sürümü: 3.4.0

TakkeliKedii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
en çok arama yaparken yaşıyorum bu sorunu sebebi ne olabilir nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz donma sorunu yaşıyorum yardımcı olurmusunuz

Onurr_orkunn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Lg G2 De Kırılmayan Koruyucu Kullanıyorum.7 Ay Gibi Bir süre oldu.Gayetde iyi ama uzerinde sert leke gibi yapışkan birşeyler var orta boyut Bunu Nasil Çıkarta bilirim yardımcı olursaniz Çok sevinirim

UniqueLiFe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar stock lollipop kullanıyorum, Telefonu rootladım,xposed falan gilan herşeyi tertemiz yaptım cihaz kaymak gibi oldu ama bi türlü viper4android kuramadım. Daha doğrusu kurdum ama bi türlü sürücü aktif olmuyor , busbox falanda yükledim viper4android yüklemek içİn ama olmuyor. Sizden ricam ne yapmam gerek anlatırmısınız 😕

emre4554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Ben cloudy 3.3 kullanıyorum. Bunun dışında android 6.0 olan stabil rom var mı?

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımın G2'si var ve hiçbir şekilde 3G ile bağlantı yapamıyor. (İMEİ Atılmış.) Şimdi 30D Poland yazılımını yükledim olmadı. Modem dosyasını falan mı değiştirmek gerekiyor yoksa sorun donanımsal mı? Fikri olan var mı? :)

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımın G2'si var ve hiçbir şekilde 3G ile bağlantı yapamıyor. (İMEİ Atılmış.) Şimdi 30D Poland yazılımını yükledim olmadı. Modem dosyasını falan mı değiştirmek gerekiyor yoksa sorun donanımsal mı? Fikri olan var mı? :)

Mobil şebeke ayarlarında tercih edilen ağ türü 3g olarak seçilmişmi ?

polat1986

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu telefonun ustune 3. telefon cikcak valla ne diyim hala guncelligini koruyor donanim olsun tasarim yonunden olsun 2 sene oldu alali hala memmunum

Ahmet Nezir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 ye marshmelow yukleyen varsa? Arti ve eksilerini soyleyebilir mi?