LG G2 Kullanıcıları Kulübü

UniqueLiFe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Cm romundan bahsediyorsun.
Valla bende kurdum biraz kurcaladım da aosp tabanlı romlarda çok sıkılıyorum ben hemen cloudy 3.3 döndüm.
Cm 13 romu kullanan arkadaşlar varsa sana yardımcı olurlar.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Cm romundan bahsediyorsun.
Valla bende kurdum biraz kurcaladım da aosp tabanlı romlarda çok sıkılıyorum ben hemen cloudy 3.3 döndüm.
Cm 13 romu kullanan arkadaşlar varsa sana yardımcı olurlar.
Ben 2 ay filan kullandım mesela belkide 3 ay suan chelozdaym ama geri doncem bu 5.0.2 cok buggy 6 dan sonra .

Tabi LG nin arayuzu var aosp var bu fedakarligu yapmak lazm.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
telefona müzik mp3 indirebileceğimiz sağlam program var mı?

Direk MP3 olarak değil de videoları bularak mp3 e dönüşmüş bi şekilde indiren bi program var, aynı zamanda video formatında da indirebiliyorsunuz. dilediğiniz çözünürlükte indirebiliyorsunuz çok yararlı bir program, Google'ın şart ve koşullarına uymadığı için Google Play Store'da listelenemediğini duymuştum. Tavsiye ederim.

http://www.videoder.net/

Ahmetbayraktar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bende bu konuda bir G2 kullanıcısı olarak bulunuyorum ve şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki harbiden telefon kullanıyoruz. Bu işin sonu yok özellik olsun yeni gelişmeler olsun ama tabi bunlarda fiyat olarak bize yansır. Ben G2 ilk çıktığı zaman hatta en iyi fiyat performans telefonu olarak aldım hala da benim için öyle şu an maddi açıdan sıkıntım olmasa bile G2 mi değişmem :p Benim bilgisayarım olmadığı için her işimi telefondan yapmama rağmen daha yeni yeni teklemeye başladı arada bi donuyor kalıyor tuş kilidini kapatıp açıyorum yola devam ediyorum :D yinede memnunum ne diyelim :D

gokce7374

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg pc suite indirdim,rehber foto falan yedekleme yaptım bilgisayara. pc suite rehber yedeğini nereye atıyor,bulamıyorum bilgisyarda.

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
lg pc suite indirdim,rehber foto falan yedekleme yaptım bilgisayara. pc suite rehber yedeğini nereye atıyor,bulamıyorum bilgisyarda.
Pc suite nereye atar bilmiyorum ama numaraların google da yedekleniyor zaten
Google hesap ayarlarına girip oradan bulabilirsin google da kayıtlı kişilerin hepsini görürsün eksik fazla varsa düzenlersin bilgisayardan yapması daha kolay.
Dosyalarını da elle kendin bilgisayara kopyalaman daha kolay.

gokce7374

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc suite nereye atar bilmiyorum ama numaraların google da yedekleniyor zaten
Google hesap ayarlarına girip oradan bulabilirsin google da kayıtlı kişilerin hepsini görürsün eksik fazla varsa düzenlersin bilgisayardan yapması daha kolay.
Dosyalarını da elle kendin bilgisayara kopyalaman daha kolay.
4

google derken gmail ile yedekleme olayını mı demek istediniz?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yaklaşık 2 yildir telefonu kullanıyorum .
Ekran sarardı, karsiya sesin iletilmesinde sorunlar oluyor. Ayrica uygulama çokmeleri vs de oluyor. Pil ömrü de eskisi gibi değil. Değiştirmenin vakti geldi sanirim g2 yi gm in yeni tanitacagi Android one cihazi bekliyorum

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Ekran sarardı, karsiya sesin iletilmesinde sorunlar oluyor. Ayrica uygulama çokmeleri vs de oluyor. Pil ömrü de eskisi gibi değil. Değiştirmenin vakti geldi sanirim g2 yi gm in yeni tanitacagi Android one cihazi bekliyorum
Benim G2 kardeşimde hala sorunsuz
Android de güncelleme Nexus ve Android one da var ama onlarda aşırı saf ☺

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Benimde ekranda sararma olmuştu garantide değişti pil konusuna katılıyorum uygulamalarda sadece klavyede çökme oluyordu ancak şuan cm 13 6.0.1 kurulu memnunum hala cihazımdan yeni telefon alacak olsam samsung alırım ekranı tasarımı kamerası güzel oluyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Benimde ekranda sararma olmuştu garantide değişti pil konusuna katılıyorum uygulamalarda sadece klavyede çökme oluyordu ancak şuan cm 13 6.0.1 kurulu memnunum hala cihazımdan yeni telefon alacak olsam samsung alırım ekranı tasarımı kamerası güzel oluyor.
Hocam benimki bir de paralel ithalat bozup verirler cihazi o yuzden göndermiyorum

gokce7374

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son günlerde telefonuma birşeyler oldu,kısa sürede şarj bitimi,fazla veri tüketimi virüsler falan... Galiba çok program yükleyip sildim ama kalıntıları kalıyor herhal.Bilgisayara herşeyi yedekledim.

Sormak istediğim fabrika ayarlarına mı döneyim harde reset falan diye birşeyler var onu mu yapayım,ne tavsiye edersiniz. Bir de o resetler nasıl yapılıyor?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba 1 yıldır forumu takip etmiyorum da acaba en kullanışlı en stabil ve en yeni rom hangisi bilgi verebilecek biri varsa sevinirim teşekkürler

frtmrd47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
merhaba arkadslar forumda yeniyim ben lg g2 mi telefoncudan aldim yurt disindan gelme ama nerden geldigini bilmiyorum sikintim ayarlarda guncelleme merkezi yok nasil getirebilirim

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba. kac gundur bu sikinti icin ugrasiyorum yardim ederseniz cok sevinirim cihazim yurt disi mali sikintisi ise guncelleme merkezi yok telfon 4.4.2 guncellemek istiyorum baska yolu varmi
Eğer telefon rootlu ise güncelleme merkezi devre dışı bırakılmış olabilir. Uygulamalar bölümüne girip kontrol edebilirsiniz devre dışı olup olmadığını. Eğer orda yok ise biliyorsanız ve fabrika ayarlarına döndürün. Fabrika ayarlarına dönmek telefonunuzdaki verileri siler haberiniz olsun. Karar sizin.

frtmrd47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Eğer telefon rootlu ise güncelleme merkezi devre dışı bırakılmış olabilir. Uygulamalar bölümüne girip kontrol edebilirsiniz devre dışı olup olmadığını. Eğer orda yok ise biliyorsanız ve fabrika ayarlarına döndürün. Fabrika ayarlarına dönmek telefonunuzdaki verileri siler haberiniz olsun. Karar sizin.
telefon rootluydu fabrika ayarlatina dondum gine gelmedi rootu kaldirdim gine gelmedi devre disi birakilmis nasil yapacam

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
telefon rootluydu fabrika ayarlatina dondum gine gelmedi rootu kaldirdim gine gelmedi devre disi birakilmis nasil yapacam
Uygulamar Bölümünü kontrol ettiniz mi? Devre dışı olarak bırakılmış olabilir. Eğer yoksa yeni yazılım atmalısınız. Bu forumda yazılım yükleme vardır.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
G2'ye galiba Android 5.1.1 gelmeyecek .

Aylar önce vermeleri lazımdı sanki telefon yok ne sızdırılıyor ne de bir sey zaten LG Türkiye'nin dünyadan haberi yok telefon çıksa ben daha önceden biliyorum.

Artık çok geç verirse 6.0.1 verir bence bu dk dan sonra...

UniqueLiFe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
G2'ye galiba Android 5.1.1 gelmeyecek .

Aylar önce vermeleri lazımdı sanki telefon yok ne sızdırılıyor ne de bir sey zaten LG Türkiye'nin dünyadan haberi yok telefon çıksa ben daha önceden biliyorum.

Artık çok geç verirse 6.0.1 verir bence bu dk dan sonra...
aynen bence bu kadar geç kalınmadan sonra güncelleme vermezler, çünkü g2 ye olan talebi yeni modellerine yöneltmeye çalışıyorlar, güncelleme veripte efsaneyi tekrardan şahlandırmak istemezler diye düşünüyorum :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
merhaba. kac gundur bu sikinti icin ugrasiyorum yardim ederseniz cok sevinirim cihazim yurt disi mali sikintisi ise guncelleme merkezi yok telfon 4.4.2 guncellemek istiyorum baska yolu varmi
Merhaba.
-Telefonunuzun imei'si kayıtlı mı?
-LG UP programını kullanmayı denediniz mi?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
İsim değişmiş tanıyamadım. :)

G2'ye devam. Sorunsuzca geçinip gidiyoruz. LG G5'te de aradığımı bulamazsam V10'a bakacağım.
Hoşgeldin :) G2 kulübü artık biraz daha canlı kalır :) Ben bu aralar pek girmiyorum ama .

Bende aynı kafadanım eğer teknoloji mağazasına gidip G5'i elime tuttuğumda sevmessem V10 alcam G5'in tasarıma bir şey demiyorum ama kesinlikle V10 kadar güzel değil ve alt çerçevesi beni öldürüyor sanki LG yapmamış da htc yapmış ?

V10'un tasarımda kötü gelmişti ama gittim vatana baktım muhteşemmiş dedim bu telefonu kesin alcam zaten G2 gibi bayaadır araştırıyorum telefonun bilmediğim yeri kalmamış :)

kometa

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Benim g2'nin sag üst köşesinde biraz sararma var.