Ahmet Nezir
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Güncelleme geldide bizim mi haberimiz yok ¿[/QUO
Orjinali yok bende youtubeden gordum rom u
Güncelleme geldide bizim mi haberimiz yok ¿[/QUO
Orjinali yok bende youtubeden gordum rom u
Ben 2 ay filan kullandım mesela belkide 3 ay suan chelozdaym ama geri doncem bu 5.0.2 cok buggy 6 dan sonra .Cm romundan bahsediyorsun.
Valla bende kurdum biraz kurcaladım da aosp tabanlı romlarda çok sıkılıyorum ben hemen cloudy 3.3 döndüm.
Cm 13 romu kullanan arkadaşlar varsa sana yardımcı olurlar.
telefona müzik mp3 indirebileceğimiz sağlam program var mı?
Pc suite nereye atar bilmiyorum ama numaraların google da yedekleniyor zatenlg pc suite indirdim,rehber foto falan yedekleme yaptım bilgisayara. pc suite rehber yedeğini nereye atıyor,bulamıyorum bilgisyarda.
4Pc suite nereye atar bilmiyorum ama numaraların google da yedekleniyor zaten
Google hesap ayarlarına girip oradan bulabilirsin google da kayıtlı kişilerin hepsini görürsün eksik fazla varsa düzenlersin bilgisayardan yapması daha kolay.
Dosyalarını da elle kendin bilgisayara kopyalaman daha kolay.
Evet4
google derken gmail ile yedekleme olayını mı demek istediniz?
Benim G2 kardeşimde hala sorunsuzYaklaşık 2 yildir telefonu kullanıyorum .
Ekran sarardı, karsiya sesin iletilmesinde sorunlar oluyor. Ayrica uygulama çokmeleri vs de oluyor. Pil ömrü de eskisi gibi değil. Değiştirmenin vakti geldi sanirim g2 yi gm in yeni tanitacagi Android one cihazi bekliyorum
Ben zaten ozellestiririm g2 de kullandığım farklı bir tek knock code var zatenBenim G2 kardeşimde hala sorunsuz
Android de güncelleme Nexus ve Android one da var ama onlarda aşırı saf ☺
Benimde ekranda sararma olmuştu garantide değişti pil konusuna katılıyorum uygulamalarda sadece klavyede çökme oluyordu ancak şuan cm 13 6.0.1 kurulu memnunum hala cihazımdan yeni telefon alacak olsam samsung alırım ekranı tasarımı kamerası güzel oluyor.Yaklaşık 2 yildir telefonu kullanıyorum .
Ekran sarardı, karsiya sesin iletilmesinde sorunlar oluyor. Ayrica uygulama çokmeleri vs de oluyor. Pil ömrü de eskisi gibi değil. Değiştirmenin vakti geldi sanirim g2 yi gm in yeni tanitacagi Android one cihazi bekliyorum
Hocam benimki bir de paralel ithalat bozup verirler cihazi o yuzden göndermiyorumBenimde ekranda sararma olmuştu garantide değişti pil konusuna katılıyorum uygulamalarda sadece klavyede çökme oluyordu ancak şuan cm 13 6.0.1 kurulu memnunum hala cihazımdan yeni telefon alacak olsam samsung alırım ekranı tasarımı kamerası güzel oluyor.
merhaba. kac gundur bu sikinti icin ugrasiyorum yardim ederseniz cok sevinirim cihazim yurt disi mali sikintisi ise guncelleme merkezi yok telfon 4.4.2 guncellemek istiyorum baska yolu varmiKulübümüze Tüm LG G2 ve Fikri Olanları Bekleriz
Eğer telefon rootlu ise güncelleme merkezi devre dışı bırakılmış olabilir. Uygulamalar bölümüne girip kontrol edebilirsiniz devre dışı olup olmadığını. Eğer orda yok ise biliyorsanız ve fabrika ayarlarına döndürün. Fabrika ayarlarına dönmek telefonunuzdaki verileri siler haberiniz olsun. Karar sizin.merhaba. kac gundur bu sikinti icin ugrasiyorum yardim ederseniz cok sevinirim cihazim yurt disi mali sikintisi ise guncelleme merkezi yok telfon 4.4.2 guncellemek istiyorum baska yolu varmi
telefon rootluydu fabrika ayarlatina dondum gine gelmedi rootu kaldirdim gine gelmedi devre disi birakilmis nasil yapacamEğer telefon rootlu ise güncelleme merkezi devre dışı bırakılmış olabilir. Uygulamalar bölümüne girip kontrol edebilirsiniz devre dışı olup olmadığını. Eğer orda yok ise biliyorsanız ve fabrika ayarlarına döndürün. Fabrika ayarlarına dönmek telefonunuzdaki verileri siler haberiniz olsun. Karar sizin.
Uygulamar Bölümünü kontrol ettiniz mi? Devre dışı olarak bırakılmış olabilir. Eğer yoksa yeni yazılım atmalısınız. Bu forumda yazılım yükleme vardır.telefon rootluydu fabrika ayarlatina dondum gine gelmedi rootu kaldirdim gine gelmedi devre disi birakilmis nasil yapacam
aynen bence bu kadar geç kalınmadan sonra güncelleme vermezler, çünkü g2 ye olan talebi yeni modellerine yöneltmeye çalışıyorlar, güncelleme veripte efsaneyi tekrardan şahlandırmak istemezler diye düşünüyorumG2'ye galiba Android 5.1.1 gelmeyecek .
Aylar önce vermeleri lazımdı sanki telefon yok ne sızdırılıyor ne de bir sey zaten LG Türkiye'nin dünyadan haberi yok telefon çıksa ben daha önceden biliyorum.
Artık çok geç verirse 6.0.1 verir bence bu dk dan sonra...
Merhaba.merhaba. kac gundur bu sikinti icin ugrasiyorum yardim ederseniz cok sevinirim cihazim yurt disi mali sikintisi ise guncelleme merkezi yok telfon 4.4.2 guncellemek istiyorum baska yolu varmi
Oo hacım sen döndün mü ya napıyosun nasılsın g2ye devam mıMerhaba.
-Telefonunuzun imei'si kayıtlı mı?
-LG UP programını kullanmayı denediniz mi?
İsim değişmiş tanıyamadım.Oo hacım sen döndün mü ya napıyosun nasılsın g2ye devam mı
Hoşgeldin G2 kulübü artık biraz daha canlı kalır Ben bu aralar pek girmiyorum ama .İsim değişmiş tanıyamadım.
G2'ye devam. Sorunsuzca geçinip gidiyoruz. LG G5'te de aradığımı bulamazsam V10'a bakacağım.
Garantiye ver hatta diğer küçük sorunlarınıda de onlarıda düzeltirler .Benim g2'nin sag üst köşesinde biraz sararma var.