Kuvvetmira
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 38
Bende root var bakamıyorumda kalktı direk otadan gelecek diye biliyorum.Lollipop u Pc Suite'ten kurabiliyormuyuz suan
Bende root var bakamıyorumda kalktı direk otadan gelecek diye biliyorum.Lollipop u Pc Suite'ten kurabiliyormuyuz suan
Hava isininca kap takmayi biraktim.Telefonu isitiyorBenim ikiside düştü yinede ne kap ne jelatin var telefonda
Benim ikiside düştü yinede ne kap ne jelatin var telefonda
Yaptrcamda gitmeye üşeniyorumServis ücretsiz kapak değişimi yapıyor
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Otadan ancak haziran ilk haftası gelir lg bu hep böyledir
Ota gelmedi pc suite den geldi yine aynı şeyi vermişler diyorlar yüklerken %49 kalanlar falanvar bi beceremediler guncellemeyi vermeyi [emoji1]Güncelleme otadan geldi diyenler var bi kontrol etsenize hem otadan hem pc suiteden.
arkadaşlar go sms pro tarzında baska n uygulama önerirsiniz..premium versiyonunu bulamadım ... mesajları engelleyecek ama istedigim zaman okuyabilecegim..
V30c mi en son çıkan romun kodu ?
SMS proof en iyisi bu.
Telefonun mesajlarını değil de bunu varsayılan yapın. İsimden gelenleri bile engelleyebilirsiniz.
OTA'dan gelmeye basladi sanırm birkac kisiye daha geldide digerlerine sonradan gelebilir IMEI numarasndan dolayi.Otadan güncelleme geldi Şarj nasıl kamera nasıl?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bende güncelleme yok kontrol ettim
OTA'dan gelmeye basladi sanırm birkac kisiye daha geldide digerlerine sonradan gelebilir IMEI numarasndan dolayi.