ugurkartal09
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
neo hybrid kılıf almak istiyorum kullanan var mı bir de gitti gidiyordan alacağım 20 tl bi sakatlık olabilir mi çakma falan
O fiyata sıkıntılı tavsiye etmemneo hybrid kılıf almak istiyorum kullanan var mı bir de gitti gidiyordan alacağım 20 tl bi sakatlık olabilir mi çakma falan
Hayırlı olsun , iyi seçimÖğlende Teknosadan aldım selam telefondaşlarım
TeşekkürlerHayırlı olsun , iyi seçim
cidden bu kilit ekranındaki widgetler'ın olmaması kötü el feneri bazen işime yarıyodu mesela :Saynen bencede eski widget daha güzeldi lg en azından smart notice ı ekleyip smart notice lı hava durumunu koysa fena olmazdı
Güle güle kullan sana tavsiyem kılıfla kullan arkası çok kayıyorÖğlende Teknosadan aldım selam telefondaşlarım
Teşekkürler en yakın zamanda ekran koruyucu ile kılıf alıcamGüle güle kullan sana tavsiyem kılıfla kullan arkası çok kayıyor
Hard resetin amacı zamanla oluşmuş bug ve hataları sıfırlmaktır. Bu sayede işletim sistemi cihazın donanımı daha verimli kullanıp anlık kasma vb sorunları minimize etmesini sağlamaktadır.Lolipopcu beyler güncellemeden sora hard reset atmak şartmıdır ? atmassak bi sorun ckarmı ?
OTA'dan güncelleme verilmeyecek LG yazdı.Lg pc support tool ile yada Lg Pc Suite ile güncelleme yapabilirsiniz Otadan Güncelleme daha verilmedi.
Dondu kaldı dowloand moda geçmiyor offffffff
Bu arada cihazın daha stabil çalışması için ekranla birlikte kayan duvar kağıdını iptal edin. Duvar kağıdı sabit kalsın. Bazen laglara sebep oluyor kayan duvar kağıdı.
dostum sen ve pc suite üzerinden sorun yasayanlar bu mevzuda teknik bir bilgim veya onerim yok lakin bugun ben nasıl yükledimse aynen onu yazıyorum belki işinize yarar oncelikle teli pc ye baglayın usb ile baglantı seceneklerinden lg yazılımı seciyoruz sora pc suite calıstırın usb ile baglanı seciyoruz en yeni güncellemeleri taratırken hc bir dowload veya web sayfası acık olmasın cunki pc kasıyor vede usb kablonuzu sakın oynatmayın zira anlık baglantı kesilince hata verior güncellemleri indirirken usb baglanma kopma sesi cıkıor bi kac kez ona aldırıs etmeyin indirsin yaslasık 1 saat fln sürüor indirdikten sora bi kac kere resetlior telefon gene dokunmayın kabloya kurulumda aşşa yukarı yarım saat alıor sonunda kendi acılıor telefon benim yaptığım aynen buhttp://forum.shiftdelete.net/lg/414298-lg-g2-guncelleme-sorunu-yardim.html şu konuya bakarsanız bi türlü güncelleyemiyorm ben pc suite yada support tool ?
cevabın için teşekkür ederim emek vermşsin , lakin sorunum günceleme denetimini başlatamamak, denetlemiyor telefon durumunu kontrol edin diyor ne demek ise nasıl memnunmusun son sürümden 30c mı kurdundostum sen ve pc suite üzerinden sorun yasayanlar bu mevzuda teknik bir bilgim veya onerim yok lakin bugun ben nasıl yükledimse aynen onu yazıyorum belki işinize yarar oncelikle teli pc ye baglayın usb ile baglantı seceneklerinden lg yazılımı seciyoruz sora pc suite calıstırın usb ile baglanı seciyoruz en yeni güncellemeleri taratırken hc bir dowload veya web sayfası acık olmasın cunki pc kasıyor vede usb kablonuzu sakın oynatmayın zira anlık baglantı kesilince hata verior güncellemleri indirirken usb baglanma kopma sesi cıkıor bi kac kez ona aldırıs etmeyin indirsin yaslasık 1 saat fln sürüor indirdikten sora bi kac kere resetlior telefon gene dokunmayın kabloya kurulumda aşşa yukarı yarım saat alıor sonunda kendi acılıor telefon benim yaptığım aynen bu
hyr v30b gayet stabil ve hızlı pil icin 1 kac gun denemek lazım belli olmaz suan camerayıda denemedim sadece kitkatta olan bi kac özellik gitmis onun dısında sıkıntı yokcevabın için teşekkür ederim emek vermşsin , lakin sorunum günceleme denetimini başlatamamak, denetlemiyor telefon durumunu kontrol edin diyor ne demek ise nasıl memnunmusun son sürümden 30c mı kurdun