LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
611 olan hatalı sürüm 612 olan hataları giderilmiş sürüm türkiye romlu cihazlar için bu aynısı 30b içinde geçerli. Zaten 30bnin 610 sürümünde New uyarısıda var indirme sayısına bakarsanız diğerlerinden az olduğunuda göreceksiniz.

İyi de 30b ile 30c niye farklı bunu bilen var mı ? Yani benim cihaz 32 gb 30b yi mi, 30c yi mi indirmem gerekir?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
En son çıkan tabiki en iyisi olacak sonuçta önceki sürümdeki hatalar düzeltiliyor.
Not:16gb ler için yanında 16_G yazıyor zaten

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İyi de 30b ile 30c niye farklı bunu bilen var mı ? Yani benim cihaz 32 gb 30b yi mi, 30c yi mi indirmem gerekir?
kardeş telefonun tr için yapılan sürümleri d802tr kodu ile dağıtıldı bunu telefonun arkasında lg logosunun altında görebilirsin global pazar sürümü ise d802 dirbu 30b ve 30c sadece pazardaki koda göre verilmiştir yani hani bizlerde radyo yokya tr kodunda bu 30 cd de yine radyo kapalı ve buna benzer başka işlemlere sahip. Kısacası sen 30b yide kurabilirsin yada o listedeki istediğin romuda kurabilirsin değişen bişey olmaz.

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim bendeki telefonda TR kodu yok. Dolayısıyla 30b yi indiriyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
OTA güncellemesi gelmeyecek diyen arkadaşlar az önce lg desteğe sordum gelecek fakat zaman belirtemeyiz dediler. Siz gelmeyeceğini nerden çıkardınız?

nusret3609

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende V30A versiyonu vardı dün V30D sürümünü yukledim mobil veri acik iken sadece H yazıyordu simdi H+ yazmaya basladi ve pil ömründe gozle gorulur artis oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar kamerası iyi olan bir telefona ihtiyacım var ama giidpte 2000 civarı para vermek istemiyorum. Gidip g2 alsam bu telefon beni ne kadar idare eder (güncelleme sorun yaratır mı?) , bir de kullanıcılara sorum kamerası nasıldır?

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kamerası iyi olan bir telefona ihtiyacım var ama giidpte 2000 civarı para vermek istemiyorum. Gidip g2 alsam bu telefon beni ne kadar idare eder (güncelleme sorun yaratır mı?) , bir de kullanıcılara sorum kamerası nasıldır?
Işığın oldugu yerlerde cok iyi çekim yapiyo fakat gece çekimlerinde okadar iyi değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bana gelmeyecek dediler (saçma) gorseli silmesem atardm ama belli olmaz degistirebilirler.
Daha bu sabah sordum gelecek dediler üye olmadığımdan resim veya link de atamıyorum ama sorarsan tekrar sana da öyle derler herhalde. Gerçi garip bi durum ama neyse gelirse iyi bende windows yokda linuxda da pc suite çalışmıyor sanırım bununla ilgili bilginiz var mı?

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
allah allah tek benmi lollipop güncellemesinden sonra hata almıyorum nereye baksam çoğu kişi hata var hata var başka hata almayan varmı :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
2 aydır kullanıyorum cihaz ful dolu 0 sıkıntı
Batarya biraz daha az gidiyor onun haricinde sorun yok birde küçük bir sorun boot animasyonu :) , fakat 5.1.1 i verseler bu cihaz uçar 5.0.2 de hala buglar var :) xda dakiler çalışıyor G4 sistemi için ama 5.1 port zor 5.0.2 olsaydı şimdiden G4 sistemi yüklemiştik :P

Hakan YAVAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 2 gün önce aldım şarj sorunu var batarya yeni oldugu için telefon ucuyor çok hızlı 2 hafta içindede batarya yerine oturunca muazzam olucak hüncelleme sıkıntı yaratmaz 2 sene daha diye düşünüyorum. Gözün kapalı alabilirsin bütçen 1300 ve civarıysa.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Batarya biraz daha az gidiyor onun haricinde sorun yok birde küçük bir sorun boot animasyonu :) , fakat 5.1.1 i verseler bu cihaz uçar 5.0.2 de hala buglar var :) xda dakiler çalışıyor G4 sistemi için ama 5.1 port zor 5.0.2 olsaydı şimdiden G4 sistemi yüklemiştik [emoji14]
Tekrar söylüyorum 5.1.1 gelmez gelirsede çok geç gelir henüz s6 bile 5.1 almadı :) Benim arayüzde en ufak problem yok şarj 1 gün çok rahat yetiyor ama pilde hala bi jb performansı yok :(
Buda ekran sürem :)
sHLNcEI.jpg

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Tekrar söylüyorum 5.1.1 gelmez gelirsede çok geç gelir henüz s6 bile 5.1 almadı :) Benim arayüzde en ufak problem yok şarj 1 gün çok rahat yetiyor ama pilde hala bi jb performansı yok :(
Buda ekran sürem :)
sHLNcEI.jpg
Bilmem sony xperia z ye android 5.0.2 verdi 2.5 senelik telefon , G2 LG nin yukselis gosterdigi ve hala en cok sevilen telefonu versin bence eylül aynda filan yada direkt android 6 😄😄😄 29 mayista tanitilcak sanırm.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Bilmem sony xperia z ye android 5.0.2 verdi 2.5 senelik telefon , G2 LG nin yukselis gosterdigi ve hala en cok sevilen telefonu versin bence eylül aynda filan yada direkt android 6 😄😄😄 29 mayista tanitilcak sanırm.
Lg atlatarak verdiği için 5.1.1 vermeyp 6 yı verebilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba,

şu an telefonda cm12 yüklü.nasıl lollipop yuklemek yukleyeceğim yardım veya link atar mısınız

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Ağa bize 5.1.1 vermek zorundalar Ocakta filan yada mayıs gelir :) Wifi kopması Batarya problemi çözüm olur

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Twrp den yedegimizi yüklerken wipe yapmamiza gerek varmı