LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaslar G3 un arkası gibi olan kılıf var mı ? G3 ü sırf fırçalı arkası icin alasım geliyor.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
G2 ye kılıf yakışmıyor ya sade hali çok daha güzel :)

nusret3609

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Be uzun bir süre kullandin spigen kilif kesinlikle isinmayi artitmiyor ama çok kaba gösteriyor telefonu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2 gb ramı var ama çok kullanıyor ramı buda kasmaya sebep oluyor nasıl çözwbiliriz bu durumu acaba daha 2 aylık telefon ama şimdiden kasmaya başladı

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar G3 un arkası gibi olan kılıf var mı ? G3 ü sırf fırçalı arkası icin alasım geliyor.

google a lg g2 motomo kılıf diye arat belki hoşuna gider

- - - Mesaj Güncellendi - - -

işte bu

işte bu

bi dk resmi yüklememiş :D

Hakan YAVAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 5.0.2 de Alarm yok sabah kalkmak için 3. parti program kurmak gerekiyor :D Ufak bi ayrıntı ama bana lazımdı

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Android 5.0.2 de Alarm yok sabah kalkmak için 3. parti program kurmak gerekiyor :D Ufak bi ayrıntı ama bana lazımdı
3c03ba373e89f2c50a73315989cc6d60.jpg
Var var niye olmasn 😄

turkrock35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim cihazda (G2) flash mor yanıyor sebebi nedir acaba? resim çektiğimde resim mor ağırlıklı çıkıyor flaşı açtığımda mor yanıyor?

atlantice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Spigen kullanıyorum.
Dediğiniz gibi kaba gösteriyor.
Ama sağlamda koruyor kaç defa düşürdüm.
Bişey olmadı.

Telefonumu Cuma günü LG Mobile Support Tool ile KitKat 5.02 ye güncelledim.
Hiç bi sorunu yok gayet kolay ve problemsiz oldu.
Alışmaya çalışıyom.
Solda bulunan menu tuşu yok yerine kare bir tuş gelmiş onada alışırız.
Performasında bir sorun gçrmedim.
Zaten öncesinde de bi sorun yoktu.
Renkler ve tasarım hoş olmuş.
İyi günler.

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
OTA ya verilecek mi guncelleme yoksa verilmeyecek mi ? Her kafadan bi ses çıkıyor. Kesin bilgi sahibi olan varsa konussun

Hakan YAVAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
? nasıl yok senin g2 de bi sorun var :D
Yok ya pardon ben menüde alarm diye arattım 4.4.2 de alarm vardı göremeyince şaşırdım sağolun :) Varmış

Bende Spigen kullanıyorum.
Dediğiniz gibi kaba gösteriyor.
Ama sağlamda koruyor kaç defa düşürdüm.
Bişey olmadı.

Telefonumu Cuma günü LG Mobile Support Tool ile KitKat 5.02 ye güncelledim.
Hiç bi sorunu yok gayet kolay ve problemsiz oldu.
Alışmaya çalışıyom.
Solda bulunan menu tuşu yok yerine kare bir tuş gelmiş onada alışırız.
Performasında bir sorun gçrmedim.
Zaten öncesinde de bi sorun yoktu.
Renkler ve tasarım hoş olmuş.
İyi günler.
Ben o kare tuşa 1 saate alıştım :P Şuanda bendede hiçbir sorun yok şüpheniz olmasın arkadaşlar güncelleyin 1 saat bişey alır internet hızınız iyise :)

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
3 gün önce lg canlı desteğe lollipop ota üzerinden yayınlanacak mı diye sordum "bu konu üzerinde çalışıyoruz uygun bir zamanda ota üzerinden dağıtım yapacağız" dedi

Sonra hata düzeltme güncellemesi yayınlanacak mı diye sordum (lollipop için) "hata derken" dedi sanki dediğim çok karışık bir şeymiş gibi.

Bende buna karşılık gördüğüm hataları yazdım ama cevap vermedi.

Birde lg g2 için 5.1 bekleyenler var onlar bence hiç umutlanmasınlar daha 5.0.2 yi ota üzernden yollamakta aciz kalan lg türkiye 5.1 için hiç bir faaliyet göstermez bence.

İnşallah beni kapak ederler buraya.:cursing:

Hakan YAVAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 gün önce lg canlı desteğe lollipop ota üzerinden yayınlanacak mı diye sordum "bu konu üzerinde çalışıyoruz uygun bir zamanda ota üzerinden dağıtım yapacağız" dedi

Sonra hata düzeltme güncellemesi yayınlanacak mı diye sordum (lollipop için) "hata derken" dedi sanki dediğim çok karışık bir şeymiş gibi.

Bende buna karşılık gördüğüm hataları yazdım ama cevap vermedi.

Birde lg g2 için 5.1 bekleyenler var onlar bence hiç umutlanmasınlar daha 5.0.2 yi ota üzernden yollamakta aciz kalan lg türkiye 5.1 için hiç bir faaliyet göstermez bence.

İnşallah beni kapak ederler buraya.:cursing:
OTA falan umrumda değil yeterki şu 5.1 i versinler PC Suiteden sonra güncellemeye gerek kalmaz bidaha.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
OTA falan umrumda değil yeterki şu 5.1 i versinler PC Suiteden sonra güncellemeye gerek kalmaz bidaha.

İmkansıza yakın bir şey 5.1 bence verirlerse de öyle büyük bir değişiklik olmaz sözde verdik demek için baştan sağma bir güncelleme olabilir.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
İmkansıza yakın bir şey 5.1 bence verirlerse de öyle büyük bir değişiklik olmaz sözde verdik demek için baştan sağma bir güncelleme olabilir.
5.1 degisiklik icin degil zaten iyilestirme guncellemesi tek yeniligi bazı kucuk yeni animasyonlar getirmesi...

Hardwell QQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar bende burada G2 hakkında konuşanlardandım ta ki şifremi unutana kadar :D neyse ki sonunda zaman ayırıp şifremi değiştirdim belki aranızdan bazıları beni hatırlar. Öncelikle uzun bir süre sonra sonunda lolipopu G2 lerimiz aldı ben normalde otadan güncellemeyi planlıyordum ama LG otadan güncelleme vermeyecekmiş şahsen ayıpladım o zaman telefon üzerinde yazılım güncellemesi diye boş bir şeye gerek yok öyle değil mi ? her neyse sizlere sorum bir kaç gün içerisinde bende pc suite üzerinden güncelliyicem fakat güncelledikten sonra telefonumun içindeki resimler , müzikler , rehber vs. bunların gitmesinden korkuyorum bu konu hakkında bilgi sahibi olmadığım için sizlere sormak istedim. herkese iyi günler , saygılar.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Ben italya romu düşer düşmez kurmuştum dün orjinal tayvan romuna dönmeye çalıştım hata alanlar en son driverleri kurarsa ve yüklenmesini beklerse sıkıntısız yükleniyor.Ben şarjı sonuna kadar harcayıp kapalı halde sabaha kadar şarj ettim şarj süresi şuan mükemmel sabahtan beri elimden düsmedi telefon wifi açık tapatalk whatsapp youtube dan baya video falan izledim şuan şarj 65 ve 2 buçuk saat ekran süresi gördüm 5 6 yı görürüm sanırım. [emoji5]