TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Arkadaslar G3 un arkası gibi olan kılıf var mı ? G3 ü sırf fırçalı arkası icin alasım geliyor.
Aynen öyle bişey varsa mesaj atarsanız sevinirim..Arkadaslar G3 un arkası gibi olan kılıf var mı ? G3 ü sırf fırçalı arkası icin alasım geliyor.
http://m.n11.com/motomo-round-lg-g2-kilif-metal-rubber-P56371801 boyle 1 tane buldum hafif fırçalı daha guzelini bulamassam alcam ama altta monoto yazisi varAynen öyle bişey varsa mesaj atarsanız sevinirim..
Evet ama nolur nolmaz hem 4 tane çatlak var telefondan ayri kalabilsem garantiye vercem bide L harfi dustu.G2 ye kılıf yakışmıyor ya sade hali çok daha güzel![]()
Bende ikiside düştü ama üşengeçlikten gitmiyorum [emoji16]Evet ama nolur nolmaz hem 4 tane çatlak var telefondan ayri kalabilsem garantiye vercem bide L harfi dustu.
😄😄😄Bende ikiside düştü ama üşengeçlikten gitmiyorum [emoji16]
Bence guzel bir görüntü veriyor.Tabii zevk meselesi.Su anda kapsiz kullaniyorum böyle daha guzel gozukuyo sankiBe uzun bir süre kullandin spigen kilif kesinlikle isinmayi artitmiyor ama çok kaba gösteriyor telefonu
Arkadaslar G3 un arkası gibi olan kılıf var mı ? G3 ü sırf fırçalı arkası icin alasım geliyor.
işte bugoogle a lg g2 motomo kılıf diye arat belki hoşuna gider
google a lg g2 motomo kılıf diye arat belki hoşuna gider
- - - Mesaj Güncellendi - - -
işte bu
Ben paylasmistm zaten ustundeki yazı haric guzel.google a lg g2 motomo kılıf diye arat belki hoşuna gider
işte bu
bi dk resmi yüklememiş![]()
Android 5.0.2 de Alarm yok sabah kalkmak için 3. parti program kurmak gerekiyorUfak bi ayrıntı ama bana lazımdı
Android 5.0.2 de Alarm yok sabah kalkmak için 3. parti program kurmak gerekiyorUfak bi ayrıntı ama bana lazımdı
Yok ya pardon ben menüde alarm diye arattım 4.4.2 de alarm vardı göremeyince şaşırdım sağolun? nasıl yok senin g2 de bi sorun var![]()
Ben o kare tuşa 1 saate alıştımBende Spigen kullanıyorum.
Dediğiniz gibi kaba gösteriyor.
Ama sağlamda koruyor kaç defa düşürdüm.
Bişey olmadı.
Telefonumu Cuma günü LG Mobile Support Tool ile KitKat 5.02 ye güncelledim.
Hiç bi sorunu yok gayet kolay ve problemsiz oldu.
Alışmaya çalışıyom.
Solda bulunan menu tuşu yok yerine kare bir tuş gelmiş onada alışırız.
Performasında bir sorun gçrmedim.
Zaten öncesinde de bi sorun yoktu.
Renkler ve tasarım hoş olmuş.
İyi günler.
OTA falan umrumda değil yeterki şu 5.1 i versinler PC Suiteden sonra güncellemeye gerek kalmaz bidaha.3 gün önce lg canlı desteğe lollipop ota üzerinden yayınlanacak mı diye sordum "bu konu üzerinde çalışıyoruz uygun bir zamanda ota üzerinden dağıtım yapacağız" dedi
Sonra hata düzeltme güncellemesi yayınlanacak mı diye sordum (lollipop için) "hata derken" dedi sanki dediğim çok karışık bir şeymiş gibi.
Bende buna karşılık gördüğüm hataları yazdım ama cevap vermedi.
Birde lg g2 için 5.1 bekleyenler var onlar bence hiç umutlanmasınlar daha 5.0.2 yi ota üzernden yollamakta aciz kalan lg türkiye 5.1 için hiç bir faaliyet göstermez bence.
İnşallah beni kapak ederler buraya.:cursing:
Yillardir calisiyor lg de heOTA falan umrumda değil yeterki şu 5.1 i versinler PC Suiteden sonra güncellemeye gerek kalmaz bidaha.
OTA falan umrumda değil yeterki şu 5.1 i versinler PC Suiteden sonra güncellemeye gerek kalmaz bidaha.
5.1 degisiklik icin degil zaten iyilestirme guncellemesi tek yeniligi bazı kucuk yeni animasyonlar getirmesi...İmkansıza yakın bir şey 5.1 bence verirlerse de öyle büyük bir değişiklik olmaz sözde verdik demek için baştan sağma bir güncelleme olabilir.